evo set od millsa od 14.5., znaci da je coek nastupio ovo bi vas cekalo
http://download.rainer-harbach.at/la_bo ... _mills.ogg
Objesiti DJ Arija...
Moderator: _BataZiv_0809
-
_PsihoBitch_
Ljudi mjesate se i raspravljate o stvarima o kojima nemate pojma (naravno cast izuzetcima). Previse se oslanjate na mahalske price i napadate covjeka kojeg ne poznajete.
Najlakse je pamtiti lose stvari-sto vi radite, a one dobre koje su uradjene nestanu u zaboravu...
Saberite se malo.
Najlakse je pamtiti lose stvari-sto vi radite, a one dobre koje su uradjene nestanu u zaboravu...
Saberite se malo.
-
Mumo
Sto se tice Plastikmana ja sam izasao iz Zetre dok je Velvet svirao i ostao zapanjen na scenu koju sam vidio ispred Richie stoji ispred taxsija izgubljen sa koferom plooca i to sam gledao nekih 5 min jer to se nemoze vidjeti svaki dan i na kraju je sam otisao u taxiu neznam gdje ali znam da je zetru napustio sam.Hladni_sa wrote:Samo da odgovorim curi koja "brani" Arija...Ono sto kazes za mahalske price da je Plasticman pokraden...Vjeruj mi da jest zato sto je moja najbolja jaranica pravo dobra i sa Arijem i sa Mirzom (Black Acid) i sa Spunk-om koji su svirali u subotu..I vjeruj mi da mi se klela svim i svacim da je nakon party-a u Zetri kad je Plasticman (Richie Hawtin) sviro Ari izasao sa buntom para i sjeo u auto sa njom i govorio mlateci parama "hajde gdje idemo da dernecimo"...Mislim stvarno vise nema smisla...I nije mahalska prica...vjeruj...
Ma bolje nam je bilo bez Millsa Dr Acid je razvalio bkc svaka mu cast
FOBIA RULES
-
_PsihoBitch_
"Ma bolje nam je bilo bez Millsa Dr Acid je razvalio bkc svaka mu cast
FOBIA RULES"
Svaka cast
FOBIA RULES"
Svaka cast