utisci sa rostiljade / GRUPNJAK II.

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
irfan2

Post by irfan2 »

bilo je EEXXTRA
vrijeme nas je posluzilo
ima mnogo pozitivnih utisaka
steta sto je babsi dosla tek na kraju
Lace

Post by Lace »

ma ja samo primjetih da ga pratis :P
JD

Post by JD »

Ma ja sad tek primjetih da TI mene pratis hehe. Odnosno nas! :D
JD

Post by JD »

irfan2 wrote:bilo je EEXXTRA
vrijeme nas je posluzilo
ima mnogo pozitivnih utisaka
steta sto je babsi dosla tek na kraju
Ooo i ti si tu hehe.

Evo nesto za tebe, znat' ces u cemu je fazon hahaha!

Image

:lol: :lol:
Danguba

Post by Danguba »

ZAVIDIM VAM
Pooll

Post by Pooll »

:x :x :x :x :x

Nikad necu oprostiti... sto mi je neko bacio skoro punu kutiju westa bacio u smece :D :x :x :x

Ja vjerujem da je to bila jedna od "teglecih" , one su se bakcale sa smecem :( :D , moguce da je i zensko

:lol:
JD

Post by JD »

Teglecih ?

Tegleca vrsta haha.

Hahahaha joj ubice te za ovo ja mislim hehe.
Tisina

Post by Tisina »

Pooll wrote::x :x :x :x :x

Nikad necu oprostiti... sto mi je neko bacio skoro punu kutiju westa bacio u smece :D :x :x :x

Ja vjerujem da je to bila jedna od "teglecih" , one su se bakcale sa smecem :( :D , moguce da je i zensko

:lol:
nisam ja majke mi :P
JD

Post by JD »

Haha. Dajte ljudi da pokrenemo akciju prikupljanja novca da se Poollu kupi nova kutija Westa... :D
Evo dajem prilog, 10 feninga :D
Pooll

Post by Pooll »

Hocu steku, zbog nanesenog bola :(

:x
JD

Post by JD »

Kakvog bola ? Da nije dusevnog ne daj boze hahaha :D
Dirty Harry

Post by Dirty Harry »

E evo i ja da se javim ja imam puno slika sa izleta al sad sam dosao iz grada. Mnogo je piva danas i veceras sislo niz ovo grlo, sad mi treba krevet. A moram to prvo i da cenzurisem .... 8-) Tako da mozete tek sutra ocekivati te slike.
sicky

Post by sicky »

1. hm...gospodine X mogli ste me barem pustiti da obucem onu majicu kako valja :D a ne me slikati onako "na pola"...sa petoricom muskih likova u mojoj blizoj okolini :roll:

2.pooll nisam ti ja bacila west kunem se DEEN-om! 8-)
Glumica

Post by Glumica »

meni zao sto nisam mogla doci :(
Danguba

Post by Danguba »

1. hm...gospodine X mogli ste me barem pustiti da obucem onu majicu kako valja a ne me slikati onako "na pola"...sa petoricom muskih likova u mojoj blizoj okolini

eh sto ti je grupnjak :-) :D

kada je sledeci :D
Pooll

Post by Pooll »

sicky wrote:1. hm...gospodine X mogli ste me barem pustiti da obucem onu majicu kako valja :D a ne me slikati onako "na pola"...sa petoricom muskih likova u mojoj blizoj okolini :roll:

2.pooll nisam ti ja bacila west kunem se DEEN-om! 8-)

:lol: :lol: :lol:

Deena ti i imana :D

cccc

:roll: :shock: :shock: :shock: :D :D
JD

Post by JD »

Necu nista govoriti da ne bi bilo da pratim Poolla... :x
giligili

Post by giligili »

elem evo i ja da napisem koju, poznat kao GUEST, a evo me po niku giligili. Svaka cast, dobro je bilo!!! 8)
sekiracija

Post by sekiracija »

imate moje cestitke,posebno organizatori.
BRAVO 8)
Lace

Post by Lace »

JD wrote:Necu nista govoriti da ne bi bilo da pratim Poolla... :x
pa zar ga ne pratis :? :D :lol:
Pooll

Post by Pooll »

Jd... pa vec si nesto reko, dovrsi onda misao... :roll: :shock: :shock:

bodigardu moj :D
ivi

Post by ivi »

... ne znam kako vi al ja sam sa barica doma ko suvenir dpnjela par kila blata sto na pantolama sto na cipelama ...

8)
ivi

Post by ivi »

e vako … jucer dosla ja i to naravno prva, a ko pravi domacin … sta da vam pricam … onda je dosao gost1515 sa irfanom2 pa je onda dosao komi, onda je usiljedilo peglanje mene sto je korpa da cokoladicama ovoga puta manja … nije bio plan al ne treba kvariti tradiciju … onda je dosao princ i igla pa administratori koje sam ja kasnije “mitarila” mito i korupcija dragi moji, znate trebaju mi neke veze oko ovog moderatorskog posla jer ipak treba postati “glavni u raji”… al moram odma da ih otracam … sapcu u drustvu … al eto nekako sam zazmirila na to pravila se da ne vidim nista jer ipak su oni administratori … ej ma glavni u raji … onda je dosao moj najdrazi maloljetnik sa svojim malim sivim ljubimcem nagoro ljudi preko nekoliko … bili su tu siky, pooll, i naravno hercegovac (ne mogu se zamarati sa njegovim nickom komplikovan je nesto van …) ej zaboravih lace je dosla prije njih … eh onda se sve zakomplikovalo ostatak raje je nekako stigao u isto vrijeme … tisina je umalo otisla sa instruktorima za polaganje vozackog al vidjeli smo je na vrijeme pa smo uspijeli sprijeciti tu tragediju … onda je dosao horns sa njim su bile breskvica i zensko … zensko je jako vazan dio jucerasnje feste … fala zensko za nikove na majicama super su … eh onda je svak zaduzio svoju majicu neki su se bunili sto njima crvena a ne plava i obratno ma nikad svima ugoditi … pa onda ja nastupam, bila sam banker … mala prozirna kesa puna raznih novcova forumasi posteno placali majice … onda smo na tom parkingu cekali slavnog manijaka … tako da smo tek oko pola jedan krenuli ka baricama … po autima smo se podjelili sta ce ko uz put kupiti … maloljetnik je otisao sa hercegovcem, tisinom koja se bunila da nece sa nama a na kraju je ipak posla, sikyijem i poollom u vf po sokove i pice, princ, igla i komi su imali zadatak da kupe ljeb, onda manijak i breskvica su morali zbaviti case i tanjure, lace gost1515, irfan2 i ja smo svratili u mesaru da kupimo celape, manijak nas je pratio u stopu … ja malo bila fulila put al desava se od silnog uzbudjenja … sa-x-ovci ili administarori nisu imali nikakava zadatak nisam se mogla pouzdati u njih kad ni sami nisu znali oce li sa nama ili idu ko zna gdje (nisu nam stjeli reci)… zensko i horns su otisi po rostilj i ostale rekvizite (paradajz, krastavce, viljuske, drva i cumur…) kravica je bila sa svojim cojekom kojem je bio rodjendan, ne znam jel se neko sjetio da mu cestita ja nisam … a sta cu kad sam smotana (cojeku u krave SRETAN TI RODJENDAN al za jucer)... na putu za barice morali smo malo stati da odmorimo a to je super dobro doslo za one kojima auto prokuha kad ide uz brdo … ma bilo neko deminiranje i naravno princ je to sve zacepio a da sam ja bila prva to se nikada ne bi desilo … na parking na barice su se uspijeli probiti oni koji nisu imali zadataka da nesto kupe … onda pocinje smjeh tako dok se ceka … lace izvodi striptiz al samo za odabrane oci … nekima su zvonili i mob, a da oni toga nisu bili ni svjesni … eh kad samo napokon prosli taj dio sto se deminirao i stigli na barice zauzeli smo jednu (kako se ono zove) ja cu onaj stolic sa klupicama nazvati “ljetnikovac” , zauzeli smo jedan ljetnikovac… onda pocinju pripreme oko rostilja i festa … (nije padala kisa a sunce bi nam nekada malo stidno provirilo) …
II. dio izvjestaja slijedi malo kasnije dok se slegne … ne ide to sljeganje bas tako brzo …

8)
Saian

Post by Saian »

ma sta ljetnikovac, ono je ladanjska kuca :D :D
Tisina

Post by Tisina »

pa definitivno je nebo bilo na nasoj strani juce:) pazi danas kise a i dane prije sastanka :) a juce sunce a? sto ti je stela ;)
Post Reply