Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
A meni je Becho najdrazi od svih forumasha, a rijetko se u cemu slazemo osim u jednom - da nam srce kuca tik tuk kad se sretnemo na forumu
Becho - premda cesto razlicitih misljenja od mojih, ipak ga smatram jednim od najvecih ljudi na forumu
Puknite dusmani ne moze nam niko nista
Koja mržnja! To što neću da navijam za neku zemlju je moja privatna stvar i ne vidim da ima veze sa mržnjom
Ne govorim o navijanju, ni ja neću navijati ni za koga, mrzim nogomet, govorim općenito o tvojim porukama, podsjećaju me na neka vremena koja sam zaboravila.
Koja vremena? Misliš na 90-te?
Što se tiče mog ne navijanja za Hrvatsku evo daću ti jedan razlog: grad u kojem živim zove se Mostar.
A sto se tice mog nenavijanja za scg grad u kojem zivim zove se Sarajevo. A vezano za moje navijanje za Hrvatsku grad u kome sam zivjela zove se Zagreb
hananah wrote:A sto se tice mog nenavijanja za scg grad u kojem zivim zove se Sarajevo. A vezano za moje navijanje za Hrvatsku grad u kome sam zivjela zove se Zagreb
Iako živim u Mostaru veoma dragi gradovi u kojima se osjećam super su i Beograd i Novi Sad.
Sada smo konačno kvit. Svako jednostavno ima svoje razloge.
Bigus intelektualac, da li si slucajno primjetio da su se neki sporadicni dogadjaji desili na prostorima bivse Jugoslavije u zadnjih petnaestak godina?
iako nisam neki srboljubac, slazem se sa prazninom u vezi sa beogradom, u vojvodini me zvekne paranoja, kako u somboru i kojekakvim palankama tako i u NS. nesto je cudno u zraku, isto ko da je sve u slow motionu, cak i muhe su spore.
Edin H. wrote:Bigus intelektualac, da li si slucajno primjetio da su se neki sporadicni dogadjaji desili na prostorima bivse Jugoslavije u zadnjih petnaestak godina?
breka wrote:iako nisam neki srboljubac, slazem se sa prazninom u vezi sa beogradom, u vojvodini me zvekne paranoja, kako u somboru i kojekakvim palankama tako i u NS. nesto je cudno u zraku, isto ko da je sve u slow motionu, cak i muhe su spore.
Što se tiče Vojvođana potpuno tačno jer su ti ljudi prirodno usporeni.
Edin H. wrote:Bigus intelektualac, da li si slucajno primjetio da su se neki sporadicni dogadjaji desili na prostorima bivse Jugoslavije u zadnjih petnaestak godina?
breka wrote:iako nisam neki srboljubac, slazem se sa prazninom u vezi sa beogradom, u vojvodini me zvekne paranoja, kako u somboru i kojekakvim palankama tako i u NS. nesto je cudno u zraku, isto ko da je sve u slow motionu, cak i muhe su spore.
ma ne samo to nego me tjeskoba uhvati nekakva, kazem muhu mozes u letu pljunuti
ma ne samo to nego me tjeskoba uhvati nekakva, kazem muhu mozes u letu pljunuti
Kada sam u Voši malo mi je neobično da nema brda u blizini nego pukla ravnica.