Imam seksualno uznemiravao maloljetne djevojcice
-
abdulhaqq_
Bismillah!
Izgleda ti hannah slabo postujes prava drugih ljudi!
- danas
covjece, ovo je bolest, i ovakvih ljudi ima svuda -- od USA do afrike, pa do irana i skandinavije... ni ljudski ni boziji zakone ove ljude nece 'promijeniti' jer su oni duboko poremeceni -- oni s etrebaju lijeciti, ali im za sada lijeka nema. problem je sta da drustvo radi sa njima, a sigurna sam da zatvaranje ociju i okretanje glave nije nikakvo rijesenje.abdulhaqq_ wrote:Bismillah!
MIslis da je u USA bolja situacija???
megan's law koji imaju ovdje u USA je jedna od solidnih opcija; jer ako nista drugo, upozorava roditelje i djecu na moguce napasnike i time (makar donekle) sprjecava buduce zrtve...
-
abdulhaqq_
Bismillah!
Sad ti kazem , u serijatu se to rjesava ubistvom(smrtna kazna)
Sad ti kazem , u serijatu se to rjesava ubistvom(smrtna kazna)
- manijak1
Pa ..........kako bi ti kod nas u BiH poštovao prava svih ljudi uvođenjem šerijata ?abdulhaqq_ wrote:Bismillah!
Da ne ide tema što kaže Danas u raspravu oko šerijata .........., Abdulhaqq ..........onako ljudski ........šta misliš kako je takav čovjek mogao postati Imam ili kako je sebi mogao dozvoliti da službu božju , obezvrijedi ?
-
abdulhaqq_
Bismillah!šta misliš kako je takav čovjek mogao postati Imam ili kako je sebi mogao dozvoliti da službu božju , obezvrijedi ?
Znas li ko su munafici???
- danas
pa vec sam rekla da se oni cesto ubacuju u profesije koje ih dovode u kontakt sa djecom i zrtvama... nije ovo prvi put, da ucitelj, svecenik, trener... ovako nesto napravi... ma uzas...manijak1 wrote:Abdulhaqq ..........onako ljudski ........šta misliš kako je takav čovjek mogao postati Imam ili kako je sebi mogao dozvoliti da službu božju , obezvrijedi ?
jadna djeca...
-
abdulhaqq_
Bismilah!Pa ..........kako bi ti kod nas u BiH poštovao prava svih ljudi uvođenjem šerijata ?
Upravo je Šerijat taj koji vraca covjeko njegovo istinsko pravo , a to je da bude najsavrsenije stvorenje na dunjaluku!
- manijak1
Nisi mi odgovorio kako bi šerijat uticao na ostale konfesije u BiH.A munafik je onaj koji je u sukobu sa samim sobom?
Ono kao ne vjeruje a pokazuje da vjeruje ili prijateljski se ponaša a sve gleda kako će ti zabiti nešto u leđa ?
Ono kao ne vjeruje a pokazuje da vjeruje ili prijateljski se ponaša a sve gleda kako će ti zabiti nešto u leđa ?
-
abdulhaqq_
Bismillah!
ZA MODERATORA!
Izvini jel ti imas protiv mene nesto zato sto sam musliman???
ZA MODERATORA!
Izvini jel ti imas protiv mene nesto zato sto sam musliman???
-
abdulhaqq_
Bismillah !
A ja kao pricam o necemu drugom ?
Drzim se teme striktno .
Ali izgleda da moje tumacenje teme nije bas po necijem ukusu, pa onda jednostavno me ukinimo.
A ja kao pricam o necemu drugom ?
Drzim se teme striktno .
Ali izgleda da moje tumacenje teme nije bas po necijem ukusu, pa onda jednostavno me ukinimo.
- danas
ovaj imam ti je plaho savrsen bio...abdulhaqq_ wrote:Bismilah!Pa ..........kako bi ti kod nas u BiH poštovao prava svih ljudi uvođenjem šerijata ?
Upravo je Šerijat taj koji vraca covjeko njegovo istinsko pravo , a to je da bude najsavrsenije stvorenje na dunjaluku!
-
abdulhaqq_
Bismillah!
Upravo ce džehenem biti potpaljen raznim imamima , pa cak i sa hafizima!
To niste znali???
To niste znali???
- danas
pa covjece, to ti i govorim -- onaj ko hoce da tako zivi, ne treba mu 'zvanicni' serijat, postovace te zakone sam od sebe (a valjda bi imam trebao biti prvi koji bi trebao casno da se ponasa, sa serijatom ili bez njega)... a onaj ko nece, ni serijat, ni bilo kakav drugi zakon ga nece natjerati na to. a pogotovo pedofile, koji se ni ne mogu kontrolisati cesto puta...abdulhaqq_ wrote:Bismillah!
Imam nije postivao casni serijat!
i hajmo se vratiti temi... ako je od teme ista i ostalo...
-
Toozla
....sta je ba poente tvoje diskusije na ovoj temi.......osuda seksualnog zlocina nad djevojcicama ili propagiranje uvodjenja serijatskog prava u BIH....abdulhaqq_ wrote:Bismillah!
To niste znali???
.....ako je ovo prvo u pitanju, onda se to da jasno i glasno naznaciti u jednom postu....
- manijak1
Bolesnici kojima treba malo pojačan Megan Zakon .i hajmo se vratiti temi...
-
abdulhaqq_
Bismillah!
1. Nemam potrebe da propagiram nesto sto je vec sudjeno da se desi.
2. Imate velike predrasude prema meni , a dicite se nekom demokratijom
3. Halalite ako sam vas sta uvrijedio, nije mi bila namjera
1. Nemam potrebe da propagiram nesto sto je vec sudjeno da se desi.
2. Imate velike predrasude prema meni , a dicite se nekom demokratijom
3. Halalite ako sam vas sta uvrijedio, nije mi bila namjera
-
hananah
Becho, tekst sam ja otkucala kad sam cula na TV, potrazit cu u dnevnoj stampi na on-line sta kazu oni o ovom slucaju, vec je skoro ponoc pa bi vjerovatno trebali imati nesto odradjeno za sutra.
Abdulah, niko nema nista protiv tebe, dapace, i sam osudjujes ono sto ce svaki normalan covjek osuditi. Ali radi se o tome da stalno jedno te isto ponavljas te time ometas druge ucesnike koji gube nit rasprave
Abdulah, niko nema nista protiv tebe, dapace, i sam osudjujes ono sto ce svaki normalan covjek osuditi. Ali radi se o tome da stalno jedno te isto ponavljas te time ometas druge ucesnike koji gube nit rasprave