BiH-Slovenija

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

mukkii

Post by mukkii »

74-65 :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(
rajvosa4ever

Post by rajvosa4ever »

Boze kakav li je Barbarez u basketu :-) :D
stelium

Post by stelium »

Ne`a veze...limvo te Bosno..pa kako god :bih:
;-)
winetou

Post by winetou »

Sreca pa kosarka i nema neku vecu popularnost u Evropi pa otud i BiH svaki put na EP, ili je u tome mozda i nesreca :?
Davy Crockett

Post by Davy Crockett »

winetou wrote:Sreca pa kosarka i nema neku vecu popularnost u Evropi pa otud i BiH svaki put na EP, ili je u tome mozda i nesreca :?

Košarka nije popularna u Evropi! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
winetou

Post by winetou »

Davy Crockett wrote:
winetou wrote:Sreca pa kosarka i nema neku vecu popularnost u Evropi pa otud i BiH svaki put na EP, ili je u tome mozda i nesreca :?

Košarka nije popularna u Evropi! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nije :oops: i zaista steta sto nije

:(

Jesi li vidio Engleza da igra kosarku? :lol:
*Unreal*

Post by *Unreal* »

Evo ti John Amaechi (NBA) sigurno jedan od najvecih engleskih kosarkasa svih vremena, neznam sada kakvo je stanje... :roll: znam da im je nacionalno prvenstvo nekakav oblik basketaskog nadmetanja :D cini mi se da je nekoliko sportova u podredjenom polozaju u engleskoj pa tako i rukomet itd itd, stas kad se sve u fudbal ulaze

Image
winetou

Post by winetou »

Dobro vise sam mislio na Engleze kao drustvo.
EP bi samo dobilo na kvalitetu ako bi ucestvovalo maksimalno 10 ekipa. U Evropi nema 16 kvalitetnih ekipa.
Davy Crockett

Post by Davy Crockett »

Kada su u pitanju kolektivni sportovi Englezi ulažu jedino u fudbal, kriket, ragbi i hokej na travi. Posljednja tri sporta su stvarno "popularni" u Evropi a i šire.
Mahalac

Post by Mahalac »

S obzirom da obrisaše tamo temu o sudijama evo da im ja ovdje javno opet jebem mater-mislim sudijama :-?

A kakav je odnos slovenaca prema nama dovoljno govori odnos Hemofarma kad je saznao da im igrać ?? hoče i trebao da igra za BiH ...nogiraše ga :x :x

Kad će mo mi imati malo više pameti da skontamo neke stvari i shodno tome se postavimo...pa to je skoro pa rasizam. :x

BRAVO REPKA

:bih:
Prince

Post by Prince »

Nažalost, tako uvijek bude, svake dvije godine kad se održava Evropsko prvenstvo u košarci. Barem jednu, ponekad i dvije utakmice dobro odigramo, ali u ključnim momentima na scenu stupe sudije, poljuljaju našim igračima koncentraciju, potom izgubimo još koju loptu i rezultat svega bude poraz od desetak razlike. Na kraju se čini i ubjedljivo.
Večeras su i Slovence u dva - tri navrata natjerali na proteste, ali ovi nisu pali. Nastavili su igrati svoju igru, nisu se dali pokolebati, iako je naša reprezentacija vodila. Nama balkanski mentalitet još ne dozvoljava da prevladamo sudijske (ne)namjerne greške. Odmah reagujemo burno, arbitri to jedva dočekaju i nema nas nigdje.
winetou

Post by winetou »

Davy Crockett wrote:Kada su u pitanju kolektivni sportovi Englezi ulažu jedino u fudbal, kriket, ragbi i hokej na travi. Posljednja tri sporta su stvarno "popularni" u Evropi a i šire.
Nisu tu samo Englezi. Tu je cijela Skandinavija, Belgija, Holandija, Portugal...
Ne napadam ja kosarku, samo velim da je slaba popularnost kosarke u Evropi jedan od razloga zasto Bosna svaki put igra na EP. 10 ekipa bi bilo dovoljno :D
Zux

Post by Zux »

Sta nam sudije pocinise pa ja ne mogu da vjerujem da se onako moze sudit na velikom takmicenju.Nikad u zivotu nisam vidio da neko dobije tehnicku zato sto nije odmah digao ruku da prizna faul(kovacevic),svirali su faul ovcini u napadu za blok,hukicu faul a nije prisao covjeku i sve je pocelo smijesno priznatim kosem na kraju trece cetvrtine.To je sve bilo u 3 minute i onda su kao nastavili posteno suditi.Slovenci mozda jesu bolji ali tako ciganski su nas dobili da je ogavno.Jos kad se vidi da su sudije iz poljske,ceske i ukrajine,novoprimljene kolege iz EU ma fuj,a jos sve "kosarkaske zemlje" iz kojih dolaze pa imaju praxe...
Jos se tu prikljuci mrsic sa svoji kretenlucima,i bajramovic koji je bio katastrofalan i u odbrani i u napadu,"mali" teletovic je bolji od njega 3 puta bio :( :shock: :x
davis.ba

Post by davis.ba »

winetou wrote:
Davy Crockett wrote:Kada su u pitanju kolektivni sportovi Englezi ulažu jedino u fudbal, kriket, ragbi i hokej na travi. Posljednja tri sporta su stvarno "popularni" u Evropi a i šire.
Nisu tu samo Englezi. Tu je cijela Skandinavija, Belgija, Holandija, Portugal...
Ne napadam ja kosarku, samo velim da je slaba popularnost kosarke u Evropi jedan od razloga zasto Bosna svaki put igra na EP. 10 ekipa bi bilo dovoljno :D
Kako volim kad vidim da ljudi komentarišu nešto a veze nemaju o tome.
I sve ove plasmane naše reprezentacije bacaju u vodu, jer bože moj, košarka nije popularan sport. :shock:
winetou

Post by winetou »

Koje ja to rezultate bacam u vodu :? :lol:

FIBA navalila na tih 16 ekipa i eto ti automatski rezultata. :lol:
Last edited by winetou on 16/09/2005 20:41, edited 1 time in total.
davis.ba

Post by davis.ba »

Dobro je, sve si rekao.
Himera

Post by Himera »

Zux wrote:Sta nam sudije pocinise pa ja ne mogu da vjerujem da se onako moze sudit na velikom takmicenju.Nikad u zivotu nisam vidio da neko dobije tehnicku zato sto nije odmah digao ruku da prizna faul(kovacevic),svirali su faul ovcini u napadu za blok,hukicu faul a nije prisao covjeku i sve je pocelo smijesno priznatim kosem na kraju trece cetvrtine.To je sve bilo u 3 minute i onda su kao nastavili posteno suditi.Slovenci mozda jesu bolji ali tako ciganski su nas dobili da je ogavno.Jos kad se vidi da su sudije iz poljske,ceske i ukrajine,novoprimljene kolege iz EU ma fuj,a jos sve "kosarkaske zemlje" iz kojih dolaze pa imaju praxe...
Jos se tu prikljuci mrsic sa svoji kretenlucima,i bajramovic koji je bio katastrofalan i u odbrani i u napadu,"mali" teletovic je bolji od njega 3 puta bio :( :shock: :x

Jarane stvarno mi je žao za :bih: repku kako čitam slomila se u nekoliko minuta baš kad je bilo najvažnije,da o sudijama uopšte ne govorimo :x :x :x :x (šaneri lopovski),nisu bogzna Slovenci šta bolji neg su jednostavno bili te sreće da je Bosancima prije puko film,sjeti se ovoga kad jih ne bude išlo
Davy Crockett

Post by Davy Crockett »

Vi ste i dobri mi gledamo nastavak kvalifikacione utakmice sa prošlogodišnje Olimpijade.

Deru nas Španci maksimalno.

Na poluvremenu je:43-30 za njih.
pyrocool

Post by pyrocool »

Kakva vas sad politika spopala? Sudije su prilicno korektno sudile ma sta neko rekao...
Mislim da su Bajramovici prodali utakmicu, da tako kazem. Aj za Kenu manje-vise, nema on tako jakih utakmica ali izvesti Radojevica koji je jedini uspjesno zaustavljao Brezeca a ovaj nam doso glave kad Radojevic nije bio u igri...na stranu Slovenci i nisu bili toliko jaki koliko su razocarali ovi...
dado77

Post by dado77 »

Sve sam vidio ali što malog taletovića izvede??
stelium

Post by stelium »

Ako ne postanes novi prvak ti
Bosanci ce zaliti,oprostit cemo ti
jer ipak znamo svi da najbolja si ti
i nikad i nigdje ti necemo
okrenut ledja mi.
oooooo oooo oooo
]
:bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

Plagijat!...ko prepozna orginal nek`shuti!
Murat Sabanovic

Post by Murat Sabanovic »

pusiona,ipak smo se dobro drzali
mozda protiv chiraca bolji budemo
davis.ba

Post by davis.ba »

A i ovi što se prave treneri, i košarkaški stručnjaci su i isto zanimljivi.
Mahalac

Post by Mahalac »

:roll:

vala si u pravu....a ko je pravu ulimva ... :D šala mala

samo malo mi je lakše kako vidjeh ove špance:D

serimo--totalni poremećaj sistema
Post Reply