Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ovu temu treba ukinuti jer nije bitno sta je SERGEJ bitno je samo da voli BiH i da je najveci BOSANAC.
Svaki grad treba mu dici spomenik a ne raspravljati o ovoj temi.
Pa to i kažemo .......zato ukinimo nas a njega pustimo da igra i trenira neku buduću djecu.........jer da se prisjetim..........gledao sam DSF .........nakon završetka jesenjeg dijela Bundes lige .......veći je Bosanac ( Hercegovac ) od svih nas ovdje zajedno.
breka wrote:sramite se ovakvih pitanja.
znam o kojim opterecenim mozgovima je rijec zato sto i moja malenkost ima "strano" prezime koje je uvijek zanimalo kojekakve kompleksase...
odakle sam i koje sam vjere.
odhebite, sta vas briga - ja sam pingvin.
eto
Mene zanima porijeklo prezimena. Zasto odmah moram biti oznacen kao kompleksas? Osjecao sam potrebu da reagujem kad su Sergeja svrstali u naciju kojoj on po ocu sigurno ne pripada.
I ja nosim "strano" prezime.
A to otkud je Sergej sljego meni nije problem. I ja sam sljego. Kao i svi.
list, nebitna stvar.
ja se eto nijednog momenta nisam zapitao koje je to prezime niti kojeg je porijekla. jbg, ima nas svakakvih ali vazno je da se osjecamo kao bosanci ili hercegovci. thats it
Ne daj Boze da covjek ode na internet, pa da vidi o cemu drugi ovdje raspredaju. Bilo bi mu drago zbog vecine komentara, ali bi ga ovi pojedini sigurno razocarali. Pa da neko raspravlja koji mu je pas bio dobar, a koji los, jos bih i shvatio i pripisao njihovom tersluku, ali ovi... Katastrofa...
pa vi ste stvarno pokvareni.svaku hebenu temu morate da ispolitizujete.kad ce te vec jednom pustit te gluposti.
on sergej je raaja,on je bosanac i hercegovac on je nasa legenda i sto je najbitnije pokazo je da je covjek a na koji se nacin moli bogu za to me zaboli djon tako bi i vas trebalo da boli.
kad ce mo vec jednom doc pameti pa da ne gledamo raju po imenima i kako se mole bogu.
i na kraju krajeva on ce srbima na marakani zabit go i mi picimo u njemacku i onda hajmo na radne akcije pa da mu spomenike gradimo