BiH je trenutno teritorijalno okupirana i podjeljena drzava

Da li su po vasem misljenju RBiH i njen Bosanskohercegovacki narod i nacija okupirani od Srba, Hrvata, Bosnjaka/Sandzaklija?

Da, ostavicu svoj komentar zasto mislim da je tako
16
43%
Ne, ostavicu svoj komentar zasto mislim da nije tako
7
19%
Ne znam, neka mi drugi razjasne situaciju zasto je BH okupirana drzava
1
3%
Glupa ti je i tema i pogled na politicku i teritorijalnu situaciju u BiH
13
35%

Total votes: 37

_galaksija

Post by _galaksija »

_galaksija wrote:
manijak1 wrote::oops: Čuj dušo pa hoće pa ne bi đe si ti ? ........a što ne kažeš ko je to u 21 vijeku na Balkanu :?
Ja misla ti dovoljno pametan da sam skontas ko je u 21 vijeku ne na Balkanu!!!!!!! vec u Bosni fraeru!Ili zaboravljas ili ne znas da razlikujes Balkan od BiH :roll:
pardon isparvka...ko je usao u 21 vijek a ko ne.....
manijak1

Post by manijak1 »

To ko Balkan .........tamna rupa Europe ? .
Ne kaki , svega ti :D :D
_galaksija

Post by _galaksija »

manijak1 wrote:To ko Balkan .........tamna rupa Europe ? .
Ne kaki , svega ti :D :D
Pa some jedan znas li ti uospte sta sam ja rekla?Jesi ti toliko napusen svega ti pa ne mozes da procitas sta sam napisala?Idi ba j.... se
manijak1

Post by manijak1 »

Pa some
Znači odatle si ........... :D :D pa fino a znaš li kad se mreste kečige ? :D :D
manijak1

Post by manijak1 »

Idi ba j.... se
Pa još i napušen ? :D :D
da pamtis

Post by da pamtis »

Idi ba j.... se
Pa još i napušen ? :D :D
Da li su po vasem misljenju RBiH i njen Bosanskohercegovacki narod i nacija okupirani od Srba, Hrvata, Bosnjaka/Sandzaklija?
ma kaki" moj narod je napusen i samo se j.... :D
_galaksija

Post by _galaksija »

manijak1 wrote:
Pa some
Znači odatle si ........... :D :D pa fino a znaš li kad se mreste kečige ? :D :D
ne znam kad se MRESTE ,ali znam kad se MRIJESTE ,ti vidim vec znas...
Stari

Post by Stari »

:D Ah :D oh :D eh....da izvinete na izrazu....neko ovdje nekome pokusava reklo bi se, ugurati ...japaner u potijesnu avliju. Cuj mrijescenje keciga.... :D :D e vala :D
_galaksija

Post by _galaksija »

Stari wrote::D Ah :D oh :D eh....da izvinete na izrazu....neko ovdje nekome pokusava reklo bi se, ugurati ...japaner u potijesnu avliju. Cuj mrijescenje keciga.... :D :D e vala :D
ma stari nemoj mi se sikirati,nije dobro za srce,a ti si coek u godinama :)
manijak1

Post by manijak1 »

ne znam kad se MRESTE ,ali znam kad se MRIJESTE
Gasim se :D :D ali samo privremeno :D :D
Stari

Post by Stari »

Ma ...zahvaljujem se na iskreno urednim preporukama...pokusacu se postarati da tvoje savjete sprovedem u dijelo, evo vako..... :) no sickirejsn :) ....och yeah
_galaksija

Post by _galaksija »

manijak1 wrote:
ne znam kad se MRESTE ,ali znam kad se MRIJESTE
Gasim se :D :D ali samo privremeno :D :D
Ma steta sto te nisu abortirali,vidi se da si neuspjeli abortus
manijak1

Post by manijak1 »

Jel' se to vrijeđamo ? :D :D
Kakvo je stanje s tobom ?
Einstein :D :D novi ?
_galaksija

Post by _galaksija »

manijak1 wrote:
Jel' se to vrijeđamo ? :D :D
Kakvo je stanje s tobom ?
Einstein :D :D novi ?
Sad bi lulu mira jel'?
manijak1

Post by manijak1 »

Ne bih s tobom ništa :oops: pogotovo to :D
_galaksija

Post by _galaksija »

manijak1 wrote:Ne bih s tobom ništa :oops: pogotovo to :D
Ko je rekao da bi ja ista stobom?Gdje pise to zivotati?
daredevil

Post by daredevil »

EMF wrote:Једини проблем у твојим тегобама је што, правно гледајући, Босна и Херцеговина чак није ни држава-тако да правно и строго гледајући не може бити ''окупирана држава''....Тако да слободно се може рећи да ниси у праву или народски речено ваљаш глупости :D

Најбоље рјешење за твоје тегобе је подјела овога што се данас зове Босна и Херцеговина (не Босна пошто је Босна ријека) између Бошњака, Хрвата и Срба, па што остане, нека припадне Босанскохерцеговцима. Поштено? :oops:
Posteno samo prije toga da se ti meni lijepo napusis k**** zajedno sa podjelom.
manijak1

Post by manijak1 »

Eto Hake ( maskirani EMF :D :D ) :D :D i meni se ovaj prijedlog čini poštenim :D :D :D :D .
Pa ti valjaj narodske umotvorije :D :D
Novi_Nick

#69 Re: BiH je teritorijalno okupirna drzava

Post by Novi_Nick »

Skljoco wrote:
Novi_Nick wrote:BiH (i njen Bosankohercegovacki narod i nacija ili Bosanci) je teritorijalno i na svaki drugi nacin okupirna drzava od Srba, Hrvata i Bosnjaka/Sandzaklija :shock:

Bez ljutnje gore navedenih :oops: Hajde da zajednicki pogledamo ovu sliku pa da vidimo sa argumentima ko je u pravu ako ne :roll: ?

Srbija kontrolise teritorijalno i na svki drugi nacin Sandzak i Sandzaklije. Srbi u BiH kontrolisu 1/2 teritorije BiH. Hrvati u BiH kontrolisu caa 27% teritorije. Bosnjaci/Sandzaklije kontrolisu preostalih 23% BH teritorije i BH politike zajednicki sa Srbima i Hrvatima.

Gdje ovdje u ovoj slici vi vidite slobodnu drzavu BiH i njen Bosanskohercegovacki narod i naciju?. Ja kada pogledam ovu sliku vidim da je BiH okupirana od stranih drzava pa cak i u onih 23% BH teritorije koju Srbija kontrolise preko Bosnjaka/Sandzaklija.

Molim vas da mi konstruktivno i sa argumentima razjasnite situaciju da li sam u pravu ili ne :-D ?
------------------------------------
Sto sve vise budes o ovome pisao sve ces vise dolaziti do spoznaje Da je to zaista tako i onda argumenti nahrupe ko ludi i sve se kockice pocnu sklapati u jedan mozaik koji postaje tako crvst da mu niko pera ne moze odbiti.
Glavno je da si Ukabulio ovo napisati i sad ces tek vidjeti kako ti argumenti i dokazi lijezu ko "halva" a da ti neprijatelji ovakve teze postaju u najmanju ruku smjesni sa svojim protuargumentima.
Evo np. ovog Cirilicara koji ti replicira ,
Negira BiH da je Drzava a sam zna da Srbija nije drzava i da za tu potvrdu nisu potrebni nikakvi dokazi jer sve se vidi ko hoce da vidi . I sta onda rec tom Cirilicaru nego mu se nasmijat u obraz srpski !
Ok Skljoco, jasno mi je o cemu pises. Vidjecemo reakcije pojedinaca i kako gledaju na postavljenu anketu kao i njihovo glasanje. Za sada, koliko mogu da primjetim, vecina smatra da je ova tema prilicno "glupa" i da nema bas mnogo veze sa stvarnoscu i okupaciom BiH. Uzoraka u anketi je jos uvijek malo da bi se napravila korektna analiza i procjena da li je BiH okupirana ili ne? :D
Novi_Nick

Post by Novi_Nick »

Da, ostavicu svoj komentar zasto mislim da je tako = 35% [ 7 ]

Ne, ostavicu svoj komentar zasto mislim da nije tako = 020% [ 4 ]

Ne znam, neka mi drugi razjasne situaciju zasto je BH okupirana drzava = 0% [ 0 ]

Glupa ti je i tema i pogled na politicku i teritorijalnu situaciju u BiH = 45% [ 9 ]

Ukupno glasova : 20

Rezultat postavljene ankete do sada pokazuje da je ova tema bezvezna i glupa :-D

Idemo dalje sa razradjivanjem. Zasto je tema bezvezna, glupa itd :lol: ?

Hajde Srbi, Hrvati i Bosnjaci (vi Bosnjaci bolje bi vam odgovarao termin Bosniaci - Bosniakinje) napadajte ovu temu i sadrzaj u njoj svim sredstvima. Vi Bosanci i Bosanke naravno branite ovu temu i sadrzaj u istoj svim sredstvima. Sto vasim odgovorima, sto vasim glasanjem u prezentovanoj anketi. :)

Sad da vas vidim :-? :lol:
mr__bosnjak

Post by mr__bosnjak »

Novi_Nick wrote:Da li su po vasem misljenju RBiH i njen Bosanskohercegovacki narod i nacija okupirani od Srba, Hrvata, Bosnjaka/Sandzaklija?

Ne znam, neka mi drugi razjasne situaciju zasto je BH okupirana drzava = 0% [ 0 ]

Glupa ti je i tema i pogled na politicku i teritorijalnu situaciju u BiH = 45% [ 9 ]

Rezultat postavljene ankete do sada pokazuje da je ova tema bezvezna i glupa :-D

Hajde Srbi, Hrvati i Bosnjaci (vi Bosnjaci bolje bi vam odgovarao termin Bosniaci - Bosniakinje) napadajte ovu temu i sadrzaj u njoj svim sredstvima. Vi Bosanci i Bosanke naravno branite ovu temu i sadrzaj u istoj svim sredstvima. Sto vasim odgovorima, sto vasim glasanjem u prezentovanoj anketi. :)

Ja sam i Bosnjak i Bosanac.
Vec sam rekao sto je tema bezvezna i neda mi se ponavljat.
Skljoco

Post by Skljoco »

mr__bosnjak wrote:
Novi_Nick wrote:Da li su po vasem misljenju RBiH i njen Bosanskohercegovacki narod i nacija okupirani od Srba, Hrvata, Bosnjaka/Sandzaklija?

Ja sam i Bosnjak i Bosanac.
Vec sam rekao sto je tema bezvezna i neda mi se ponavljat.
-------------------
A sto ne objasnis to i Bosnjak i Bosanac ?
Evo ja cu da se ne zamaras ,
Ti si "Bosnjak" jer si to ti izabrao a ti si i Bosanac jer ti je to teritorija na kojoj zivis odredila !
I sad reci da "Bosnjaci" nisu za BH opasni ako ne i opasniji od Srba i Hrvata ?
E moj pobro ... nije ni vase maslo za ramazana !
Bosna_E

Post by Bosna_E »

EMF wrote:Једини проблем у твојим тегобама је што, правно гледајући, Босна и Херцеговина чак није ни држава-тако да правно и строго гледајући не може бити ''окупирана држава''....Тако да слободно се може рећи да ниси у праву или народски речено ваљаш глупости :D

Најбоље рјешење за твоје тегобе је подјела овога што се данас зове Босна и Херцеговина (не Босна пошто је Босна ријека) између Бошњака, Хрвата и Срба, па што остане, нека припадне Босанскохерцеговцима. Поштено? :oops:
Evo ja pristajem na tvoj savjet Cirilo.
Ipak imam preduslove za to.

1. Da Srbija plati retnu stetu BiH i Hrvatskoj
2. Da se podjeli i Srbija te da sve vjerske grupe i grupice dobiju drzavicu iz te podjele
3. Da svaka od tih drzavica bude iste velicine
4. Vojvodina i Kosovo da se ne racunaju u tu podjelu nego da dobiju nezavisnost
5. Da Vojvodina bude drzava Madzara a Kosovo drzava Albanaca
6. Da se u podjelu Srbije ne racuna Crna Gora
6. Da se Crna Gora djeli na 2 istovelicinska djela (pravoslavni i bosnjacki)

Nakon toga dobija se nezavisna RS po sljecem kriteriju:
1. Da RS dobije nezavisnost te da u sklopu RS budu opstine i gradovi gdje su po popisu stanovnistva (prijeratnog) srbi imali vecinu preko 90%

Hajde Cirilo javi kad se ispune preduslovi da vise sjebemo i ovu Bosnu pa da otcjepimo RS (nakon zavrsenih preduslova RS je samo grad Drvar) iz Bosne
Novi_Nick

Post by Novi_Nick »

Novi_Nick wrote:
THE WORLD FAKTABOOK (Bosnia & Herzegovina)

Bosnia and Herzegovina

http://www.cia.gov/cia/publications/fac ... os/bk.html

Image

Image
Nationality:
noun: Bosnian(s), Herzegovinian(s)
adjective: Bosnian, Herzegovinian

Ethnic groups:
Serb 37.1%, Bosniak 48%, Croat 14.3%, other 0.6% (2000)
note: Bosniak has replaced Muslim as an ethnic term in part to avoid confusion with the religious term Muslim - an adherent of Islam

Religions:
Muslim 40%, Orthodox 31%, Roman Catholic 15%, other 14%

Languages:
Bosnian, Croatian, Serbian
Bosna_E

Post by Bosna_E »

Image
Image
Image
Post Reply