Evrovizija - SiCG na drugom mjestu!!!

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
progDVB

Post by progDVB »

Beograd wrote: Frula je srpski instrument!
:? :? :?

:lol: :lol: :lol:
Beograd

Post by Beograd »

progDVB wrote:BiH je ovo takmicenje shvatila posteno 8)
Ovo ipak nije bilo takmicenje imitatora, i nastupili smo sa svojom pjesmom.

http://www.svet.co.yu/download/Zeljko%2 ... 20moje.mp3

http://www.svet.co.yu/download/Alihan%2 ... 0oldun.mp3

Svaka slucajnost je namjerna :D
Eto, znali ste da je plagijat i opet glasali i dali nam 12
Ma nema sta, raja ste!
Cas posla vi nama oprostite iako znate da je ukradosmo.
E to su prijatelji sine, zna da si ih zajebao ali ti oept daju amximalan broj poena. I to znaju da su casno i posteno poslali pedera(kao sto su casno i posteno istog pedera izabrali...pederko evo ti 6 pesmica ti malo skaci pa cemo ti mi reci koju ces pevati..ali ne boj se, nema drugog kandidata..bas posteno)
Ne, da ne zaboravim...hvala za 12-icu
Raja nije stedela sms porukice
Svi zadebljanje palca imate jos uvek ali nema vez. Cenimo mi vasih 12 i te kako
:D
progDVB

Post by progDVB »

Zaboravih te pitat'
Na jednoj drugoj temi si rekao da ne znas nista o Bosni i o onome sto se desavalo u istoj, a onda na trenutke pokazujes zavidno znanje...kad' nauci sve to svega ti? :roll:
Beograd

Post by Beograd »

progDVB wrote:Zaboravih te pitat'
Na jednoj drugoj temi si rekao da ne znas nista o Bosni i o onome sto se desavalo u istoj, a onda na trenutke pokazujes zavidno znanje...kad' nauci sve to svega ti? :roll:
Zavidno znanje glede muzike imam oduvek. A gde si video to "zavidno znanje" po pitanju......?
progDVB

Post by progDVB »

Beograd wrote:Zavidno znanje glede muzike imam oduvek.
Kad nece drugi da te hvale, hvali sam sebe! 8-) :lol:
Beograd wrote: A gde si video to "zavidno znanje" po pitanju......?
Na onoj temi o krizi identiteta i cinizmu koji si pokazivao dok si se pravio lud da ne znas sta se desavalo u BiH.
Ti si mozda zaboravio, al' mi ne zaboravljamo ;-)
Beograd

Post by Beograd »

progDVB wrote:
Beograd wrote:Zavidno znanje glede muzike imam oduvek.
Kad nece drugi da te hvale, hvali sam sebe! 8-) :lol:
Beograd wrote: A gde si video to "zavidno znanje" po pitanju......?
Na onoj temi o krizi identiteta i cinizmu koji si pokazivao dok si se pravio lud da ne znas sta se desavalo u BiH.
Ti si mozda zaboravio, al' mi ne zaboravljamo ;-)
Gde si mogao zakljuciti da sam nesto "saznao" o BiH
Ja ovde priam o eurosongu :) a ne o BiH i desavanjima
Da li zaboravljate-ne znam niti me zanima
Samo sam hteo da se zahvalim na 12-ici, nista drugo!
progDVB

Post by progDVB »

Beograd wrote:Gde si mogao zakljuciti da sam nesto "saznao" o BiH
Pa pitao si me gdje sam zakljucio da ipak znas sta je bilo u BiH...samo sam ti odgovorio 8)
OK...zahvalio si nam se na 12-ici, sta sad'? :P
Beograd

Post by Beograd »

progDVB wrote:
Beograd wrote:Gde si mogao zakljuciti da sam nesto "saznao" o BiH
Pa pitao si me gdje sam zakljucio da ipak znas sta je bilo u BiH...samo sam ti odgovorio 8)
OK...zahvalio si nam se na 12-ici, sta sad'? :P
kako si zakljucio da znam?
Da, zahvalio sam se, i sada nsita
osim, hvala jos jednom
:P
progDVB

Post by progDVB »

Beograd wrote:kako si zakljucio da znam?
osim, hvala jos jednom
Kako sam zakljucio? Pa jednostavno. I na drugim temama sam te pitao kad' prije nauci sta je bilo u BiH pa si pozivao krajeve Bosne gdje je cvjetao fasizam i gdje su otvarani koncetracioni logori da glasaju za Lane.
Ne znas odrzati masku naivnosti i neupucenosti sta se desavalo ovdje, al' to je vec tvoj problem :-)
OK...zahvalio si se jos jednom...koliko puta planiras da nam se zahvalis? 8-) 8)
Beograd

Post by Beograd »

progDVB wrote:
Beograd wrote:kako si zakljucio da znam?
osim, hvala jos jednom
Kako sam zakljucio? Pa jednostavno. I na drugim temama sam te pitao kad' prije nauci sta je bilo u BiH pa si pozivao krajeve Bosne gdje je cvjetao fasizam i gdje su otvarani koncetracioni logori da glasaju za Lane.
Ne znas odrzati masku naivnosti i neupucenosti sta se desavalo ovdje, al' to je vec tvoj problem :-)
OK...zahvalio si se jos jednom...koliko puta planiras da nam se zahvalis? 8-) 8)
Imam nameru DVANAEST puta da vam se zahvalim
:D :D :D
Kakav fasizam covece?
Smrt fasizmu-sloboda narodu!
angel_of_sadness

Post by angel_of_sadness »

:shock: pričajte vi šta hoćete... za gospođicu Deen-u Željko je klasa i po... ono je bila sramota šta se poslalo u Tursku da predstavlja BiH.
Beograd

Post by Beograd »

angel_of_sadness wrote::shock: pričajte vi šta hoćete... za gospođicu Deen-u Željko je klasa i po... ono je bila sramota šta se poslalo u Tursku da predstavlja BiH.
Konacno neko realan.
Ja bih bih dao 12 poena da je bio Merlin ili neko drugi, uljudan
Ovako mi je krivo sto smo i 6 dali za onu pedercinu
Niti protiv pedera nemam nsita, ali mrzim te tetkice, zenske pedere...uzas
progDVB

Post by progDVB »

Beograd wrote:Imam nameru DVANAEST puta da vam se zahvalim
Kakav fasizam covece?
OK...hajde zahvali nam se onda jos tih nekoliko puta koliko ti ej sotalo...mada se pogresnim ljudima zahvaljujes...oni kojima bi se trebao zahvaliti su na drugom forumu :zzzz:
Ma fasizam...onaj o kojem nista ne znas 8)
Ne govori na glas ono "smrt fasizmu-sloboda narodu"...mozda se ostvari pa vas nestane :P
Beograd

Post by Beograd »

progDVB wrote:
Beograd wrote:Imam nameru DVANAEST puta da vam se zahvalim
Kakav fasizam covece?
OK...hajde zahvali nam se onda jos tih nekoliko puta koliko ti ej sotalo...mada se pogresnim ljudima zahvaljujes...oni kojima bi se trebao zahvaliti su na drugom forumu :zzzz:
Ma fasizam...onaj o kojem nista ne znas 8)
Ne govori na glas ono "smrt fasizmu-sloboda narodu"...mozda se ostvari pa vas nestane :P
Ja se zahvaljujem svim nacijama, narodima, etnickim manjinama BiH
Odem ja i do drugih foruma da se zahvalim, nije meni tesko.
Zasto ste vi pogresni ljudi?
Sta ste zgresili pa ste pogresni?
Samo se ti bunis, velika vecina ljudi i sa ovog foruma je srecna jer je njihov glas doprineo 12-ici
Hvala im!
progDVB

Post by progDVB »

Beograd wrote:Zasto ste vi pogresni ljudi?
Samo se ti bunis, velika vecina ljudi i sa ovog foruma je srecna jer je njihov glas doprineo 12-ici
Hvala im!
Pa valjda zato sto si pozivao Banja Luku, Focu, Bijeljinu, Prijedor, Zvornik i ostale krajeve da glasaju za vas.
Ovo je Sarajevo-x forum...znas li ti da citas? :-)
Ma ostali ljudi ne komentarisu, mrsko im se peglat' sa budalama :P
Beograd

Post by Beograd »

progDVB wrote:
Beograd wrote:Zasto ste vi pogresni ljudi?
Hvala im!
Pa valjda zato sto si pozivao Banja Luku, Focu, Bijeljinu, Prijedor, Zvornik i ostale krajeve da glasaju za vas.
Ovo je Sarajevo-x forum...znas li ti da citas? :-)
Ma ostali ljudi ne komentarisu, mrsko im se peglat' sa budalama :P
Jesam spominjao neke gradov, priznajem! :D
Ali ta Foca, e sigurno nju nisam spominjao, prvi put cujem za to mesto?
Srbinje?
Aaaaaa
Da da da, hvala i Srbinju!
A hvala i Lukavici, zar ona nije deo Sarajeva?
Eto, niste vi pogresni, imate vi Lukavicu-ona vas vadi :D :D
daca l

Post by daca l »

Ja bih bih dao 12 poena da je bio Merlin ili neko drugi, uljudan
Ovako mi je krivo sto smo i 6 dali za onu pedercinu
Niti protiv pedera nemam nsita, ali mrzim te tetkice, zenske pedere...uzas[/quote]
Za Beograda

Ma ti bih dao Dinu Merlinu sve da ti dode u Beograd a svi znamo zbog koji razloga nece da dode :lol: :lol:

A izgleda da ti smetaju ljudi koji su sigurni u svoju seksualnost kao sto je Deen.
Pjesma je bila svijetska a ne plagijat 8-)
progDVB

Post by progDVB »

Kako zvuci ono MERHABA iz beogradskog studija 8)
manijak1

Post by manijak1 »

Ne nasjedajte na ono što misle da znaju a ne znaju :D ni to pošteno završiti ako već počnu ; kao agresiju :D na zemlju na Eurosong pa sad na Deena :D čudi me da nisi one tri Slovenke od Slovenaca gledao na nekoj od Vaših alternativnih :D TV kuća .
Samo nekako su previše palanačke te tvoje provokativne lanene strijelice.
Miješam svakako , malo pijesak više cementa nikada se ne zna kada će se NATO :x :x :x :x pa onda Kinezi ostanu bez ambasade :D .
Beograd

Post by Beograd »

manijak1 wrote:Ne nasjedajte na ono što misle da znaju a ne znaju :D ni to pošteno završiti ako već počnu ; kao agresiju :D na zemlju na Eurosong pa sad na Deena :D čudi me da nisi one tri Slovenke od Slovenaca gledao na nekoj od Vaših alternativnih :D TV kuća .
Samo nekako su previše palanačke te tvoje provokativne lanene strijelice.
Miješam svakako , malo pijesak više cementa nikada se ne zna kada će se NATO :x :x :x :x pa onda Kinezi ostanu bez ambasade :D .

A znas kako se otkopava?
Asov..pa zabodi...mozda nesto i nadjes
Last edited by Beograd on 17/05/2004 10:12, edited 1 time in total.
micika

Post by micika »

Beograd,ja sam mislila da si ti jedno normalno stvorenje koje je imalo namjeru da stekne prijateljstva na ovom forumu,ali kao i uvijek glupi Bosanci uvijek nasjednu.
Iz tvojih postova da se vidjeti koliko si cinican i da si dosao samo da provociras.
Za tih 12 poena zahvali se republici "*ebenoj",koja je nastala na genocidu i agresiji,cik pogodi od koga.Pravi Bosanac vam nikad,zapamti NIKAD nece dati glas.
Pjesma vam je plagijat,cak su to izjavili turski novinari na turskoj televiziji.
Ako je onaj smrdljivi zeljko toliko pametan,zasto se onda prodaje leontini za pjesmice?
Deen mozda izgleda feminizirano ali je mali pametan,bar zna kako treba da odgovori na postavljeno pitanje a ne ko zeljko,voditelj ga pita kako se osjeca,a on ko sav sretan I LOVE YOU TURKIYE bla,bla,bla.
Cuj voli Tursku nakon izjave o osveti.Cetnicka posla.
A ti mali ako si imao namjeru dolaziti u SEHER SARAJEVO,nemoj.Sa takvim razmisljanjem neces dalje od ilidze.
Ti fol naivan nemas pojma sta se to desavalo u Bosni,ko je poceo rat,ko je pobio za jedan dan 10000 ljudi u Srebrenici i napravio genocid,a sad da pocnemo temu o kosovu odma bi ti znao sta se to tamo desavalo.
Sreca pa Albanci nisu naivni kao mi.
Ako si se zahvalio,sad komotno mozes da se zahvalis i nama na "druzenju" jer si od danas ovdje stavljen na IGNORE.
Sretno ti i zivi u svom svijetu cinizma i licemjernosti.
manijak1

Post by manijak1 »

Jarane više mi nekako odgovora tvoja lopata :D jer kad ubodeš od jednog predmeta odmah vidiš 1000000000 pa rekoh ako možeš posudi malo :D jer nama više neće trebati :D garant.
Edit

Post by Edit »

tempora wrote:Ako izuzmem razloge kao sto su da mi se ne svidja pjesma, ne samo njihova, nego i vecine ucesnika i da je kvalitet odredio broj poziva gledalaca, moj glas Srbija i Crna Gora zasigurno nikada ne bi dobili.
Jer rijetki su oni koji su svoj glas za BiH iz tih zemalja dizali u godinama 92ga pa na dalje!
Potpuno se slazem, s ogradom da sam cula samo neke pjesme iz predkvalifikacija, i gledala zavrsetak glasanja... Na stranu konstatacija da je moj muzicki ukus vjerovatno sasvim drugaciji od vecine glasaca - stoji da kao muzicka manifestacija Eurovizija i nije toliko znacajna, ali posmatrajuci je geopoliticki - ovakav plasman SiCG je - razocaravajuci i zabrinjavajuci...
progDVB wrote:Ne govori na glas ono "smrt fasizmu-sloboda narodu"...mozda se ostvari pa vas nestane
Prog :)
bojana

Post by bojana »

Ma sta bezze polemisete sa ovim beogradskim jadom. Uopce nije vrijedan pomena.
Al, sto jest-jest, MERHABA iz Beograda zvuci odlicno, kad sam ono cula, milina jedna!
daca l

Post by daca l »

za Beograda

ovo je sramota
ne znas za Focu koja je postojala vjekovima a znas za Srbinje koje je plod agresije, silovanja i rusenja Aladze dzamije.

tek se sada primjeti..................ono sto jesi
Last edited by daca l on 17/05/2004 10:20, edited 1 time in total.
Post Reply