QQ stari u cemu tebi zivot prodje?Stari wrote:Osporio bih, ako nemate nista protiv , potpunost ove tvrdnje. To da horizontala trosi velike kolicine energije jest tacno ....no ne u svakom slucaju. Naime aktivni (u strucnoj literaturi poznat i pod nazivom domminantni) partner radi naporan fizicki posao i time naravno trosi ogromnne kolicine kalorija. Pasivni ( iliU svakom slucaju...horizontala trosi puno kalorijapotcinjeni
) samo lezi na ledjima (bio on musko ili zensko svejedno) sa rukama ispod potiljka....i u biti ne pretjeruje u potrosnji energije.
BORBA S KILAŽOM
Moderator: anex
- anais_nin
- anais_nin
znam ja kako je on rame iscasio, al' diskrecija mi profesionalna deformacija...a upravo je on sam odao cijelom forumu na temi dobro jutro kolumboZadig wrote:Par zar mu i dalje vjerujes da se povrijedio na rouslama....
-
Stari
Misli ti , visokopostovana anais sto ti je volja...al ja ti velim ....da je to tako. Jest, bilo je podavno to kad sam ja jos uvijek imao takvih iskustava (al sjecam se ko da je jucer bilo).... i velim ti ja ...kad se staronja izvali na ledja .... mah ...vise bih energije potrosio citajuci sportke novosti, nego baveci se horizontalnim aktivnostima. A kad sam bio aktivan (a bilo je i takvih slucajeva) bio sam "gola voda" i do doslovce i gol i voden ...dok kao potcinjeni ....ma nisam se ni ispod pazuha uspijevao oznojiti.anais_nin wrote:QQ stari u cemu tebi zivot prodje?Stari wrote:Osporio bih, ako nemate nista protiv , potpunost ove tvrdnje. To da horizontala trosi velike kolicine energije jest tacno ....no ne u svakom slucaju. Naime aktivni (u strucnoj literaturi poznat i pod nazivom domminantni) partner radi naporan fizicki posao i time naravno trosi ogromnne kolicine kalorija. Pasivni ( iliU svakom slucaju...horizontala trosi puno kalorijapotcinjeni
) samo lezi na ledjima (bio on musko ili zensko svejedno) sa rukama ispod potiljka....i u biti ne pretjeruje u potrosnji energije.
![]()
![]()
kakav jadan aktivni i pasivni partner...pa zar nisi cuo za eduovo obuku "drmanja"?
ne zove se bez razloga tako....istina ne mora biti samo u horizontali, ne mora cak biti ni na suhom, ali oba partnera definitivno trose kalorije
![]()
Dobro sad ...
-
PR80.
Ma kebab dobro pane ujutro kad se negdje izidje u grad. Ili kakav dobar hamburger ili pizza.gavrilo wrote:ko zna ... u bosni i onako jebe ko koga stignePR80. wrote:Da nismo mozda familija (jedino sto ja ne jedem masno)?
masno... hm... eto koristim samo maslinovo ulje... mozda je to to ...![]()
nekada mi bude smijesno kada vidim jarane (mislim nije ni jedan debeo... ali bore se da ne postanu). prije nego sto krenemo kuci u 5 ujutru ja prvo kebab (... ponekad i dva), kolac, kafa... a oni ... kisela ... i nista
I od alkohola se deblja, evo ja sam sad preko ljeta "lokala" bez granice u Bosni i nista mi!
- anais_nin
stariji si, vjerovatno i mudriji pa cu ja sad da usutimStari wrote:Misli ti , visokopostovana anais sto ti je volja...al ja ti velim ....da je to tako. Jest, bilo je podavno to kad sam ja jos uvijek imao takvih iskustava (al sjecam se ko da je jucer bilo).... i velim ti ja ...kad se staronja izvali na ledja .... mah ...vise bih energije potrosio citajuci sportke novosti, nego baveci se horizontalnim aktivnostima. A kad sam bio aktivan (a bilo je i takvih slucajeva) bio sam "gola voda" i do doslovce i gol i voden ...dok kao potcinjeni ....ma nisam se ni ispod pazuha uspijevao oznojiti.
Dobro sad ...mozda sam ipak na taj nacin uspio pokrenuti
metabolizam ...to ne znam - ta teorija naime u to doba nije bila poznata.
-
Zadig
ova herka vazda sve navuce na drmanje,
konacno imamo i zensku verijzu EDU-a
s obzirom na tvoj obrazovni profil i postavljanje tema, zakljucujem da si maznula stipendiju Kingstonu za masters is psihologije na temu: Sex i frustracije sexualne kod virtuelnih bosanaca i hercegovaca"
Vamo se sa nama zajebavas, a crni tefter puni li se puni....
pa dobro bar nam reci kako ide rad, kako napreduje i to?
I ko za sada, po tebi ima najvise problema?
ccc. procitana si ko meni u restoranu

s obzirom na tvoj obrazovni profil i postavljanje tema, zakljucujem da si maznula stipendiju Kingstonu za masters is psihologije na temu: Sex i frustracije sexualne kod virtuelnih bosanaca i hercegovaca"
pa dobro bar nam reci kako ide rad, kako napreduje i to?
I ko za sada, po tebi ima najvise problema?
ccc. procitana si ko meni u restoranu
-
Harrys
Ako nekog interesuje,u muzeju nestle" Alimentarium" moze se naci veoma interesantnih stvari u vezi ishrane.
http://www.alimentarium.ch
http://www.alimentarium.ch
- anais_nin
hvala hvala na komplimentu...naklon...(nadam se da to nije bila zalba u prvoj recenici, to je samo za dobrobit opsteg zdravstvenog stanja forumsaZadig wrote:ova herka vazda sve navuce na drmanje,
![]()
neka bola pokvarices mi eksperiment, unistit integritet, tajnovitost projekta je bitan element cijele manipulacijeZadig wrote: s obzirom na tvoj obrazovni profil i postavljanje tema, zakljucujem da si maznula stipendiju Kingstonu za masters is psihologije na temu: Sex i frustracije sexualne kod virtuelnih bosanaca i hercegovaca"
- Lace
meni redovno ostane pola porcije pomfritaanais_nin wrote:A slazem se s tobom u potpunosti, onu recenicu sam izvadila jer vidim na temu je provirilo dosta ljudi koji se bas sa tim vrstama hrane bori pa pricam o psihickom aspektu borbe s kilazomA wrote: Eh, ti izvadila jednu recenicu... Kazem da je to "idealni dan", a kad osjeti zelju, onda da to sa merakom pojede. Ali mora postojati neki princip za limitiranje kolicine hrane u periodu mrsanja. A zasto krompir i te stvari? Ne zato sto je to "losa" hrana, nego zato sto je to ona koju zavrsavas u tanjiru i kad si se vec najela, pa nastavis grickati... ili kruh, ili preostale frite, krompir upija saft, masnocu... Tako da je dobro to izbaciti, makar u pocetku.bas to o cemu i ti pricas...na duge staze pomaze jedino razviti dobar, zdrav sistem gdje jedes takvu hranu jedino ako ti je bas POTREBA i gdje prestajes s njom kad si sit...kad u restoranu za sobom ostavljas vise od pola tanjira pomfrita e to je to
neki dan narucila lignje koje su dosle s pomfritom ostala je na tanjiru 1/3 lidnji i 1/2 pomfrita
-
Stari
Jah vidi ih kako se pale na dalmatinsku kuhinju...ono samo nek je strano...cuj jastog sa blitvom...i tamo neke
lignje. Mah nema ti brale bez soma (savskog) na rostilju ...ako je vec dotle doslo da se mora jesti nekakva vodena zivotinja...za dijetalce Sharan more komforno. Inace burek ili cevap (
s posnim kajmakom
) i bez luka u cijeloj lepinji.
-
PR80.
Ma kakav Stari... Ja sam pojela jedne od boljih lignji bas pokraj Save.Stari wrote:Jah vidi ih kako se pale na dalmatinsku kuhinju...ono samo nek je strano...cuj jastog sa blitvom...i tamo nekelignje. Mah nema ti brale bez soma (savskog) na rostilju ...ako je vec dotle doslo da se mora jesti nekakva vodena zivotinja...za dijetalce Sharan more komforno. Inace burek ili cevap (
s posnim kajmakom
- anais_nin
ma stipu sve to, neretvanjska pastrmka zakonStari wrote:Jah vidi ih kako se pale na dalmatinsku kuhinju...ono samo nek je strano...cuj jastog sa blitvom...i tamo nekelignje. Mah nema ti brale bez soma (savskog) na rostilju ...ako je vec dotle doslo da se mora jesti nekakva vodena zivotinja...za dijetalce Sharan more komforno. Inace burek ili cevap (
s posnim kajmakom
-
breka