Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
prvo goofy cini mi se da ti spomenu da je Stari novi ovdje, a ako je Stari novi onda sam i ja
E ...YBM-liga...taman sam se malo bio poceo osjecati novijim , nekako mladalacki.....ali evo odmah mi ga Gazz manirom precizne kosarkasice ....stavi .....umal ne rekoh gdje.
U redu je Gazz...svoji smo....nisam nov....vazno je da ti to jesi.
hananah wrote:Tuskarac haha, ma ja nekad na nekoj temi napisala da volim muskarce koji se puno tusiraju, pa mi neko rekao da mi ne treba muskarac nego tuskarac
hananah wrote:Tuskarac haha, ma ja nekad na nekoj temi napisala da volim muskarce koji se puno tusiraju, pa mi neko rekao da mi ne treba muskarac nego tuskarac
cuj u neretvi.. ..pa da mi se skvrČi k'o cevap u petici.. ..bolje u moru..uh..tada se ne skvrČi..iako je i tada k'o cevap..ali je barem k'o onaj iz zelje..
edu wrote:cuj u neretvi.. ..pa da mi se skvrČi k'o cevap u petici.. ..bolje u moru..uh..tada se ne skvrČi..iako je i tada k'o cevap..ali je barem k'o onaj iz zelje..
Cuj zelje.....nije valjda da tamio jedes nesretniche
Taman kad pomislim da me ne mozes vishe razocarati ...ti me opet iznenadis
kalesijski slavuj wrote:
NE IDE i gotovo!
znas u vodi se ona zenska stvar brzo susi i zena osjeca bol a musko mora da radi kao da zemlju ore, eto zato ne ide!
nasaFunjaj ga ili prvo ovo
ma ne bjezim ja od toga!
sve sto ja navlazim u minutu, voda sapere u sekundi! ne ide!
a tek kad pocne da grebe so iz mora...
ma "uzivancija", nema vece!!!
edu wrote:cuj u neretvi.. ..pa da mi se skvrČi k'o cevap u petici.. ..bolje u moru..uh..tada se ne skvrČi..iako je i tada k'o cevap..ali je barem k'o onaj iz zelje..
Cuj zelje.....nije valjda da tamio jedes nesretniche
Taman kad pomislim da me ne mozes vishe razocarati ...ti me opet iznenadis
kakva vijagra generacija, pa nije mu 70 godina, on je u cetrdesetim, a to ti je samo 2 puta 20..
kao da je ne znam kod koga se treba raspitivati, jedino mi se jedna plavusa na recepciji jednoga hotela nesto vrcka... ma sve ko da vidim.. da joj je nesto ostao duzan...
sreca mu je da sam se samo vode napila i otisla i nisam imala vremena dalje istrazivati...