Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jasho wrote:Ko još gleda debile od BiH reprezentacije predvođene mafijom! Evo Hrvatska protiv Strašnog Brazila vodi sa 1:0, dok naši ne bi mogli ni protiv Župće!
cuj ko jos gleda nasu rerp?? pa znas li ti za onu izreku
"ljubav je slijepa"
Pa ja sam gledala i tu tekmu Jasho i izvjestavala. Dobra je tekma bila, dobro smo igrali i imali puno prilika, lopta na nasem terenu cesce nego na njihovom ali fakat smo baksuzi ali fakat
hananah wrote:Ja Strumfeta Hana i Pitarka SA mozemo samo jednu tekmu gledati zajedno i zajedno piti pive a to je kad igra nasa representation
ha, je'l tako Pitarko
hananah wrote:Ja Strumfeta Hana i Pitarka SA mozemo samo jednu tekmu gledati zajedno i zajedno piti pive a to je kad igra nasa representation
ha, je'l tako Pitarko
Hananah nešto si mi se ušutjela.
Evo i mene čudi nakon onog gola i dreke u gradu odjednom mrtva tišina ja rekoh šta se desilo kada tamo Brazil izjednačio.
Imam ja svoju temu o Hrvatskoj i tamo pisem
a ti citaj - ako hoces tamo ne 'vamo
'vamo se dogovaram sa Pitarkom koju cemo pivu kupiti i ko ce to platiti
e pa stelijumu ja rekoh da ja nisam strucnjak u izrazima (procitaj moje prethodne postove) ko je htio razumjeti bez sarkazma razumio je ko nije ma sta mu ja mogu
hananah wrote:e ja bih pitarko one sarajevske klipace ali zelene kad je bal nek je maskembal
Gavrilo nek sve kupi i plati putem interneta
moze vala,em je sarajevsko em je zeleno pa da budemo u modi makar piva da nam bude zelena ako nista drugo ma ne sekiram se ja ,dogovorile bi se mi lako..a gavrilo nek tipla sve to ganola
Ma Gavro mi cemo ducanu poslati adresu samo ti tipla
Stelijum bojim se da se ti ne pitas, sve si rekao svojim sarkazmom pa ne bih bas imala zelju da s tobom dijelim ikakav "nektar", volim sretne i pozitivne ljude kad to postignes nema problema i za gajbu i to da sjedis izmedju mene i Pitarke