OBN otkupio prava "Milionasa"! Koga biste za vodit

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Krivokapic

Post by Krivokapic »

MoHiKaNaC wrote:Plata na OBN-u???

Jos je nisam dobio :D

haugh!

:D :D :D
Bumbar

Post by Bumbar »

Maca mi je uzas
edu

Post by edu »

maca ce to dobro raditi..to je sigurno!!!

a i plakati su mi odlicni..mac..macc..kao da ga mame..zovu..na obn..a pozadina pink boja..svidja mi se!

tako i treba pinku kad im direktorica ima mnogo vaznijih poslova od vodjenja televizije.. :D :D ..ja im ne bih ni sms poslao.. :D :D :D
rehaktor

Post by rehaktor »

maca nije, cini mi se, dobar izbor... ipak je ovo mnogo ozbiljniji kviz od one gluposti od ruleta...
helem, citam maloprije u avazu da je se ovo, u stvari, zove supermilijunas jer je glavna nagrada citavih 1.000.000 km... zivi bili pa vidjeli (bojim se da poslednje pitasnje ne bude: koliko je listova papira potroseno u sobi 156 u glavnoj zgradi sdk u periodu april - august 1987 godine, izuzimajuci 10 radnih dana kada je shevala bila na odmoru) :D :-)
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

rehaktor wrote:maca nije, cini mi se, dobar izbor... ipak je ovo mnogo ozbiljniji kviz od one gluposti od ruleta...
helem, citam maloprije u avazu da je se ovo, u stvari, zove supermilijunas jer je glavna nagrada citavih 1.000.000 km... zivi bili pa vidjeli (bojim se da poslednje pitasnje ne bude: koliko je listova papira potroseno u sobi 156 u glavnoj zgradi sdk u periodu april - august 1987 godine, izuzimajuci 10 radnih dana kada je shevala bila na odmoru) :D :-)
tachan odgovor je 124.458 :D
crnokosa_girl

Post by crnokosa_girl »

Kakav Maca, nema sanse da on vodi tako kompleksan kviz. Dobro kaze Rehaktor. Nije Milijunas Macin Rulet kviz :-).

Misljenja sam da bi se Maca totalno izgubio u 'ozbiljnijem' vodjenju kvalitetnog kviza poput Milijunasa, jer tu ne bi smio biti onakav kakvog ga neka raja gotive a to je kao psovaca, itd.

Milijunas je mnogo vise od neartikulisane vriske. A Maca kad ne bi vristao i psovao, jednostavno ne bi vise bio Maca, samim time bi bio dosadan jer mu odmjerenost ne lezi.
mala sto sve zna

#57 Re: OBN otkupio prava "Milionasa"! Koga biste za v

Post by mala sto sve zna »

crnokosa_girl wrote:Koga biste za voditelja?
neka bude neki prijatan muskarac dobrog izgleda!
crnokosa_girl

#58 Re: OBN otkupio prava "Milionasa"! Koga biste za v

Post by crnokosa_girl »

mala sto sve zna wrote:
crnokosa_girl wrote:Koga biste za voditelja?
neka bude neki prijatan muskarac dobrog izgleda!
Slazem se! 8-) . Obn je danas u novinama izjavio da nema sanse za Hadzifejza niti su uopste kontaktirali S. Hadzifejzovica, niti ce, znaci on ispada.

Za sad:
1. Zan Marolt (prijatan, lijepo izgleda)
2. ...idemo dalje...
rehaktor

Post by rehaktor »

mIRCerka wrote:
rehaktor wrote:maca nije, cini mi se, dobar izbor... ipak je ovo mnogo ozbiljniji kviz od one gluposti od ruleta...
odgovor naravno nije tacan... utjesna nagrada je otimanje pc-a... odlicno, odlicno, odlicno
edu

Post by edu »

e jadna ti ako ti žan lijepo izgleda...
flora.sa

Post by flora.sa »

pade mi na pamet-Ognjen Blagojević
mIRCerka

Post by mIRCerka »

rehaktor wrote:
mIRCerka wrote:
odgovor naravno nije tacan... utjesna nagrada je otimanje pc-a... odlicno, odlicno, odlicno
Image
vratite nam palice :D

ne mora biti prijatnog izgleda koliko mora biti elokventan i biti u stanju izgovoriti kompletnu recenicu bez zamuckivanja....
Maca, volim te buraz, ali nisi mi ti PIIIPP PIIIPP za toga :D
SUNCICA_SA

Post by SUNCICA_SA »

Dragi moji u uzi izbor usli su Tarik Filipović, Enis Bešlagić, Senad Hadzifejzovic i Maca, ali mislim da jej ucer definitivno ispao - Maca
mIRCerka

Post by mIRCerka »

SUNCICA_SA wrote:Dragi moji u uzi izbor usli su Tarik Filipović, Enis Bešlagić, Senad Hadzifejzovic i Maca, ali mislim da jej ucer definitivno ispao - Maca
Enis je OK, Tarik cisto sumnjam da bi presao ovamo....senad...uh...
ebemu zar tako malo ljudi imamo.....

Milan nije los...ne znam sto on nije na listi....
flora.sa

Post by flora.sa »

mIRCerka wrote:
SUNCICA_SA wrote:Dragi moji u uzi izbor usli su Tarik Filipović, Enis Bešlagić, Senad Hadzifejzovic i Maca, ali mislim da jej ucer definitivno ispao - Maca
Enis je OK, Tarik cisto sumnjam da bi presao ovamo....senad...uh...
ebemu zar tako malo ljudi imamo.....

Milan nije los...ne znam sto on nije na listi....
dajte ljudi-šta mislite o Ognjenu Blagojeviću???
SUNCICA_SA

Post by SUNCICA_SA »

nista, ognjen je fin decko. Ma mogao bi se on snaci tu :)
mala sto sve zna

Post by mala sto sve zna »

hocemo ognjena, hocemo ognjena!

Kako je Salko Agić - dipl.ing., ili kalesijski slavuju :D:D:D?
crnokosa_girl

Post by crnokosa_girl »

Cuj Milan :? . Niste normalni. Taj je toliko los bio u Paprikama i Paradajzu da su ga morali izbaciti s tv ekrana. Isto s Beslagicem Enisom. Gdje vam je ono dobro, stvarno trebate na ispitivanje. Pati od sindroma zvanog Admir Glamocak, uzas uzas uzas, i nema ni teoretske sanse da dobije tako dobar posao za onaj neelokventan seljacki nacin kojim prica.

Halo ljudi, to je posao za nekog s pedigreom, za pravu FACU, a ne za imbecile poput Beslagica, Blagojevica ( :shock: :lol: cudom se ne mogu nacuditi izboru), Mace, itd.

Ponavljam, danas u novinama OBN izjavio da nece Hadzifejzovica ni pod razno.

Tarik nema sta raditi kod nas. Ne provaljujte se.
edu

Post by edu »

maca..najbolji izbor..a inace ne kontam zasto mislite da tarik tako dobro vodi milijunasa????
SUNCICA_SA

Post by SUNCICA_SA »

ne, provaljujemo se, bila tu kad se o tome pricalo na OBN-u
flora.sa

Post by flora.sa »

a jest mi Hadžifejzović za kviza.... :roll: :?
SUNCICA_SA

Post by SUNCICA_SA »

pa, i nije da znas, smao nek ne stave onu Srnu, ide mi na zivce sa namjestenim osmjehom
mIRCerka

Post by mIRCerka »

crnokosa_girl wrote:Cuj Milan :? . Niste normalni. Taj je toliko los bio u Paprikama i Paradajzu da su ga morali izbaciti s tv ekrana. Isto s Beslagicem Enisom. Gdje vam je ono dobro, stvarno trebate na ispitivanje. Pati od sindroma zvanog Admir Glamocak, uzas uzas uzas, i nema ni teoretske sanse da dobije tako dobar posao za onaj neelokventan seljacki nacin kojim prica.

Halo ljudi, to je posao za nekog s pedigreom, za pravu FACU, a ne za imbecile poput Beslagica, Blagojevica ( :shock: :lol: cudom se ne mogu nacuditi izboru), Mace, itd.

Ponavljam, danas u novinama OBN izjavio da nece Hadzifejzovica ni pod razno.

Tarik nema sta raditi kod nas. Ne provaljujte se.
a ti si i pametna i imas ukusa i sva si naj :D
zasto se onda ti ne bacis u voditeljske vode?
woman, sometimes u amaze me.....
Mahalac

Post by Mahalac »

Milijunas je preozbiljan i pretezak projekat da bi se povjerio Maci-too risky
(jo jesam pametan ha?)

Crnokosa..ako ti je Marolt dobar :( i elokventan???????

Ja nesto kontam onaj, sto ne bi Mirza Vilic uzeo stvar u svoje ruke :D al da mu se zabrani izgovarati rijec "segment".

Ustvari nek se zove Zare :D...ne ne Hazim s onim prirodnim osmjehom :x
SUNCICA_SA

Post by SUNCICA_SA »

hej Mahalac, svaka cast :lol: :lol:
Post Reply