Ta generacija o kojoj pričaš ima kakvu takvu budućnost dok 200000 u BiH je nema i neće je nikad imat zahvaljući Srbima koji ih pobiše na raznorazne načine...Sad se treba još zgražat što je neko dobacio par psovki u Rijeci il bacio koji kamenčić na auto srbijanskih registracijagavrilo wrote:nista ... imamo jos jednu izgubljenu generacijudalmatinka wrote:Ne znam što bih rekla.
Pa de mi reci šta očekuješ --- 100% harmoniju il možda ponovno bratstvo jedinstvo?! Srbi su započeli 4 rata u 10 godina, milioni ljudi su raseljeni po bijelom svijetu zbog istih, a pobijenog naroda se još otkopava 10 godina nakon završetka rata...hiljade njih se možda nikad neće ni naći da im se omogući barem dostojanstven pokop
Probaj svarit sve te činjenice pa se onda čudite i osuđujte tamo neke incidente po Rijeci il nekoj vaterpolo i fudbalskoj utakmici
Isto se dešava i u Srbiji koja bi trebala da se klanja i valja od pokajanja, a velika većina uopšte ne želi da prizna istinu o Srebrenici -- tolko o njihovom dostojanstvu i obrazu...barem Hrvati nemaju kratko pamćenje ko mi Bošnjaci (da bogdom i mi pamtimo ko oni)...