Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Qler wrote:nisam siguran, mislim da TOS dodje na 5-6 DVD-eva, provjerit cu veceras pa ti javnem, danas-sutra, fino kupi prazne medije, donesi mi na posao (to se dogovorimo private) i ja ja ti to kopiram, a filmove cekaj, ko' i ja dok ih ne donesem
ostale serijale, mrsko mi kopirati od havera a i njemu je isto tako mrsko kopirati, pa ce to vremenom, kad se bude imalo vremena
Kome je mrsko kopirati, samo prebacite, ja kopiram ako treba 24 sata...
Qler wrote:nisam siguran, mislim da TOS dodje na 5-6 DVD-eva, provjerit cu veceras pa ti javnem, danas-sutra, fino kupi prazne medije, donesi mi na posao (to se dogovorimo private) i ja ja ti to kopiram, a filmove cekaj, ko' i ja dok ih ne donesem
ostale serijale, mrsko mi kopirati od havera a i njemu je isto tako mrsko kopirati, pa ce to vremenom, kad se bude imalo vremena
A za prvi dio posta TI SI JEDNOSTAVNO NAJBOLJI
hvala postidit ces me
za drugi dio posta, ima tog mlogo pravo, ali negdje sam rpije napisao, trebao bih to dobiti uskoro sve ili bar vecinu, pa cemo se dogovoriti
A za prvi dio posta TI SI JEDNOSTAVNO NAJBOLJI
hvala postidit ces me
za drugi dio posta, ima tog mlogo pravo, ali negdje sam rpije napisao, trebao bih to dobiti uskoro sve ili bar vecinu, pa cemo se dogovoriti
Qwert wrote:U cemu je razlika? Celava ona, celavi u star treku...jest ljudska masta jednostavna. Neka bude bez kose i s produzenim usima...eto ga vanzemaljac.
Qwert wrote:U cemu je razlika? Celava ona, celavi u star treku...jest ljudska masta jednostavna. Neka bude bez kose i s produzenim usima...eto ga vanzemaljac.
ti... samo dublje tones u stellinim ocima...
Ah, da, kako me ti samo razumijes
Qwert, nemoj vise please, koliko gresaka, tjeras mi suze na oci, jadnicak....
Ok, ok..evo mala 'recensija' star treka. Ideja serijaaaaaaa je neko multi-kulti drustvo sacinjeno prvenstveno od covekolikih bica juznog i sjevernog zvezdanog zasvezdja, sto i nije lose. Koreografija je 'vrlo' solidna, kao sto rekoh, po neki celavac sa cvorugicama tu i tamo, usi od vilenjaka (pazi samo fundametalista)...itd itd. Ipak prednost dajem, sto se tice sf filmova, Ratu Zvijezda.
Last edited by Qwert on 06/09/2005 22:34, edited 1 time in total.
Qwert wrote:Ok, ok..evo mala 'recensija' star treka. Ideja serijaaaaaaa je neko multi-kulti drustvo sacinjeno prvenstveno od covekolikih bica juznog i sjevernog zvezdanog zasvezdja, sto i nije lose. Koreografija je 'vrlo' solidna, kao sto rekoh, po neki celavac sa cvorugicama tu i tamo, usi os vilenjaka...itd itd. Ipak prednost dajem, sto se tice sf filmova, Ratu Zvijezda.