Objesiti DJ Arija...

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

asixx

Post by asixx »

evo set od millsa od 14.5., znaci da je coek nastupio ovo bi vas cekalo
http://download.rainer-harbach.at/la_bo ... _mills.ogg
_PsihoBitch_

Post by _PsihoBitch_ »

Ljudi mjesate se i raspravljate o stvarima o kojima nemate pojma (naravno cast izuzetcima). Previse se oslanjate na mahalske price i napadate covjeka kojeg ne poznajete.
Najlakse je pamtiti lose stvari-sto vi radite, a one dobre koje su uradjene nestanu u zaboravu...

Saberite se malo.
Mumo

Post by Mumo »

Hladni_sa wrote:Samo da odgovorim curi koja "brani" Arija...Ono sto kazes za mahalske price da je Plasticman pokraden...Vjeruj mi da jest zato sto je moja najbolja jaranica pravo dobra i sa Arijem i sa Mirzom (Black Acid) i sa Spunk-om koji su svirali u subotu..I vjeruj mi da mi se klela svim i svacim da je nakon party-a u Zetri kad je Plasticman (Richie Hawtin) sviro Ari izasao sa buntom para i sjeo u auto sa njom i govorio mlateci parama "hajde gdje idemo da dernecimo"...Mislim stvarno vise nema smisla...I nije mahalska prica...vjeruj... 8-)
Sto se tice Plastikmana ja sam izasao iz Zetre dok je Velvet svirao i ostao zapanjen na scenu koju sam vidio ispred Richie stoji ispred taxsija izgubljen sa koferom plooca i to sam gledao nekih 5 min jer to se nemoze vidjeti svaki dan i na kraju je sam otisao u taxiu neznam gdje ali znam da je zetru napustio sam.
Ma bolje nam je bilo bez Millsa Dr Acid je razvalio bkc svaka mu cast
FOBIA RULES
_PsihoBitch_

Post by _PsihoBitch_ »

"Ma bolje nam je bilo bez Millsa Dr Acid je razvalio bkc svaka mu cast
FOBIA RULES"

Svaka cast
d-boy-b

Post by d-boy-b »

exhibitionist tour jeff mills to prvo uopste nije bilo u planu ali kada su oni napumpali situaciju onda je zatrebala i rolando ritam masina koju ari nije obezbjedio ari ima toliko pozitivnih ali i onih negativnih bodova
Hladni_sa

Post by Hladni_sa »

Vidis Mumo o tome govorim...Al eto kao sto vidis po nekome to su ti mahalske price...Ipak mislim da sam bio dobro upucen...
Mumo

Post by Mumo »

Ja ti kazem kako je Richie bio izbezumljen bas sje...an a to jeli Ari imao kes ili nije me i nezanima.Sigurno si bio u pravu
Post Reply