WC erotika....

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Murat Sabanovic

Post by Murat Sabanovic »

anais_nin wrote:
Murat Sabanovic wrote: zato i kazem da to vise nebi ponovio
ipak imam nekih principa kada je rijec o sexu
hoces da kazes da ja nemam :? :? :? :shock:
ne nisam to rekao ,ali sex je privatna stvar svakog covjeka i smatram da ne treba ulaziti u detalje iz radoznalosti ili neceg drugog....
anais_nin

Post by anais_nin »

manijak1 wrote:
hoces da kazes da ja nemam
Ja kažem da imaš :oops: :D .
Isti sam ti takav :oops: :D
hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D od tebe to puno znaci :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Murat Sabanovic wrote:
anais_nin wrote:
Murat Sabanovic wrote: zato i kazem da to vise nebi ponovio
ipak imam nekih principa kada je rijec o sexu
hoces da kazes da ja nemam :? :? :? :shock:
ne nisam to rekao ,ali sex je privatna stvar svakog covjeka i smatram da ne treba ulaziti u detalje iz radoznalosti ili neceg drugog....

hmmmmmmmmmmmmmmmm

Autor: Murat Sabanovic Poslano: 11/09/2005 11:55
da li pozelite ponekad da se seksate sa svojim bivisom/im?
kod mene nekad zaigraju hormoni i hoce samo moju EX. a jes se znala karati. jel i kod vas slicno ?

Autor: Murat Sabanovic Poslano: 31/08/2005 15:01
Eh vozdra raja….
Evo vratih se sa odmora iz komsiluka.
Ma bilo je svasta ,koke festa zajebancija i tako….
Sjeo ja u svoju limuzinu pa na more .Negdje oko capljine crna macka posla preko puta ,preko moga puta .Pomislih, ako mi predje preko puta ,nevalja.. Nista od odmora .Onda ja na gas i pregazim je.
Odmah se zaustavim izadjem , kad ono vruca crno-crvena fleka na asfaltu.
Jebaji je pomislih i nastavim voznju.Tek sto sam preso granicu ,stopira dobra koka .dobra i od roda dobra. Stanem i naravno primim je u auto .Kaze hoce do drvenika.bacili pricu ona i ja tamo vamo …ja za koljeno ona za cunu izadjemo i na autu se pocnemo seksati .dok smo bili u akciji na krovu moga auta zmija naocalka ,palaca jezikom i gleda mene ravno u oci .posto sam ja sportski tip ,skocim i u zraku je nogom zazagam …ona na jednu a naocale na drugu stranu ….zenska se prepadne i nece vise sa mnom.stanem ja njoj i samo produzim.
Svratih u tucepe da se brcnem malo ..i tu upoznam Tonija, frajer cistokrvni dalmatinac .raja onako, veliki pickaros. S prijateljimo se mi pa preko dana na plazu, a navece do makarske u picolov. Moram priznati da je Toni vise koka pokupio od mene ,ali mi to nije smetalo sve dok se nije poceo kurciti kako on sve posevi. Poslije nekoliko dana poce me provocirati , a ja nista ,ono boli mene. Jedne prilike uhvatim jednu poljakinju Katju ,oderem je pravo ,tek dosla na more.Koka I po. kad 2dana poslije ,prilazi mi toni ,pokazuje mi trebu koju je karo. Ja pogledam ,kad ono Katja . odvalih se smijati ,pa tonija nazovem “moj jednorupic” .On pravo popizdio.Nije htjeo vise sa mnom da prica . to se je malo razglasilo, pa ga je cijela plaza zvala Muratov jednorupic.Sljedeci dan ja produzim prema splitu .rana zora 6 sati .zaustavim se negdje par km. od splita da odmorim .odem na plazu ,odmah ispod puta legnem malo i tu zaspim. Probudih se negdje oko 11, kad ono 10tak golih koka igra odbojke. Odmah mi se cuna nadize , I nikako da se spusti .odlucih da odem do mora ,valjda ce ga spustiti voda .Nisam smio ustati ,bila bi bruka ,pa poceh puzati ko Bosko Buha. Dopuzem do mora ,odahnem i kad se okrenu ugledah brazdu duboku 19cm isto kao da je ralo oralo
Nista ja mrtav hladan u auto i nastavih prema splitu.

:shock: :shock: :roll: :roll: :roll:
Murat Sabanovic

nije isto kada covjek sam govori svoje avanture
i kada ga neko pita kako je bilo i koliko puta ste ....itd

ti anisa ulazis u detalje...ne znam zbog cega
da li si stvrano radoznala,pravis neku anketu ili analiziras neke likove na forumu? a mozda to radis i zbog dosade.
pojima nemam
anais_nin

Post by anais_nin »

Murat Sabanovic wrote:nije isto kada covjek sam govori svoje avanture

da li si stvrano radoznala,pravis neku anketu ili analiziras neke likove na forumu? a mozda to radis i zbog dosade.
pojima nemam
znaci po tebi je normalnije doci na forum i sam dobrovoljno podijeliti detalje svog seksualnog zivota BEZ DA TE IKO ISTA PITA....nego diskutovati sta biste kako biste ili da li ste nesto radili.... :? :D svasta s tobom.... :D

ma kako ne znas, pisem knjigu...ovako mi jeftinije do informacija doci :D
Murat Sabanovic

anais_nin wrote:
Murat Sabanovic wrote:nije isto kada covjek sam govori svoje avanture

pojima nemam
znaci po tebi je normalnije doci na forum i sam dobrovoljno podijeliti detalje svog seksualnog zivota BEZ DA TE IKO ISTA PITA....nego diskutovati sta biste kako biste ili da li ste nesto radili.... :? :D svasta s tobom.... :D

ma kako ne znas, pisem knjigu...ovako mi jeftinije do informacija doci :D
meni je normalnije kada ja nekome kazem ,"eh jesam sinoc dobar sex imo"
nego kada me nekop pita "jesil sinoc cijev procistio,kakva je bila" itd..
dvije razlicite stvari....
kako ce se knjiga zvati i o cemu ?
predpostavljam nesta u vezi psihanalize i sexualnosti....
ili sexom protiv nervoze ili ..........ma sta ja znam
anais_nin

Post by anais_nin »

Murat Sabanovic wrote: meni je normalnije kada ja nekome kazem ,"eh jesam sinoc dobar sex imo"
nego kada me nekop pita "jesil sinoc cijev procistio,kakva je bila" itd..
dvije razlicite stvari....
kako ce se knjiga zvati i o cemu ?
predpostavljam nesta u vezi psihanalize i sexualnosti....
ili sexom protiv nervoze ili ..........ma sta ja znam
niko ovdje nikog ne pita "jesi li sinoc cijev procistio" :roll: koliko mogu primjetiti prica je puno generalnija, ko sta voli, ko sta ne voli, smjesni, interesantni, seksi dozivljaji...ista prica koja kad tad pocne u bilo kojem dobrom drustvu kad se sjedi, mezi, cuga, zeza... :D meni licno puno normalnija prica nego kad mi neko dodje i kaze "guzio sam sinoc" :roll: :D al' eto to sam ja.... :D
maccarona

Post by maccarona »

bez komentara :D
anais_nin

Post by anais_nin »

maccarona wrote:bez komentara :D
na CW je li? :lol: :D
flora.sa

Post by flora.sa »

anais_nin wrote:
flora.sa wrote:reći ću samo kokretno, i kocizno...
WC mi je bio mali... :D

the end...

herka, ostalo moreš saznati samo putem pp-a :D :lol: :lol: :lol: :lol: :D
zeljno ga iscekujem :lol: :D

p.s. kad knjiga bude objavljena naravno imena i nickovi svih ucesnika ce biti promjenjeni :D

dobro,samo moliću lijepo :oops: , da se tamo naznači da sam ja rekla da sam probala u wc-u, ali nisam rekla da je taj wc bio javni wc :D , odnosno da je to wc nekog bara, ili kafića :D

meni se gadi i otići u javni wc da se popppppppp...a ne kamoli da radim "one stvari" :D u njemu... :D :D :D
tigris

Post by tigris »

maccarona wrote:bez komentara :D

znaci ima stosta da kaze :D
anais_nin

Post by anais_nin »

flora.sa wrote: dobro,samo moliću lijepo :oops: , da se tamo naznači da sam ja rekla da sam probala u wc-u, ali nisam rekla da je taj wc bio javni wc :D , odnosno da je to wc nekog bara, ili kafića :D

meni se gadi i otići u javni wc da se popppppppp...a ne kamoli da radim "one stvari" :D u njemu... :D :D :D
eh za tebe bi frajer i dekicu ili crveni tepih u WC ponio :D znas ono ko iz sport billy torbe :lol: :D

hmmm interesantno da i ja imam taj prvi problem... :D koji eto nije prerastao u taj drugi :lol: :D
silentbob

Post by silentbob »

anais_nin wrote:
flora.sa wrote: dobro,samo moliću lijepo :oops: , da se tamo naznači da sam ja rekla da sam probala u wc-u, ali nisam rekla da je taj wc bio javni wc :D , odnosno da je to wc nekog bara, ili kafića :D

eh za tebe bi frajer i dekicu ili crveni tepih u WC ponio :D znas ono ko iz sport billy torbe :lol: :D

hmmm interesantno da i ja imam taj prvi problem... :D koji eto nije prerastao u taj drugi :lol: :D

nije lose ni kod Bicakcica,malo usko ali je glasna muzika pe se moze dati oduska :lol: :D
Murat Sabanovic

silentbob wrote:
anais_nin wrote:

nije lose ni kod Bicakcica,malo usko ali je glasna muzika pe se moze dati oduska :lol: :D
nije lose ni WC-u OHR-a
anais_nin

Post by anais_nin »

silentbob wrote: nije lose ni kod Bicakcica,malo usko ali je glasna muzika pe se moze dati oduska :lol: :D
nisma nikad vidjela taj WC :lol: :D a i tu lokaciju samo jednom onjusih :lol: :D
silentbob

Post by silentbob »

anais_nin wrote:
silentbob wrote: nije lose ni kod Bicakcica,malo usko ali je glasna muzika pe se moze dati oduska :lol: :D
nisma nikad vidjela taj WC :lol: :D a i tu lokaciju samo jednom onjusih :lol: :D
:lol: ima vremena :lol:
anais_nin

Post by anais_nin »

silentbob wrote:
anais_nin wrote:
:lol: ima vremena :lol:
:lol: :lol: :lol: i to sto kazes.... :D
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

ja isto ko ni muratojed :D ne pričam o snošaju :D zato vam neću prepričati detalje doživljaja iz hale :D
anais_nin

Post by anais_nin »

mraVOjed wrote:ja isto ko ni muratojed :D ne pričam o snošaju :D zato vam neću prepričati detalje doživljaja iz hale :D
bitno je da si ti nama rekao da ih je bilo :lol: :D
flora.sa

Post by flora.sa »

anais_nin wrote:

a šta mu fali...nek ponese... :D ...ako već hoće sex :D , nek bude spreman i na to... :D :D
Murat Sabanovic

mraVOjed wrote:ja isto ko ni muratojed :D ne pričam o snošaju :D zato vam neću prepričati detalje doživljaja iz hale :D
tako je ja mogu samo pricad o onima iskustvima kada se graha najedem
oslobodjenje pod ruku i pravac hala
anais_nin

Post by anais_nin »

flora.sa wrote: a šta mu fali...nek ponese... :D ...ako već hoće sex :D , nek bude spreman i na to... :D :D
upravo tako :D
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

snošaj=...........snošenje posljedica zbog jedenja graha :D :D :D
silentbob

Post by silentbob »

A u avionu?... pa usko,pa turbulencija,pa se sve cuje,pa ne mozes uci neprimjecen (ni izaci),ha... :evil:
anais_nin

Post by anais_nin »

silentbob wrote:A u avionu?... pa usko,pa turbulencija,pa se sve cuje,pa ne mozes uci neprimjecen (ni izaci),ha... :evil:
ma lako je uci...zeznuto izaci :lol: :D ali poslije ti svejedno :lol: mislim kad jednom udjes :lol: :D
Post Reply