Da se kladim (a ne kladim se) stavio bih 1000 eura na SCG da ce doci barem do sestog mjesta.Ana_Ana wrote:U cetvrtfinaleu snovima
ESP:SCG
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
Davy Crockett
List wrote:Ne gotivim SCG (volio bih da izgubite i ove dvije preostale tekme) al prerano si se otpisao. Proci cete vi u cetvrtfinale. Ne sjedi Boro dzaba u FIBA.Davy Crockett wrote:Ja sam Nas već otpisao. Nadam se barem četvrtfinalu i 5. mestu jer sa ovakvom igrom to će im doći kao medalja.
A tamo ce vam valjati nositi se sa Vikinzima iz Litvanije.
Naša se grupa ukršta sa grupom C a Litvanija nije u njoj.
-
List
Ukrstavamo se (nase dvije grupeDavy Crockett wrote:Naša se grupa ukršta sa grupom C a Litvanija nije u njoj.
A u cetvrtfinalu vas (obzirom da cete do cetvrtfinala kroz baraz) ceka pobjednik grupe B (ako budete drugi u vasoj grupi) ili pobjednik grupe A ako budete treci u vasoj grupi (i prodjete baraz
A Boro je pocasni sekretar u FIBA. Aktivan je jos uvijek.
-
Davy Crockett
Ni ja se ne kladim. Da se kladim ne bih stavio ni 10 € na naše luzere a kamoli 1000(hiljadu). Velika je to lova.List wrote:Da se kladim (a ne kladim se) stavio bih 1000 eura na SCG da ce doci barem do sestog mjesta.Ana_Ana wrote:U cetvrtfinaleu snovima
-
Ana_Ana
Ma nema nista od nas. Dobo li ti onu sliku sto sam ti poslala Davy?Davy Crockett wrote:List wrote:Ne gotivim SCG (volio bih da izgubite i ove dvije preostale tekme) al prerano si se otpisao. Proci cete vi u cetvrtfinale. Ne sjedi Boro dzaba u FIBA.Davy Crockett wrote:Ja sam Nas već otpisao. Nadam se barem četvrtfinalu i 5. mestu jer sa ovakvom igrom to će im doći kao medalja.
A tamo ce vam valjati nositi se sa Vikinzima iz Litvanije.
Naša se grupa ukršta sa grupom C a Litvanija nije u njoj.
-
No_Comment
Neshto je truhlo u drzavnoj zajednici ,,Danskoj,, 
-
Davy Crockett

@List
Sistem takmičenja ti je gore. Pogledaj bolje!
@ Ana
Nisam dobio sliku.
Last edited by Davy Crockett on 17/09/2005 00:44, edited 1 time in total.
-
List
Evo odje je sistem takmicenja.
http://www.eurobasket2005.com/en/coid_t ... de_on.html
Ne vidim gdje sam pogrijesio.
-
Davy Crockett
List wrote:Evo odje je sistem takmicenja.
Kasno je pa ti se izgleda vid malo zamagljuje. SCG je u grupi D. Pogledaj sada ponovo sliku!
-
List
Inace sam kratkovidan. Malo su mi naocale prljave. Bas se kanim da odem da ih ocistim.Davy Crockett wrote:Kasno je pa ti se izgleda vid malo zamagljuje. SCG je u grupi D. Pogledaj sada ponovo sliku!
Eh sad, il je do mojih naocala ili si ti mazno kakve tablete nocas da umanjis bol.
-
Davy Crockett
Ana_Ana wrote:Pogledaj bolje i nemoj da me nervirasAna_Ana wrote:Davy Crockett wrote:
@List
Sistem takmičenja ti je gore. Pogledaj bolje!
@ Ana
Nisam dobio sliku.Poslala sam ti tvog ljubljenog Obradovica
mog "ljubljenog" Obradovića Što to treba da ga volim? Mrzim ga jer mi je smučio Olimpijadu lane.
-
No_Comment
Nisi tako govorio prije prvenstva Kroket kovao si Obradovica u ZVEZDE...INACE OBRADOVIC JE JEDAN OD NAJTROFEJNIJIH TRENERA U EVROPI...ako ne i najtrofejniji...Davy Crockett wrote:Ana_Ana wrote:Pogledaj bolje i nemoj da me nervirasAna_Ana wrote:Poslala sam ti tvog ljubljenog Obradovica
mog "ljubljenog" Obradovića Što to treba da ga volim? Mrzim ga jer mi je smučio Olimpijadu lane.
Last edited by No_Comment on 17/09/2005 01:10, edited 1 time in total.
-
Davy Crockett
Kakvu bol! Misliš na ovaj poraz! Skoro sam ga zaboravio a i ne sekiram se zbog toga. Srediće se oni do Pekinga.List wrote:Inace sam kratkovidan. Malo su mi naocale prljave. Bas se kanim da odem da ih ocistim.Davy Crockett wrote:Kasno je pa ti se izgleda vid malo zamagljuje. SCG je u grupi D. Pogledaj sada ponovo sliku!
Eh sad, il je do mojih naocala ili si ti mazno kakve tablete nocas da umanjis bol.
-
Davy Crockett
@ No_ comment
Nije tačno!
Nikada ja Željka Obradovića nisam "kovao" u zvezde posebno ne nakon debakla u Atini. Njegovo je vreme prošlo samo je problem što on to još ne kapira. Voleo bih da ove godine siđe sa trona dok nam još nije uništio košarku a da se na čelo tima vrati Pešić. Čim se vrati Pešić eto nama i Stojakovića nazad.
Nije tačno!
Nikada ja Željka Obradovića nisam "kovao" u zvezde posebno ne nakon debakla u Atini. Njegovo je vreme prošlo samo je problem što on to još ne kapira. Voleo bih da ove godine siđe sa trona dok nam još nije uništio košarku a da se na čelo tima vrati Pešić. Čim se vrati Pešić eto nama i Stojakovića nazad.
-
Davy Crockett
List wrote:Samo do Pekinga?Davy Crockett wrote:Kakvu bol! Misliš na ovaj poraz! Skoro sam ga zaboravio a i ne sekiram se zbog toga. Srediće se oni do Pekinga.Smanjili ste apetite.
:D:D
Teško će do Tokija ovakvom igrom.
-
Frutek
Ja se kladimDavy Crockett wrote:Ni ja se ne kladim. Da se kladim ne bih stavio ni 10 € na naše luzere a kamoli 1000(hiljadu). Velika je to lova.List wrote:Da se kladim (a ne kladim se) stavio bih 1000 eura na SCG da ce doci barem do sestog mjesta.Ana_Ana wrote:U cetvrtfinaleu snovima
Nego, nema veze, nek ste izgubili ko ljudi, dobio sam na kladionici juče