Case closed
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
PR80.
Velicanstveni, sta ce ti drugo reci poslije 3 - 4 sedmice veze? Pa naravno da je tvoja familija tvoj prvi prioritet, njoj je potrebno vremena da se vasa veza pretvori u nesto vise da bi mogla traziti nesto vise od tebe...jako mi se svidjelo i iznenadilo njeno razmisljanje: "Ti prvo imas mamu, pa brata, pa... tek onda mene, ja samo zelim tvoju paznju, ljubav i podrsku, nista mi vise ne treba."
Ne vjerujem da ce imati bas takvo razmisljanje za par mjeseci ako ostanete zajedno.
I prije sam ti pisala i ostajem pri tome da vjerujem da imas dobru dusu... Samo pazljivo - Radi se ipak o djevojci od 18 godina.
- flora.sa
Veličanstveni...
prvo da ti kažem da mi se svidjela tvoja kostatacija:što bude, biće...
i ja obično to prakticiram...
a sada, hajde da i ja objasnim svoju konstataciju, zašto mi se ona "ne sviđa"...
i nemoj misliti da sudim, to je jednostavno neko moje rezonovanje te situacije...
a na kraju krajeva, što god ti mi rekli, ti ćeš opet uraditi po svom, odnosno onako kako misliš da je najbolje...
Djevojka koja ima 18 godina, i vezu od 4 godine iza sebe (od 14.), i koja je spremna, da nakon prekida, odmah uspostavi vezu sa toliko starijim muškarcem od sebe, kojeg btw:ne poznaje kao osobu, i koja se odmah nakon toga upušta u sex sa njim, i odlazi na ljetovanje sa njim...
hm...
vi ste u vezi tek mjesec, ona je u vezu ušla trudna, abortirala, uprkos činjenici da nakon abortusa, postoji mogućnost da više NEMA DJECE , i to bez razmišljanja...
odlazi sa tobom na more, nakon par dana poznanstva...Pobogu, odakle je mogla znati da ti nisi neki manijak???-Izvini, ali je to morala uzeti u obzir...
"Jezičko izražavanje"-grozno...ali to nije niti bitno, da se korigovati, ali je ružno kada čuješ iz usta jedne lijepe, mlade i zgodne djevojke, takve psovke...
i na kraju:kako je objasnila majci da ide na more, sa muškarcem kojeg poznaje par dana???
ili ju je možda slagala???
a možda laže još nekoga???
sorry, ali ja sam morala da iznesem ono što ja msilim...
sretno...
nadam se da će veza ipak funkcionirati...NADAM SE...
prvo da ti kažem da mi se svidjela tvoja kostatacija:što bude, biće...
i ja obično to prakticiram...
a sada, hajde da i ja objasnim svoju konstataciju, zašto mi se ona "ne sviđa"...
i nemoj misliti da sudim, to je jednostavno neko moje rezonovanje te situacije...
a na kraju krajeva, što god ti mi rekli, ti ćeš opet uraditi po svom, odnosno onako kako misliš da je najbolje...
Djevojka koja ima 18 godina, i vezu od 4 godine iza sebe (od 14.), i koja je spremna, da nakon prekida, odmah uspostavi vezu sa toliko starijim muškarcem od sebe, kojeg btw:ne poznaje kao osobu, i koja se odmah nakon toga upušta u sex sa njim, i odlazi na ljetovanje sa njim...
hm...
vi ste u vezi tek mjesec, ona je u vezu ušla trudna, abortirala, uprkos činjenici da nakon abortusa, postoji mogućnost da više NEMA DJECE , i to bez razmišljanja...
odlazi sa tobom na more, nakon par dana poznanstva...Pobogu, odakle je mogla znati da ti nisi neki manijak???-Izvini, ali je to morala uzeti u obzir...
"Jezičko izražavanje"-grozno...ali to nije niti bitno, da se korigovati, ali je ružno kada čuješ iz usta jedne lijepe, mlade i zgodne djevojke, takve psovke...
i na kraju:kako je objasnila majci da ide na more, sa muškarcem kojeg poznaje par dana???
ili ju je možda slagala???
a možda laže još nekoga???
sorry, ali ja sam morala da iznesem ono što ja msilim...
sretno...
nadam se da će veza ipak funkcionirati...NADAM SE...
-
Mladen
Medju smajlicima nisam mogao naci aplauz za te lansirane price i bajke.
Uvijek ce biti onih koji ce povjerovati u njih, ali neka sami prosude ko je zapravo kakav.
Candalizam = ciganluk.
A nju ni po cijenu smrti, svojevoljne, neces imati.
Ne vjerujem da je cura abortirala, a ni da je bila uopste sa tobom,
osim u tvojoj glavi, lansiranih lazi i zavjere, da bi nesto sebi dokazao.
Mislim da si svaku njenu slabost iskoristio da bi lansirao "uvelicano" smece, da bi se zapravo ti osjetio velicanstvenim.
O kojoj ljubavi prema njoj se vise palamudi?
To se naziva organizovan kriminal i on to zna.
Zelja za osvajanjem i radoznalost.
Fanatizam od koga nema nista.
Mislim da njenu porodicu o tom cinu ljubavi treba konsultovati i pitati kako ona zapravo na to sve gleda?
Mislim da bi definitvno curi savjetovali da se ne upusta u "pomoc", koju mu nije ni trazila, sa takvim tipom.
To se naziva unistavanjem djevojke, te njenim ubistvom.
Lako je pipke sa svih strana uvuci i zloupotrijebiti povjerenje nekih dobrih ljudi, te i to i izopaciti, da bi nesto..
Unistiti djevojci ime, sa ciljano lansiranim lazima i zaprljati iz neciste savjesti je cin varvarizma, zlobe.
Ako je ti ne budes mogao imati, da je zapravo niko i nema, da se o njoj lose prica, kako bi se oprala vlastita necista savjest.
E to je vec sve drugo nego bilo kakva ljubav i ti to znas.
Cura je bjezala od tebe i takve kategorije muskaraca.
Ovo je izlisna tema.
Sta da radis?
Da konacno gledas svog posla i da se makar curi izvines, ali toliko karaktera i velicine ona od tebe i ne ocekuje.
Pusti je da zivi svoj zivot, a umro si za sva vremena.
Uvijek ce biti onih koji ce povjerovati u njih, ali neka sami prosude ko je zapravo kakav.
Candalizam = ciganluk.
A nju ni po cijenu smrti, svojevoljne, neces imati.
Ne vjerujem da je cura abortirala, a ni da je bila uopste sa tobom,
osim u tvojoj glavi, lansiranih lazi i zavjere, da bi nesto sebi dokazao.
Mislim da si svaku njenu slabost iskoristio da bi lansirao "uvelicano" smece, da bi se zapravo ti osjetio velicanstvenim.
O kojoj ljubavi prema njoj se vise palamudi?
To se naziva organizovan kriminal i on to zna.
Zelja za osvajanjem i radoznalost.
Fanatizam od koga nema nista.
Mislim da njenu porodicu o tom cinu ljubavi treba konsultovati i pitati kako ona zapravo na to sve gleda?
Mislim da bi definitvno curi savjetovali da se ne upusta u "pomoc", koju mu nije ni trazila, sa takvim tipom.
To se naziva unistavanjem djevojke, te njenim ubistvom.
Lako je pipke sa svih strana uvuci i zloupotrijebiti povjerenje nekih dobrih ljudi, te i to i izopaciti, da bi nesto..
Unistiti djevojci ime, sa ciljano lansiranim lazima i zaprljati iz neciste savjesti je cin varvarizma, zlobe.
Ako je ti ne budes mogao imati, da je zapravo niko i nema, da se o njoj lose prica, kako bi se oprala vlastita necista savjest.
E to je vec sve drugo nego bilo kakva ljubav i ti to znas.
Cura je bjezala od tebe i takve kategorije muskaraca.
Ovo je izlisna tema.
Sta da radis?
Da konacno gledas svog posla i da se makar curi izvines, ali toliko karaktera i velicine ona od tebe i ne ocekuje.
Pusti je da zivi svoj zivot, a umro si za sva vremena.
-
Velicanstveni
-
hananah
Velicanstveni otvorio si temu da cujes komentare, e sad trebao si fino reci sta hoces da cujes, ljudi su ti rekli mnoge stvari iz svog ugla gledista na osnovu tvoje price, a to sto se tebi ti komentari ne dopadaju to je do tebe a ne onih koji su komentare napisali 
I jos nesto, to sa njeno samoubistvo, de ba ne bulazni, pa ja ne znam da iko postoji ko nije u tim ludim pubertetskim godinama pomisljao na samoubistvo
to je normalno, a boga mi svi ostadosmo zivi, cak ne zavrsismo ni u bolnici za pokusaj samoubistva, sve ostade na rijecima. A tim prijetnjama postigosmo nesto kod roditalje, prijatelja, bivsih partnera
A nekad ne postigosmo
Jer mladezi je uvijek prijetnja o samoubistvu - kec iz rukava
Ne budi naivan, hebo ga ti, kao da ne poznajes zene sekunde
i kao da ti je prva u zivotu
kazem "kao" ne tvrdim, da ne bude zabune.
Nego ti njoj fino reci onako u sali eksperimenta radi da sto se tebe tice moze se ubiti, pa da vidis reakciju, ne pada joj na pamet bolan, ne zelim grubo zvucati, ali ne pada joj takva stvar na pamet. Samoubice ne pricaju i ne prijete nego - se (samo) ubiju
I ja tebe u jednu ruku razumijem i shvatam a u drugu ruku, ne ljuti se na iskrenosti, imam osjecaj da te "mala" vrti oko malog prsta, ma koliko god se tebi cinilo da nije tako
Nego, djaba ti mi svoja misljenja rekli, ti imas svoju odluku i drzi je se. Nama ni iz dzepa ni u dzep.
I jos nesto, to sa njeno samoubistvo, de ba ne bulazni, pa ja ne znam da iko postoji ko nije u tim ludim pubertetskim godinama pomisljao na samoubistvo
Nego ti njoj fino reci onako u sali eksperimenta radi da sto se tebe tice moze se ubiti, pa da vidis reakciju, ne pada joj na pamet bolan, ne zelim grubo zvucati, ali ne pada joj takva stvar na pamet. Samoubice ne pricaju i ne prijete nego - se (samo) ubiju
I ja tebe u jednu ruku razumijem i shvatam a u drugu ruku, ne ljuti se na iskrenosti, imam osjecaj da te "mala" vrti oko malog prsta, ma koliko god se tebi cinilo da nije tako
Nego, djaba ti mi svoja misljenja rekli, ti imas svoju odluku i drzi je se. Nama ni iz dzepa ni u dzep.
- flora.sa
što je učinjeno, učinjeno je...
što će biti, biti će...
naravno da je nisi nagovorio, da sama nije htjela...
a najebala nije zbog tebe, nego zbog sebe i svog ex...tako da su oni ipak bili ti koji su trebali da riješe tu situaciju...
ti si uradio ono što je u tom momentu, po tebi, bilo najbolje... i to je to...
da si imao dobre namjere, imao si, i dalje ih imaš...lijepo je uopće znati da ovdje još uvijek ima takvih likova...mislila sam da su izumrli sa dinosaurusima...
ali ono što je nabolje jeste, da ona sama konačno počne misliti šta je to što je najbolje za nju...
ipak je punoljetna...i treba da odgovara za sebe i svoje postupke.
što će biti, biti će...
naravno da je nisi nagovorio, da sama nije htjela...
a najebala nije zbog tebe, nego zbog sebe i svog ex...tako da su oni ipak bili ti koji su trebali da riješe tu situaciju...
ti si uradio ono što je u tom momentu, po tebi, bilo najbolje... i to je to...
da si imao dobre namjere, imao si, i dalje ih imaš...lijepo je uopće znati da ovdje još uvijek ima takvih likova...mislila sam da su izumrli sa dinosaurusima...
ali ono što je nabolje jeste, da ona sama konačno počne misliti šta je to što je najbolje za nju...
ipak je punoljetna...i treba da odgovara za sebe i svoje postupke.
- Soul_Sista
Da bi nesto opstalo i trajalo, u ovom slucaju ljubav i veza u koju ti ocigledno zelis da ulozis truda, vremena i energije, onda i ta druga osoba mora zeljeti to sve isto i biti spremna zrtvovati isto toliko.Ona je prosta, otvorena, previse iskrena, dosta zivcana, puno pusi, tvrdoglava je kao i ja... sto je sve posljedica zivota kojim je zivjela i sta je sve prozivjela. Ona nije toga svjesna. Ona je ludo zaljubljena u mene, i ne moze da vjeruje da sve to cinim za nju. Sve njene drugarice su sokirane mojim razmisljanjem. Dakle, dilema je sta dalje? Zaista, pogotovo ne sad, nemam srca da raskidamo, a i ne raskida mi se, a s druge strane treba dosta truda uloziti da ona shvati neke stvari. Evo vec gubim rijeci, ne znam sta dalje da kazem. Kakva veza moze biti izmedju nas? Da li ljubav vrijedi truda? Da li........? Hiljadu takvih pitanja se sada moze postaviti.
Iz tvog posta ja ne vidim da ona uopste zeli to sve iz koje kakvih razloga. Mislim da ovde treba biti realan. Fino je od tebe sto si je spasio ALI ako ona nece da spasi samu sebe i gleda naprijed u neku bolju buducnost, onda je to (u mojim ocima) uzalud. Ako je to sve tako mukotrpno sada, zapitaj se kako ce biti za 5 ili 10 godina i da li zelis da teglis tudja govna citav zivot (ne mislim sa ovim da je ona govno vec sve ono sto ti ne mozes da podneses sa njene strane i sto si napisao u prvom postu)?
Kako kod bude, sretno!
- DaysleepeR
Ovo potpisujem od pocetka do kraja.AmerVogosca wrote:ajajajajajajjjjjja
e da si mojoj bivsoj savjetovao i pomagao u ciscenju mog djeteta ocistio bi vas obadvoje. OK sad ozbiljno.
Zabavljat se s nekim 4g i imat s tom osobom sex je normalno, al raskinut i sedam dana kasnije ici s drugom osobom na more i s njim imat sex. To meni mnogo kaze o kakvoj se osobi radi.
Predpostavimo posto ima 18 g a ima 4 g vezu da je to ono mladost ludost al 4 g nije lako zaboravit, a svadje i raskidi se desavaju u dugim vezama, mislim da si se napravio previse pametan u pogresnom trenutku, mlade osobe su prevrtljive i povodljive mozda se oni nekad izmire i onda ces vrijedit za ubicu djeteta. TO SU JAKO OPASNE STVARI
Moj ti je savijet gledaj kako finjaka da se izvuces iz te price mada sumnjam da ces uspjest ipak igro si doglavnu ulogu u kratkom ali nezaboravnom dijelu zivota.
Ali ako mislis da je ona za tebe i kaceptiras njenu proslost i mislis da ti to nece smetat u zivotu (meni bi jako jako smetalo) ozeni je i nek vam je sa sreom.
U svakom slucaju Sretno
-
AmerVogosca
Dao sam ti moje gledanje na to jer sam prosao slicnu situaciju ok ne bas slicu al tu je to.
Imao sam 19 godina zatrackam se u zensku malo mladju od mene a bogme i ona u mene cak i vise. I tako ti mi krenemo (zgoooodna zenska) no ispostavi se da je zenska u vezi s tipom koji lezi u zatvoru jer je kao maloljetnik imasakriro nozem starijeg covjeka radi neke love. Posto sam znao o kom se tipu radi nije mi bilo svejedno al zaljubljenost me povuce da joj povjerujem da je on njena proslost i najveca greska u zivotu i da zbog njega nemoze imat momka i jadala se da je ona mlada da nije to nicim zasluzila i da ima pravo na zivot i ljubav, opet kazem zaljubljenost me povuce da na neku ruku pomognem toj djevojci i ostanjem s njom i pruzim joj sansu za novu vezu. Nije mi bilo svejedno STRAH ME BILO dobivao sam prijetnje od njegovih prijatelja al zaljubljenost (i njena figura izgled) mi je davalo snagu da stojim uz nju i da je nikom nedam. E i tako to 16 sedmica, dok mi nije priznala da ona ipak njega voli (pripremao se da izadje iz zatvora) i da se planira udat za njega i da sam bio samo medjuvremena sema i da je cesto za vrijeme nase veze isla njemu. OK meni je zao bilo te borbe te zaljubljenosti te figure i svasta jos al i olaksanje mi je bilo. Par dana kasnije dobijem poziv od tog prevarenog ubice da me zeli nac i namlatit jer sam se semio s njegovom zenskom dok je on lezo u zatvoro navodno da sam je ja previse zavodio i obecavo kule i gradova a ona nevinasce nije mogla odoljeti pa se malo upustila u to al eto ipak nakraju je ljubav pobjedila. E tad nije bilo foruma zapravo nisam ja imo mogucnost da tu trazim savijet, Dodje mi ideja da ja nadjem njega ida kazem kao sto jest da sam samo bio figura koja je pruzala toj zenskoj ono sto joj je trebalo a on nije mogao. e i napravim situaciju jos gorom popizdi lik da lazem da sam je drogiro i da sam od nje radio sta sam htio itd itd. I tako ga ja ubijem i postanjem heroj u nasoj mahali, salim se nije tako bilo al nisam ni batina dobio vec smo evo 4 godine na ratnoj nozi. No sta sam htio rec savjet neozenjenim gdje dod osjetite da ima neke muljage i petljancije ma braco (i sestre) bjezte od tog niusta se neupustajte ova omladina danasnja iz dana u dan gora to se vise nezna ko skim kako sta i muskarci i zenske ma ima ih ludih i opasnih ko struja.
sad imam ozbiljnu vez vec 3,5 g normalna ona bez ikakavih poslih prica normalan ja i super nam je i daj boze da vako ostane da se nepojavi kakvo iznenadjenje iz proslih dana
Drug a i svima vama savijet ako mislite sta ozbiljno neupustajte se nukakve zapetljane veze ono ona voli njega a zivi s drugim jer on ima dijete s drugom sto je bivsa od ovog ma jok nista to samo moze glava zabolit
drug mani se ti tog
-
Velicanstveni
-
PR80.
Uh situacija je zakomplikovana pravo.
Nego da ja ne duzim nesto previse sa ovim... sretno bez obzira na sta se odlucis, najvaznije je da slusas svoje srce a ostalo ce sve doci na svoje mjesto.
I jos nesto: ako su planovi prekinuti sa djevojkom onda vjerujem da je bolje sto prije mada se mozda bojis za nju i njenu reakciju.
Vjeruj... sto duze cekao bice teze a i ona sama mora stati na svoje noge jednog dana! - Punoljetna je i nadam se da cete se razici kao ljudi a ne kao najveci neprijatelji...
Sretno!
Nego da ja ne duzim nesto previse sa ovim... sretno bez obzira na sta se odlucis, najvaznije je da slusas svoje srce a ostalo ce sve doci na svoje mjesto.
I jos nesto: ako su planovi prekinuti sa djevojkom onda vjerujem da je bolje sto prije mada se mozda bojis za nju i njenu reakciju.
Vjeruj... sto duze cekao bice teze a i ona sama mora stati na svoje noge jednog dana! - Punoljetna je i nadam se da cete se razici kao ljudi a ne kao najveci neprijatelji...
Sretno!
-
neko iz mase
dodajem i ja potpisDaysleepeR wrote:Ovo potpisujem od pocetka do kraja.AmerVogosca wrote:ajajajajajajjjjjja
e da si mojoj bivsoj savjetovao i pomagao u ciscenju mog djeteta ocistio bi vas obadvoje. OK sad ozbiljno.
Zabavljat se s nekim 4g i imat s tom osobom sex je normalno, al raskinut i sedam dana kasnije ici s drugom osobom na more i s njim imat sex. To meni mnogo kaze o kakvoj se osobi radi.
Predpostavimo posto ima 18 g a ima 4 g vezu da je to ono mladost ludost al 4 g nije lako zaboravit, a svadje i raskidi se desavaju u dugim vezama, mislim da si se napravio previse pametan u pogresnom trenutku, mlade osobe su prevrtljive i povodljive mozda se oni nekad izmire i onda ces vrijedit za ubicu djeteta. TO SU JAKO OPASNE STVARI
Moj ti je savijet gledaj kako finjaka da se izvuces iz te price mada sumnjam da ces uspjest ipak igro si doglavnu ulogu u kratkom ali nezaboravnom dijelu zivota.
Ali ako mislis da je ona za tebe i kaceptiras njenu proslost i mislis da ti to nece smetat u zivotu (meni bi jako jako smetalo) ozeni je i nek vam je sa sreom.
U svakom slucaju Sretno
MOgli bi peticiju zapoceti
-
Uh
Nekako mi ti djelujes kao trezven momak, ali vidim da si se upetljao u neke mutne vode a da sam ne znas kuda te nose.
Samo da te podsjetim na nesto.
Tebi je 27 g. ona je 18.....NIJE ZA TEBE.
Ona je 18 g. bila u vezi 4g znaci sa 14 g pocela. Sad tebi dosla u drugom stanju. DEFINITIVNO NIJE ZA TEBE.
Abortirala, TI JOJ SPASIO ZIVOT ???????? A UNISTIO DRUGI ZIVOT......NISI TI ZA NJU!
Jel trebam jos????????????????????????
Samo da te podsjetim na nesto.
Tebi je 27 g. ona je 18.....NIJE ZA TEBE.
Ona je 18 g. bila u vezi 4g znaci sa 14 g pocela. Sad tebi dosla u drugom stanju. DEFINITIVNO NIJE ZA TEBE.
Abortirala, TI JOJ SPASIO ZIVOT ???????? A UNISTIO DRUGI ZIVOT......NISI TI ZA NJU!
Jel trebam jos????????????????????????
- Fair Life
Jos ce tu biti price...
Amer i Uh su u pravu.
Vidjeli smo na koju te je stranu "srce" odvuklo. Sta je bilo sa razumom u to vrijeme? Da li se je razum protivio tvojim postupcima ili ne?
Ponekad je korisno poslusati i razum... ne samo srce, pogotovo ako je problem previse zapetljan i rizican za rjesavati... i ako razum upozorava na moguce negativne posljedice.
Ne budi primjenjeno...
Amer i Uh su u pravu.
Vidjeli smo na koju te je stranu "srce" odvuklo. Sta je bilo sa razumom u to vrijeme? Da li se je razum protivio tvojim postupcima ili ne?
Ponekad je korisno poslusati i razum... ne samo srce, pogotovo ako je problem previse zapetljan i rizican za rjesavati... i ako razum upozorava na moguce negativne posljedice.
Ne budi primjenjeno...
- DaysleepeR
A vidi koliko si ti ustvari nepromisljen.Velicanstveni wrote:Nekad tako kad je covjek zaljubljen isto kao da je lud, ne zna sta radi. Nema sposobnost da vidi i cuje nesto onako kako jeste, vec to vidi i cuje na nacin kako njemu odgovara. Ne bih rekao da sam zaljubljen toliko, ali kad covjek zaista ozbiljnije dublje razmisli o svemu ovome, dolazim do zakljucka da cu definitivno raskinuti ovu nasu vezu. Veliki je rizik ulagati trud, ljubav, rezumijevanje, nadanja........, i ko zna kako ce se na kraju zavrsiti, gdje ce sve to odvesti. Ali svakako, uslovno receno "moram" jos neko vrijeme provesti s njom, dok se sve malo smiri. U ovom trenutku je svakako ne mogu ostaviti.
1421 puta je procitana ova tema sa jako neobicnom pricom.
To povlaci za sobom da ce dosta ljudi radi prirode iste prepricavati je svojim prijateljima/cama najcesce u sarajevskim kacicima na popodnevnim kaficama.
Velika je mogucnost da ta prica na kraju dodje i do tvoje djevojcice ili nekako tvoja djevojcica cuje kako njene skakljive detalje dijelis sa strancima, a nije bas da se nece prepoznati u svemu tome.
I sta ces ti kad ti curica sazna da zelis da je nogiras ali ne jos?
Zar ti covjece nemas prijatelja kojeg ces pitati sta da radis kad imas ovakvu dilemu nego moras to sve povlaciti po forumu.
Djelujes jako nezrelo i neproimisljeno.
- Lace
DaysleepeR wrote:A vidi koliko si ti ustvari nepromisljen.Velicanstveni wrote:Nekad tako kad je covjek zaljubljen isto kao da je lud, ne zna sta radi. Nema sposobnost da vidi i cuje nesto onako kako jeste, vec to vidi i cuje na nacin kako njemu odgovara. Ne bih rekao da sam zaljubljen toliko, ali kad covjek zaista ozbiljnije dublje razmisli o svemu ovome, dolazim do zakljucka da cu definitivno raskinuti ovu nasu vezu. Veliki je rizik ulagati trud, ljubav, rezumijevanje, nadanja........, i ko zna kako ce se na kraju zavrsiti, gdje ce sve to odvesti. Ali svakako, uslovno receno "moram" jos neko vrijeme provesti s njom, dok se sve malo smiri. U ovom trenutku je svakako ne mogu ostaviti.
1421 puta je procitana ova tema sa jako neobicnom pricom.
To povlaci za sobom da ce dosta ljudi radi prirode iste prepricavati je svojim prijateljima/cama najcesce u sarajevskim kacicima na popodnevnim kaficama.
Velika je mogucnost da ta prica na kraju dodje i do tvoje djevojcice ili nekako tvoja djevojcica cuje kako njene skakljive detalje dijelis sa strancima, a nije bas da se nece prepoznati u svemu tome.
I sta ces ti kad ti curica sazna da zelis da je nogiras ali ne jos?
Zar ti covjece nemas prijatelja kojeg ces pitati sta da radis kad imas ovakvu dilemu nego moras to sve povlaciti po forumu.
Djelujes jako nezrelo i neproimisljeno.
slipi mladjo tvrdi da mu je mala sestra