jebiga mozda i komunistima nije mjesto ovdjezoom66 wrote:zar ti nisi komunista?...El_Comunista wrote:Mene nema nigdje! Da nije obrazlozenje da cetnicima nije mjesto u SAX parlamentu:D:D
SA - X PARLAMENT - NOVI SAZIV
-
El_Comunista
-
El_Comunista
nemam ja nikakve veze sa cetnicima,to mi vi pripisujete !zoom66 wrote:yebi ga, do tebe je...El_Comunista wrote:jebiga mozda i komunistima nije mjesto ovdjezoom66 wrote:zar ti nisi komunista?...:D:D
...chetnik i komunista nije kompatiibilno...
...haj' kad se presaberesh, javi definitivan izbor...
:D:D
Ako covjek kaze da je Srbin,on je automatski cetnik ! Ako kaze da govori srpski jezik i ide u srpsku crkvu on je cetnik !
Ali jebiga, to je Balkan,to je Bosna,srce Balkana
-
El_Comunista
ok,hocete li me pustiti da promjenim nik u cetnik i da skinem Titovu sliku sa zida i stavim DrazinuNo_Comment wrote:Ma jok nisi ti cetnik...lazu oni na tebe...![]()
-
No_Comment
Fol nemash Rashinu pod jastukom...El_Comunista wrote:ok,hocete li me pustiti da promjenim nik u cetnik i da skinem Titovu sliku sa zida i stavim DrazinuNo_Comment wrote:Ma jok nisi ti cetnik...lazu oni na tebe...![]()
![]()
![]()
![]()
-
El_Comunista
kakav ti,ti si kolko vidim u ljevicizoom66 wrote:e onda neces moci sa menom u nezavisne...El_Comunista wrote:ok,hocete li me pustiti da promjenim nik u cetnik i da skinem Titovu sliku sa zida i stavim DrazinuNo_Comment wrote:Ma jok nisi ti cetnik...lazu oni na tebe...![]()
![]()
![]()
![]()
:D:D
bolje onda idi trazi premjestaj i idi u centar
-
SD-6
definitivno...kao i fair vodeni...desetine je argumenata za toPrenj wrote:Mostar bi ipak trebao u ultra-ljevicare?
pape,da znaš da si povrijedio moja osjećanja(da imam ih)...daj bar neki argument,koga sam to ja protjerivo,rusio tudje bogomolje,prizivo smrt neitomisljenicima i sl....ako ti nekad moju šalu o Dzamhiriji i Dzihadu shvataš kao ozbiljnu
jednostvano,izgleda da se i ti nisi mogo kutarisat pristrasnosti,baš kao i mod.
pa opleo po svom hiru,ili principu "volim,ne volim"
fali još dosta aktivnih ucesnika,tipa reaktora,N.Com,zadiga ,i td. bezze mi je da ubacujes one od jučer...haj preradi ovo,ziv bio pa cu ti zauzvrat reciitirat stagodj o Titi
čekam transfer
- kekec
Ne pali to vise.SD-6 wrote:definitivno...kao i fair vodeni...desetine je argumenata za toPrenj wrote:Mostar bi ipak trebao u ultra-ljevicare?
pape,da znaš da si povrijedio moja osjećanja(da imam ih)...daj bar neki argument,koga sam to ja protjerivo,rusio tudje bogomolje,prizivo smrt neitomisljenicima i sl....ako ti nekad moju šalu o Dzamhiriji i Dzihadu shvataš kao ozbiljnuonda si original Ćutuk,sorrybut tako je....ne znam...tuzan sam
![]()
fali još dosta aktivnih ucesnika,tipa reaktora,N.Com,zadiga ,i td. bezze mi je da ubacujes one od jučer...haj preradi ovo,ziv bio pa cu ti zauzvrat reciitirat stagodj o Titi![]()
![]()
čekam transfer
Nema mjenjanja dresova.
Ali, mozda je pape i napravio mali previd.
Mozda bi mogao zamijeniti mjesto sa her "Love".
Njemu je mjesto malo udesno.
Kao i doktoru "dr."
-
No_Comment
SD-6 jarane cast je biti u desno...ako je kriterij za to ono shto ti pishesh...za dzamahiriju spremni...SD-6 wrote:ja i ake zajedno...zar je dotle došlopomješo je baba i žabe kazem ti...evo pozivam nek znese argumente po čemu sam ja ultra desnicar...zar samo zato sto ne volim zlatka i komunizam
biće da je to dovoljno
- kekec
No_Comment, za tebe bi bolje odgovaralo:No_Comment wrote:SD-6 jarane cast je biti u desno...ako je kriterij za to ono shto ti pishesh...za dzamahiriju spremni...SD-6 wrote:ja i ake zajedno...zar je dotle došlopomješo je baba i žabe kazem ti...evo pozivam nek znese argumente po čemu sam ja ultra desnicar...zar samo zato sto ne volim zlatka i komunizam
biće da je to dovoljno
![]()
![]()
" Za obdaniste spreman".
-
No_Comment
Ako tako K.P. partijska celija odluci...spreman sam...kekec wrote:No_Comment, za tebe bi bolje odgovaralo:No_Comment wrote:SD-6 jarane cast je biti u desno...ako je kriterij za to ono shto ti pishesh...za dzamahiriju spremni...SD-6 wrote:ja i ake zajedno...zar je dotle došlopomješo je baba i žabe kazem ti...evo pozivam nek znese argumente po čemu sam ja ultra desnicar...zar samo zato sto ne volim zlatka i komunizam
biće da je to dovoljno
![]()
![]()
" Za obdaniste spreman".
-
mostarac
izvini bunim li se ja to protiv toga da odem ultralijevo pa ti sad kao optuzivacki nastupas. Bola ja to ne krijem, ja sam na to ponosan. Koji si ti bolid covjece, a ti se kao zezas, a ja se kao nisam zezao sa rusenjem dzamije, a je li da bi mogli nekoliko ovih novostvorenih srusitSD-6 wrote:definitivno...kao i fair vodeni...desetine je argumenata za toPrenj wrote:Mostar bi ipak trebao u ultra-ljevicare?
pape,da znaš da si povrijedio moja osjećanja(da imam ih)...daj bar neki argument,koga sam to ja protjerivo,rusio tudje bogomolje,prizivo smrt neitomisljenicima i sl....ako ti nekad moju šalu o Dzamhiriji i Dzihadu shvataš kao ozbiljnuonda si original Ćutuk,sorrybut tako je....ne znam...tuzan sam
![]()
fali još dosta aktivnih ucesnika,tipa reaktora,N.Com,zadiga ,i td. bezze mi je da ubacujes one od jučer...haj preradi ovo,ziv bio pa cu ti zauzvrat reciitirat stagodj o Titi![]()
![]()
čekam transfer
Bola argumenti su ti toliko suplji, da se evo vec dva-tri mjeseca drzis moje zajebancije kao argumenta, a ako je tebi krivo sto si ti ultradesno to je tvoj problem. Ljudi te tako vide. Ja se ne stidim onoga sto sam, a na vrhu trece strane sam to i napisao.
- kekec
Kada se formira partijska celija, prvi si na spisku za pionirskuAko tako K.P. partijska celija odluci...spreman sam...
organizaciju. Ima da poslije zakletve, otpjevas pred auditorijem (masom)
bar dvije partizanske pjesme.
Bice od tebe dobar omladinac, cak cemo te i na radnu akciju poslati.
Ako ne budes slusao, ucestvovati ces na ORA "Goluzdravi otok 2010".
-
mostarac
a crnokosa_girl ce biti upravnica i kalesijski slavuj zajedno sa njomkekec wrote:Kada se formira partijska celija, prvi si na spisku za pionirskuAko tako K.P. partijska celija odluci...spreman sam...
bar dvije partizanske pjesme.![]()
-
No_Comment
kekec wrote:Kada se formira partijska celija, prvi si na spisku za pionirskuAko tako K.P. partijska celija odluci...spreman sam...
bar dvije partizanske pjesme.![]()
-
El_Comunista
imam samo se izlizala previse pa mi je nekako blijedNo_Comment wrote:Fol nemash Rashinu pod jastukom...El_Comunista wrote:ok,hocete li me pustiti da promjenim nik u cetnik i da skinem Titovu sliku sa zida i stavim DrazinuNo_Comment wrote:Ma jok nisi ti cetnik...lazu oni na tebe...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
mostarac
pred smrtEl_Comunista wrote:imam samo se izlizala previse pa mi je nekako blijedNo_Comment wrote:Fol nemash Rashinu pod jastukom...El_Comunista wrote: ok,hocete li me pustiti da promjenim nik u cetnik i da skinem Titovu sliku sa zida i stavim Drazinu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
SD-6
ja torotanaumro je mostar wrote:izvini bunim li se ja to protiv toga da odem ultralijevo pa ti sad kao optuzivacki nastupas. Bola ja to ne krijem, ja sam na to ponosan. Koji si ti bolid covjece, a ti se kao zezas, a ja se kao nisam zezao sa rusenjem dzamije, a je li da bi mogli nekoliko ovih novostvorenih srusitSD-6 wrote:definitivno...kao i fair vodeni...desetine je argumenata za toPrenj wrote:Mostar bi ipak trebao u ultra-ljevicare?
![]()
![]()
čekam transfer![]()
Bola argumenti su ti toliko suplji, da se evo vec dva-tri mjeseca drzis moje zajebancije kao argumenta, a ako je tebi krivo sto si ti ultradesno to je tvoj problem. Ljudi te tako vide. Ja se ne stidim onoga sto sam, a na vrhu trece strane sam to i napisao.
-
No_Comment
Hehe Kekec isti si Djuro (S)Pucar stari...kekec wrote:Nece nista ni znati. Poslacu je na koledz u Amerike. Vidim ja kako tohehe Kekec shta ce Mojca reci na ovo...
rade ovi nasi danasnji politiKari. I od njih se nesto moze nauciti.![]()
Nazalost, samo naopako.
-
No_Comment
Ma jok nedostaje mu Lili...umro je mostar wrote:pred smrtEl_Comunista wrote:imam samo se izlizala previse pa mi je nekako blijedNo_Comment wrote: Fol nemash Rashinu pod jastukom...![]()
![]()
-
mostarac
Zar bas na ovoj temi nisi procitao da ja osnivam "Komunisticko-boljsevicku partiju za slobodnu Evropu"SD-6 wrote:ja torotanaumro je mostar wrote:izvini bunim li se ja to protiv toga da odem ultralijevo pa ti sad kao optuzivacki nastupas. Bola ja to ne krijem, ja sam na to ponosan. Koji si ti bolid covjece, a ti se kao zezas, a ja se kao nisam zezao sa rusenjem dzamije, a je li da bi mogli nekoliko ovih novostvorenih srusitSD-6 wrote: definitivno...kao i fair vodeni...desetine je argumenata za to
![]()
![]()
čekam transfer![]()
Bola argumenti su ti toliko suplji, da se evo vec dva-tri mjeseca drzis moje zajebancije kao argumenta, a ako je tebi krivo sto si ti ultradesno to je tvoj problem. Ljudi te tako vide. Ja se ne stidim onoga sto sam, a na vrhu trece strane sam to i napisao.e pa moj dzgašvili bujrum nagovori ga da te prebaci gdje ti je i mjesto,kolona za boljsevike
ja sam samo reko da je ovo pristrasno sastavio
na moju stetu
i ne vjerujem uopste da me tako for. auditorij dozivljava
kao Dzihad-agu
...f.l. ti i vodeni morete komotno dakle u kolonu za boljš..a ako vi necete tamo onda necu nije medju Ultrase
pogotovo stoga sto nema nijedan razlog za to...evo nek' navede koji?...kapiši?....i zato je moj gnjev,prije ce biti razocarenje opravdano
ali cekam naknadno storniranje