Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
edu wrote:samo da pozdravim "jaki" juve koji za 45 minuta primi 3 gola..
znam..buffon je bio povrijedjen..
forza milan...
Takodjer da pozdravim Liverpool koji isto primi 3 gola u 45 minuta od Milana, ali onda zabiju 3 gola u 15 minuta Milanu, ali na kraju svega cak i Liverpool pobjedi na penalima. Ali sta stu ono pobjedili?? Neki turnir? Sta je ono bilo Da li je to bio amaterski turnir nesto ala, Kup Bosne? Nemogu da se sjetim, samo znam dobili neki veliki trofej Ah sada nemogu da se sjetim sta su to uzeli, sigurno nije toliko ni vazno
edu wrote:samo da pozdravim "jaki" juve koji za 45 minuta primi 3 gola..
znam..buffon je bio povrijedjen..
forza milan...
Takodjer da pozdravim Liverpool koji isto primi 3 gola u 45 minuta od Milana, ali onda zabiju 3 gola u 15 minuta Milanu, ali na kraju svega cak i Liverpool pobjedi na penalima. Ali sta stu ono pobjedili?? Neki turnir? Sta je ono bilo Da li je to bio amaterski turnir nesto ala, Kup Bosne? Nemogu da se sjetim, samo znam dobili neki veliki trofej Ah sada nemogu da se sjetim sta su to uzeli, sigurno nije toliko ni vazno
Nemoj se ti smijati, ali nemoj se ni kurciti jednom pobjedom, kada znas sta je bilo u Istanbulu. Znas Berlusconi poslao pare Ancellotiju, Shevi i Kaki da otvore market u Instabulu. I ovi ga i otvorili...
Kakav BA Milan i qurac...juče mi sjebaše sistem na kladionici, imo ih u fixu Nikad se više neću okladit na njih, ne mogu da dobiju šugavog PSV-a. Sve preplaćene ljenčuge u timu
Raspad sistema kod AC-a. Trenera ne sljivi niti jedan igrac vise. Prica se da ce nakon SP-a Milan preuzeti Van Basten, a ono sto su sinoc pokazali je bruka i sramota. Pa momcic koji je tek napunio 17 godina je pokazao vise nego cijela ekipa zabara.
Sta mislite o onom spicu? Cova je Milan kostao 24.000.000 eVra.