A sta ces...nismo se bas nasli...poslije nekoliko izlazaka...Lace wrote:ma neee samo si je "prebolio"stidljiv wrote:Da da...sjecas se kako sam prije godinu dana otkacio Glumicu ??Lace wrote:ma stidljivko je zaljubljiv...njemu treba fina djevojcica![]()
Bil' koja od forumasica...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
stidljiv
-
FortunaBela
#64 Re: Bil' koja od forumasica...
Ja ću samo da ti malo uletim na temu i da kažem, hihihihihihi....cokić tebi...stidljiv wrote:...izasla sa stidljivim ? Mislim cisto onako radi druzenja...![]()
Eto da vas cujem mlade i stare dame...![]()
-
tigris
#65 Re: Bil' koja od forumasica...
FortunaBela wrote:Ja ću samo da ti malo uletim na temu i da kažem, hihihihihihi....cokić tebi...stidljiv wrote:...izasla sa stidljivim ? Mislim cisto onako radi druzenja...![]()
i ja cu samo da uletim i da ti preporucim erku-anais...ona voli i staro i mlado,plus avion je plus voli sa se randesa ko ista pa eto....sretno
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
nemam obicaj javljati se na lj&S, ali samo da svima koji te ne znaju kazem PUSTITE JE LAZE DOBRA JE KO AVIONLace wrote:ma zamisli st bi pricali...vidi one debela babe s puterom![]()
stidljivi, sretno ti u lovu
-
kalesijski slavuj
#67 Re: Bil' koja od forumasica...
ako placas pice i klopu ja cu se presvuci u slavujicu!stidljiv wrote:...izasla sa stidljivim ? Mislim cisto onako radi druzenja...![]()
- Lace
uf...pa od onda sam navukla nekako jos 2 kile...tako mi vaga (kupila neki dan) pokazuje 66mIRCerka wrote:nemam obicaj javljati se na lj&S, ali samo da svima koji te ne znaju kazem PUSTITE JE LAZE DOBRA JE KO AVIONLace wrote:ma zamisli st bi pricali...vidi one debela babe s puterom![]()
evo papam jabuke za dorucak
-
Svemirski_Jebach
Lace, ja sve cekam da decko kaze da se zajebava
a on navalio...nesto si mu plaho za tastaturu zapala
nego,druze, pazi...ko hoda sa avionima, ne cini proljece
samo mi je nejasno, sto je decko navalio - kad on moze - kad hoce
vidis, cak je mogao i glumicu, ali mu se nije dalo da izadje sa njom...

a on navalio...nesto si mu plaho za tastaturu zapala
nego,druze, pazi...ko hoda sa avionima, ne cini proljece
samo mi je nejasno, sto je decko navalio - kad on moze - kad hoce
vidis, cak je mogao i glumicu, ali mu se nije dalo da izadje sa njom...
-
stidljiv
Evo mene opet javljam se sa posla...vidis kako me lace i fortunica razumiju...
A nisam navalio vec sam normalno pitao...ja da hocu i da imam vremena mogao bih...kao sto sam rekao...sve avione ovog grada....
Nego...jesu se prepale ove djevojke sa foruma...zar sam toliko strasan??
A nisam navalio vec sam normalno pitao...ja da hocu i da imam vremena mogao bih...kao sto sam rekao...sve avione ovog grada....
Nego...jesu se prepale ove djevojke sa foruma...zar sam toliko strasan??
-
stidljiv
Hvala mirci...mada bi mogla da pomognes...imal prijateljica, kolegica, rodica ...??mIRCerka wrote:nemam obicaj javljati se na lj&S, ali samo da svima koji te ne znaju kazem PUSTITE JE LAZE DOBRA JE KO AVIONLace wrote:ma zamisli st bi pricali...vidi one debela babe s puterom![]()
-
stidljiv
#74 Re: Bil' koja od forumasica...
Pa gdje si ti moja fortunice...ja te pozelio...imal kakvih rodica ili jaranica??FortunaBela wrote:Ja ću samo da ti malo uletim na temu i da kažem, hihihihihihi....cokić tebi...stidljiv wrote:...izasla sa stidljivim ? Mislim cisto onako radi druzenja...![]()
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
stidljivi, ne vjeruj joj nista...da jos 10 kila nabaci, opet je dobraLace wrote:uf...pa od onda sam navukla nekako jos 2 kile...tako mi vaga (kupila neki dan) pokazuje 66mIRCerka wrote:nemam obicaj javljati se na lj&S, ali samo da svima koji te ne znaju kazem PUSTITE JE LAZE DOBRA JE KO AVIONLace wrote:ma zamisli st bi pricali...vidi one debela babe s puterom![]()
stidljivi, sretno ti u lovunajvise do sada
evo papam jabuke za dorucak
svemirko, mahanje