Grozno!
Pjesma koju ne mozhete smisliti je..
Moderator: _BataZiv_0809
-
Elizabeth_Bathory
#54 Re: Pjesma koju ne mozhete smisliti je..
Ja u pjesme i muziku ne ubrajam dzigeru tak da to necu ni pisati,a uzasno me nerviraju SVE techno pjesme,a vala ni hip-hop ne podnosim... I ne podnosim one crnce sto su se napusili - "Because I got hugh" ili tak nest...The_Fluid wrote:imali smo temu u ranijem obliku foruma, ali chuh neki dan neshto od Galije.
O, kako je to meni ochajan bend i prije rata i za vrijeme rata i poslije rata. Nishta od njih.
A kod vas?
-
Gordy
#55 Re: Pjesma koju ne mozhete smisliti je..
bash si muzicki obrazovana,chuj sve techno pjesme LOLSVE techno pjesme!
-
Elizabeth_Bathory
#57 Re: Pjesma koju ne mozhete smisliti je..
Pa recimo da zavrsavam srednju muzicku skolu...Gordy wrote:bash si muzicki obrazovana,chuj sve techno pjesme LOLSVE techno pjesme!
- metal_rules_cura
#58 Re: Pjesma koju ne mozhete smisliti je..
Ne vrijedi ovdje uciti nikoga kome nema gdje stati to sto mu se prezentuje.Btw.Srednja muzicka skola jeste garant upucenosti u muzicki svijet i ko to osporava veliki je kreten,ali znam i hrpu neukih muzicara,znaci nikad krocili u muzicku skolu,ali rasturaju!Elizabeth_Bathory wrote:Pa recimo da zavrsavam srednju muzicku skolu...Gordy wrote:bash si muzicki obrazovana,chuj sve techno pjesme LOLSVE techno pjesme!
-
metal rules momak
#59 Re: Pjesma koju ne mozhete smisliti je..
tu si upravu ali svirati klasičnu muziku i slušati tehno?????Meni to ne štima ne znam vama po mom mišljenju tehno nije muzika to je...ne znam kako da objasnim tu pojavu!metal_rules_cura wrote:Ne vrijedi ovdje uciti nikoga kome nema gdje stati to sto mu se prezentuje.Btw.Srednja muzicka skola jeste garant upucenosti u muzicki svijet i ko to osporava veliki je kreten,ali znam i hrpu neukih muzicara,znaci nikad krocili u muzicku skolu,ali rasturaju!Elizabeth_Bathory wrote:Pa recimo da zavrsavam srednju muzicku skolu...Gordy wrote: bash si muzicki obrazovana,chuj sve techno pjesme LOL
-
blackbrother
arci wrote:ja_doso wrote:Tek, tek, tek, tek
Tek ti je sesnaest godina
Tek, tek, tek, tek
A ti bi u disko isla
Tek, tek, tek, tek
A ti bi se sminkalaaaaaaaa
Tadam tadadam tam
Tek, tek, tek, teeeeek..........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Kwaheri
Puno je pjesama koje me stvarno iritiraju...ono pravo bjak... ali "Burek" ima posebnu pricu... Ono bez preslusavanja kompletnog albuma (uchoravoStitch__ wrote:dino merlin - burek
kompletan album
-
Jasho
Bilo koja vrsta narodne muzike! Kompletna trenutna BiH muzička scena i sva slična sranja sa područja ex Yu prostora. Mislim na ljigavi pop lažni rock i glupa dance muzika. Od strane muzike, kompletno Viva sranje i 90% MTV sranja. Ako želite nešto pismeno nabavite novi album od Marka Lanegana "Bubllegum", koji je pravo remek djelo i definitivno album godine! Za one koji ne znaju Mark Lanegan je bio pjevać kultne alternativne grupe Screaming Trees!
- manijak1
Nepismen sam pa tako nema potrebe da se u upuštam u kultne zavjere .
-
LudoALudjiJA
"u mog dragog je'no oko krivo,
neka, neka, sto je namigiv'o"
neka, neka, sto je namigiv'o"
-
r_faruk
heh, sve me nervira na nasoj sceni, 95% stvaranja na nasoj sceni mi se ne svidja, jos me nerviraju "muzicari" koji se bave "muzikom", a pri tom ne sviraju ni jedan instrument......................... apsurd, jos me vise nervira nas narod koji daje pare da bi to slusao, mislim, treba svezat eksploziv oko sebe i dignut akvu u zrak (to mi je neko i predlozio, al nisam mogao naci eksploziv
, joc cu dodati na listu rusenja: sjediste televizije pink, vogosca, osm, alfa,) pogledajte TV vogoscu ponekad, da cujete drljanja.................
, i dalje, mozete rusiti sta vam je na volji,

-
Oracle
D.M. mi je antipatican ionako, ali iz radoznalosti nabavim Burek jer je izvikan na sva usta...
Pocne pjesma, slusam je 30 sekundi, ukinem, predjem na sljedecu, poslusam 30 sekundi, sljedecu ne izdrzim ni 10, i sve tako do kraja; uzas sa uzasom.
Mozes me prevariti jednom Dino, drugi put neces. Svaka cast onome sto je CD bacio kroz prozor. Ja sam evo u kuci i sramota me bacati kroz prozor, tako da cu ga samo nogama izgazit.
Pocne pjesma, slusam je 30 sekundi, ukinem, predjem na sljedecu, poslusam 30 sekundi, sljedecu ne izdrzim ni 10, i sve tako do kraja; uzas sa uzasom.
Mozes me prevariti jednom Dino, drugi put neces. Svaka cast onome sto je CD bacio kroz prozor. Ja sam evo u kuci i sramota me bacati kroz prozor, tako da cu ga samo nogama izgazit.
-
brcko92
Oracle wrote:D.M. mi je antipatican ionako, ali iz radoznalosti nabavim Burek jer je izvikan na sva usta...
Jes vala ja sam moro uzeti tri originala za svaki slucaj,jer mi djeca znaju igrajuci se zeznuti kolekciju cd-ova,pa sam uzeo par komada za nedaj boze.Mana mu je samo sto ima samo 15 pjesama.Vazda me ostavi zednog za jos.
-
Elizabeth_Bathory
Nema mi mrzeg lika! Ja njega ne podnosim ali NIKAKO!!ivy2383 wrote:...ne odustaješ ti od Dine i BurekaStitch__ wrote:dino merlin - burek
kompletan album
Evo ti sličice pa uživaj!!!!!!!
-
Hladni_sa
jo ima ona jedna nesto ide "numa numa eee"
pa da bog sacuva..kad to cujem ocu da se bacim pod tranvaj..fuj fuj fuj..
sto se stranih tice ima i ona Eifell 65-Blue..e i to je da bog sacuva..
A domaci..
1.Selma Muhedinovic
2.Edvin Po
3.Henda
4.ma svi oni turbo narodnjaci..
pa da bog sacuva..kad to cujem ocu da se bacim pod tranvaj..fuj fuj fuj..
sto se stranih tice ima i ona Eifell 65-Blue..e i to je da bog sacuva..
A domaci..
1.Selma Muhedinovic
2.Edvin Po
3.Henda
4.ma svi oni turbo narodnjaci..