BiH-Slovenija
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
-
Davy Crockett
winetou wrote:Sreca pa kosarka i nema neku vecu popularnost u Evropi pa otud i BiH svaki put na EP, ili je u tome mozda i nesreca
Košarka nije popularna u Evropi!
-
winetou
NijeDavy Crockett wrote:winetou wrote:Sreca pa kosarka i nema neku vecu popularnost u Evropi pa otud i BiH svaki put na EP, ili je u tome mozda i nesreca
Košarka nije popularna u Evropi!![]()
![]()
![]()
![]()
Jesi li vidio Engleza da igra kosarku?
-
*Unreal*
Evo ti John Amaechi (NBA) sigurno jedan od najvecih engleskih kosarkasa svih vremena, neznam sada kakvo je stanje...
znam da im je nacionalno prvenstvo nekakav oblik basketaskog nadmetanja
cini mi se da je nekoliko sportova u podredjenom polozaju u engleskoj pa tako i rukomet itd itd, stas kad se sve u fudbal ulaze

-
Davy Crockett
Kada su u pitanju kolektivni sportovi Englezi ulažu jedino u fudbal, kriket, ragbi i hokej na travi. Posljednja tri sporta su stvarno "popularni" u Evropi a i šire.
- Mahalac
S obzirom da obrisaše tamo temu o sudijama evo da im ja ovdje javno opet jebem mater-mislim sudijama
A kakav je odnos slovenaca prema nama dovoljno govori odnos Hemofarma kad je saznao da im igrać ?? hoče i trebao da igra za BiH ...nogiraše ga
Kad će mo mi imati malo više pameti da skontamo neke stvari i shodno tome se postavimo...pa to je skoro pa rasizam.
BRAVO REPKA

A kakav je odnos slovenaca prema nama dovoljno govori odnos Hemofarma kad je saznao da im igrać ?? hoče i trebao da igra za BiH ...nogiraše ga
Kad će mo mi imati malo više pameti da skontamo neke stvari i shodno tome se postavimo...pa to je skoro pa rasizam.
BRAVO REPKA
- Prince
Nažalost, tako uvijek bude, svake dvije godine kad se održava Evropsko prvenstvo u košarci. Barem jednu, ponekad i dvije utakmice dobro odigramo, ali u ključnim momentima na scenu stupe sudije, poljuljaju našim igračima koncentraciju, potom izgubimo još koju loptu i rezultat svega bude poraz od desetak razlike. Na kraju se čini i ubjedljivo.
Večeras su i Slovence u dva - tri navrata natjerali na proteste, ali ovi nisu pali. Nastavili su igrati svoju igru, nisu se dali pokolebati, iako je naša reprezentacija vodila. Nama balkanski mentalitet još ne dozvoljava da prevladamo sudijske (ne)namjerne greške. Odmah reagujemo burno, arbitri to jedva dočekaju i nema nas nigdje.
Večeras su i Slovence u dva - tri navrata natjerali na proteste, ali ovi nisu pali. Nastavili su igrati svoju igru, nisu se dali pokolebati, iako je naša reprezentacija vodila. Nama balkanski mentalitet još ne dozvoljava da prevladamo sudijske (ne)namjerne greške. Odmah reagujemo burno, arbitri to jedva dočekaju i nema nas nigdje.
-
winetou
Nisu tu samo Englezi. Tu je cijela Skandinavija, Belgija, Holandija, Portugal...Davy Crockett wrote:Kada su u pitanju kolektivni sportovi Englezi ulažu jedino u fudbal, kriket, ragbi i hokej na travi. Posljednja tri sporta su stvarno "popularni" u Evropi a i šire.
Ne napadam ja kosarku, samo velim da je slaba popularnost kosarke u Evropi jedan od razloga zasto Bosna svaki put igra na EP. 10 ekipa bi bilo dovoljno
-
Zux
Sta nam sudije pocinise pa ja ne mogu da vjerujem da se onako moze sudit na velikom takmicenju.Nikad u zivotu nisam vidio da neko dobije tehnicku zato sto nije odmah digao ruku da prizna faul(kovacevic),svirali su faul ovcini u napadu za blok,hukicu faul a nije prisao covjeku i sve je pocelo smijesno priznatim kosem na kraju trece cetvrtine.To je sve bilo u 3 minute i onda su kao nastavili posteno suditi.Slovenci mozda jesu bolji ali tako ciganski su nas dobili da je ogavno.Jos kad se vidi da su sudije iz poljske,ceske i ukrajine,novoprimljene kolege iz EU ma fuj,a jos sve "kosarkaske zemlje" iz kojih dolaze pa imaju praxe...
Jos se tu prikljuci mrsic sa svoji kretenlucima,i bajramovic koji je bio katastrofalan i u odbrani i u napadu,"mali" teletovic je bolji od njega 3 puta bio

Jos se tu prikljuci mrsic sa svoji kretenlucima,i bajramovic koji je bio katastrofalan i u odbrani i u napadu,"mali" teletovic je bolji od njega 3 puta bio
-
davis.ba
Kako volim kad vidim da ljudi komentarišu nešto a veze nemaju o tome.winetou wrote:Nisu tu samo Englezi. Tu je cijela Skandinavija, Belgija, Holandija, Portugal...Davy Crockett wrote:Kada su u pitanju kolektivni sportovi Englezi ulažu jedino u fudbal, kriket, ragbi i hokej na travi. Posljednja tri sporta su stvarno "popularni" u Evropi a i šire.
Ne napadam ja kosarku, samo velim da je slaba popularnost kosarke u Evropi jedan od razloga zasto Bosna svaki put igra na EP. 10 ekipa bi bilo dovoljno
I sve ove plasmane naše reprezentacije bacaju u vodu, jer bože moj, košarka nije popularan sport.
-
winetou
-
Himera
Zux wrote:Sta nam sudije pocinise pa ja ne mogu da vjerujem da se onako moze sudit na velikom takmicenju.Nikad u zivotu nisam vidio da neko dobije tehnicku zato sto nije odmah digao ruku da prizna faul(kovacevic),svirali su faul ovcini u napadu za blok,hukicu faul a nije prisao covjeku i sve je pocelo smijesno priznatim kosem na kraju trece cetvrtine.To je sve bilo u 3 minute i onda su kao nastavili posteno suditi.Slovenci mozda jesu bolji ali tako ciganski su nas dobili da je ogavno.Jos kad se vidi da su sudije iz poljske,ceske i ukrajine,novoprimljene kolege iz EU ma fuj,a jos sve "kosarkaske zemlje" iz kojih dolaze pa imaju praxe...
Jos se tu prikljuci mrsic sa svoji kretenlucima,i bajramovic koji je bio katastrofalan i u odbrani i u napadu,"mali" teletovic je bolji od njega 3 puta bio![]()
![]()
Jarane stvarno mi je žao za
-
Davy Crockett
Vi ste i dobri mi gledamo nastavak kvalifikacione utakmice sa prošlogodišnje Olimpijade.
Deru nas Španci maksimalno.
Na poluvremenu je:43-30 za njih.
Deru nas Španci maksimalno.
Na poluvremenu je:43-30 za njih.
-
pyrocool
Kakva vas sad politika spopala? Sudije su prilicno korektno sudile ma sta neko rekao...
Mislim da su Bajramovici prodali utakmicu, da tako kazem. Aj za Kenu manje-vise, nema on tako jakih utakmica ali izvesti Radojevica koji je jedini uspjesno zaustavljao Brezeca a ovaj nam doso glave kad Radojevic nije bio u igri...na stranu Slovenci i nisu bili toliko jaki koliko su razocarali ovi...
Mislim da su Bajramovici prodali utakmicu, da tako kazem. Aj za Kenu manje-vise, nema on tako jakih utakmica ali izvesti Radojevica koji je jedini uspjesno zaustavljao Brezeca a ovaj nam doso glave kad Radojevic nije bio u igri...na stranu Slovenci i nisu bili toliko jaki koliko su razocarali ovi...
- Murat Sabanovic
pusiona,ipak smo se dobro drzali
mozda protiv chiraca bolji budemo
mozda protiv chiraca bolji budemo