Narodna skupstina R.S veceras prihvatila reformu policije !!

Novi_Nick

Post by Novi_Nick »

Zadig wrote:e moji drugovi, kako vam nije jasno da ce sve oni prihvatiti, samo da se odrze na vlasti...

a zajednicka policija....pa imali smo je i prije 92, pa im to nije smetalo da se organizuju kada je bilo potrebno zar ne?
Nije bas ista situacija kao tada prije rata. U to vrijeme su imali potpunu politicku i vojnu kontrolu i dominaciju preko JNA, KOS-a, nad policijom i u rukama jednu masu naoruzanja. Ima i danas jos tih repova ali ce ih vjerovatno biti sve manje i manje zbog CIA na terenu. Sada ih je prosli rat naucio nesto kada su im se Bosanci i Hercegovci suprostavili, nisu ni oni u tom ratu bas najbolje prosli. Uz to sve sada je tu na terenu na cijelom Balkanu USA (CIA) sa svojim bazama kao i EU. Napravili su im tampon zonu sa Rusijom itd. :-D
Novi_Nick

Post by Novi_Nick »

manijak1 wrote::oops: 92 ?
Imali policiju ustrojenu :D :D organiziranu :D na tri europska principa ?
Ma daj :oops: :D Zadig .......izmislio si četvrti :D .
Ja nisam više drug sada sam gospodin :D a bio sam i drug .......kad je trebalo :D :D .
:lol: :thumbup: :bih:
dizZaster

Post by dizZaster »

Novi_Nick wrote:
Zadig wrote:e moji drugovi, kako vam nije jasno da ce sve oni prihvatiti, samo da se odrze na vlasti...

a zajednicka policija....pa imali smo je i prije 92, pa im to nije smetalo da se organizuju kada je bilo potrebno zar ne?
Nije bas ista situacija kao tada prije rata. U to vrijeme su imali potpunu politicku i vojnu kontrolu i dominaciju preko JNA, KOS-a, nad policijom i u rukama jednu masu naoruzanja. Ima i danas jos tih repova ali ce ih vjerovatno biti sve manje i manje zbog CIA na terenu. Sada ih je prosli rat naucio nesto kada su im se Bosanci i Hercegovci suprostavili, nisu ni oni u tom ratu bas najbolje prosli. Uz to sve sada je tu na terenu na cijelom Balkanu USA (CIA) sa svojim bazama kao i EU. Napravili su im tampon zonu sa Rusijom itd. :-D
bice onako kako odluci "ujka Sem" :D
republika Bosna i Hercegovina bez entiteta! :D
Sarafcina

Post by Sarafcina »

Sreca pa Paddy poplasi one koji nece da rade ;)
manijak1

Post by manijak1 »

Naći ćeš ti nešto .......u Pionirskoj :D :D :D :D dolini.
Da ne idemo od Zetre preko nekadašnjeg hotela Zagreb i tako to ....... :D :D
mr__bosnjak

#56 Re: Narodna skupstina R.S veceras prihvatila reformu policij

Post by mr__bosnjak »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:Narodna skupstina R.S veceras prihvatila reformu policije u skladu sa principima EU. :D Eto, kao i bezbrojeno puta do sada R.S je prihvatila ono sto je samo prije mjesec dana grcevito branila. :D
Kao sto je rekao "Sve ce doci na svoje" vrijeme radi za BiH.
MedoX

Post by MedoX »

Treba skupit mahalce iz svih sarajevskih mahala,majstore lozenja da loze Pedija da ne smije ukinut Rs...
El_Comunista

Post by El_Comunista »

addem wrote:Eh sad me interesuje kako ce ovi sa Pala podnijeti to da im centar policijski bude u Sa. :-) :-) :-)
Zbogom RS!!!! :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
Ante victoriam ne canas triupfum ! :D
Sacekaj josh malo pa ces cuti !
da pamtis

Post by da pamtis »

:D Fair gdje je ona ilahija "tesko vama dusmani" :oops: :D trebala mi je nesto... :oops:
Fair Life

Post by Fair Life »

El_Comunista wrote:Ante victoriam ne canas triupfum ! :D
Image
Post Reply