Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
A wrote:Kakav god da mu je - jadan je odrastao covjek koji se q*ca fata cim se osjeti inferioran. To kompulsivno samozadovoljavanje je obicno prisutno kod djecaka u predpubertetskom uzrastu, naravno ako govorimo o mentalno zdravoj populaciji.
Skljoco wrote:- Prosetati "Suljanovicevom" ... pa popiti kahvu u "Lovcu" i ... zasjesti na "Keju" i gledati u Nju ... kako tece ... pici ... tece ... pici ... Eh ... da mi je ...
------------------------------------------------
- Eh ... da mi je ... pojest girice u "Saranu" ... "fatat" Lalu u " Radniku" ...
sekiracija wrote:Rei ako neznas Sacira onda si na krivom putu
ma Skljoci se kocoperi mora da je on bio kod njega.....al sve
nesto nazor
------------------
Pa profesora gos. Sacira Filandru stvoritelja i Predsjednika "bosnjackog" SABORA na kojem je svim muslimanima u BiH odredio i dodjelio "bosnjacki" nacionalni,narodni,sportski,vjerski, muzicki,knjizevni,zurnalisticki itd. Identitet !
sekiracija wrote:Rei ako neznas Sacira onda si na krivom putu
nesto nazor
------------------
Pa profesora gos. Sacira Filandru stvoritelja i Predsjednika "bosnjackog" SABORA na kojem je svim muslimanima u BiH odredio i dodjelio "bosnjacki" nacionalni,narodni,sportski,vjerski, muzicki,knjizevni,zurnalisticki itd. Identitet !
rei wrote:
nesto nazor
------------------
ja ga nepoznajem idi ti njemu
--------------------------------------
Pa ... on ti odredi da si "Bosnjakinja" !
Skljoco wrote:
------------------
ja ga nepoznajem idi ti njemu
vjerovao ili ne ja sebi u zivotu sve odredjujem
--------------------------------------
Pa ... on ti odredi da si "Bosnjakinja" !
Vjerovao ili ne ali ja sve sebi odredjujem
Last edited by rei on 25/09/2005 12:28, edited 1 time in total.