Koja vam je najljepsa crkva ili katedrala
-
hananah
Ma Mravojed zeza, da bi se pogledala crkva nije potrebno piti nikakve vode, jedino se treba biti pristojno obucen. Takodjer se moze ko zeli pomoliti ili zapaliti svijeca, prije toga nije potrebno nikakvo ni krstenje ni pijenje svete vode, ko zeli moze se prekriziti sa svetom vodicom ali nije nikakva obaveza 
-
No_Comment
Ja sam nacuo da je zenama obaveza kada razgledaju crkvu...da se moraju i ispovjediti kod svecenika...
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
hananah wrote:Ma Mravojed zeza, da bi se pogledala crkva nije potrebno piti nikakve vode, jedino se treba biti pristojno obucen. Takodjer se moze ko zeli pomoliti ili zapaliti svijeca, prije toga nije potrebno nikakvo ni krstenje ni pijenje svete vode, ko zeli moze se prekriziti sa svetom vodicom ali nije nikakva obaveza
-
FortunaBela

Vivaldijeva crkva Svetog Marka u Veneciji
-
hananah
ono sto sam ja primjetila na temi "najljepse dzamije" jeste postovanje svih prema dzamijama i temi 
ono sto sam takodjer primjetila na ovoj temi je nepostovanje pojedinaca prema crkvama i temi
toliko o tome ko su tolerantni a ko netolerantni
Pape Katolicizam mi je jednostavno blizak te znam mnoge stvari tako da mogu reci ono sto znam, takodjer ne postoji grad u kojem sam bila a da nisam obisla crkve i katedrale
ono sto sam takodjer primjetila na ovoj temi je nepostovanje pojedinaca prema crkvama i temi
toliko o tome ko su tolerantni a ko netolerantni
Pape Katolicizam mi je jednostavno blizak te znam mnoge stvari tako da mogu reci ono sto znam, takodjer ne postoji grad u kojem sam bila a da nisam obisla crkve i katedrale
-
_BaykoNoor_
Cudi me da niko nije spomenuo Westminster Abbey u Londonu. Definitivno najljepsa hriscanska bogomolja u koju sam imao prilike uci. I mnostvo poznatih lezi tamo-Isak Njutn npr.
P.S. kako mogu staviti sliku na forum ba? gdje je dugme za attachment?

P.S. kako mogu staviti sliku na forum ba? gdje je dugme za attachment?
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
Eto Hano, kakav je pogan vakat dos`o, .... ne smijes ni reci da znas nesto o anamo "njima", a kamol` da im udjes u bogomolju.Nefsed wrote:mashallah...na hajrhananah wrote: Pape Katolicizam mi je jednostavno blizak te znam mnoge stvari tako da mogu reci ono sto znam, takodjer ne postoji grad u kojem sam bila a da nisam obisla crkve i katedrale![]()
-
No_Comment
Ma znam nisam trebao Hana nam se ljuti...Thanatos wrote:No_Comment wrote:Ja sam nacuo da je zenama obaveza kada razgledaju crkvu...da se moraju i ispovjediti kod svecenika...
Last edited by No_Comment on 18/09/2005 22:49, edited 1 time in total.
-
Nefsed
mrznja...pff..hanuska...opet usamljenost mori dusu??hananah wrote:ti mene ne iznenadjujes sto zacitavas ovu temu, odnosno ne iznenadjuje me tvoja mrznja prema svemu sto nije Islamzalosno buduci doktore zalosno
kakva mrznja..sirimo ljubaF
cujem...da ces primiti...islam...
-
hananah
Dobro je jeko postigao si cilj, zacitao si temu, popljuvao si crkve i katedrale niko se nije zalio da je ugrozen nego te trpimo.
A sto se tice tvoje zajedljivosti nema mjesta, a ni osnove, sacuvaj te svoje zajedljivosti za nekog drugog, kod mene to vise ne pali ni sekunde, sam o sebi najvise govoris, mene okaljati neces niti ces mi dici cijenu.
Samo bih te upitala ali iskreno da mi odgovoris - kako ces sutra lijeciti ljude koji nisu Muslimani?
A sto se tice tvoje zajedljivosti nema mjesta, a ni osnove, sacuvaj te svoje zajedljivosti za nekog drugog, kod mene to vise ne pali ni sekunde, sam o sebi najvise govoris, mene okaljati neces niti ces mi dici cijenu.
Samo bih te upitala ali iskreno da mi odgovoris - kako ces sutra lijeciti ljude koji nisu Muslimani?