Kosarka!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
iproton
#51 BiH - Njemacka
Sad u 21h (GMT +1) bi trebala poceti tekma BiH - Njemacka.
Da li ce se prenositi ovaj mec putem satelita??
thx!
http://www.basketball-bund.de/basketbal ... l&nnr=2434
thx!
- manijak1
Oderali su nas
ne smijem ni reći koliko je bilo kod njih viška a kod nas manjka koševa.
Loše

Loše
- manijak1
Zar selekcija BiH ne nastupa u Vršcu ?praznina wrote:Nažalost karte su uglavnom rasprodate. Mislim da još ima viška karata za utakmice koje se igraju u BGD-u gdje nastupa i selekcija BiH.
- manijak1
Ma pitam ovog ispraznog
on sve zna 
-
praznina
Ne znam. Ja mislim da je u BGD-u. Ustvari neko je spomenuo da se igra u BGD-u pa sam i ja uzeo zdravo za gotovo tu informaciju.manijak1 wrote:Zar selekcija BiH ne nastupa u Vršcu ?praznina wrote:Nažalost karte su uglavnom rasprodate. Mislim da još ima viška karata za utakmice koje se igraju u BGD-u gdje nastupa i selekcija BiH.
- manijak1
-
praznina
Na tom sajtu nema ništa.
Bolji je ovaj.Site je u potpunosti na latinici.
BiH ipak igra u "Pioniru" u Beogradu.
Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Mensur Bajramović odredio je konačan spisak od 12 igrača koji će nositi dres sa državnim grbom na predstojećem Evropskom prvenstvu. Poslednji igrač koji je izostavljen iz nacionalnog tima za Eurobasket je Edin Bačić, 210 santimetara visoki krilni-centar.
Mensur Bajramović svoje izabranike uskoro će moći da testira međunarodnom turniru u Valensiji. Selekcija Bosne i Hercegovine za rivale će osim selekcije domaćina imati Nemačku i Ukrajinu.
- Rezultat na turniru u Španiji je apsolutno u drugom planu. Želim da vidim u kojim segmentima igre smo dobri i gde još možemo da načinimo napredak, kao i da sagledamo sve nedostatke.
Reprezentacija Bosne i Herecegovine takmičiće se u C grupi, utakmice će igrati u beogradskoj dvorani «Pionir», a za rivale će imati selekcije Francuske Grčke i Slovenije.
Za reprezentaciju Bosne i Hercegovine na Eurobasketu u Srbiji i Crnoj Gori će igrati: Damir Mršić, Saša Vasiljević, Henri Domerkant, Siniča Kovačević, Bariša Krasić, Jasmin Hukić, Elvir Ovčina, Aleksandar Radojević, Kenan Bajramović, Mirza Teletović, Samir Lerić, Mujo Tuljković i Vedran Princ.
Zna li neko ko je gore boldirani igrač? Prvi put čujem za tog igrača BH repke.
- pike
Pa zar sumnjate u moje informacije. Fino sam vam reko da igraju u Beogradu.praznina wrote:Na tom sajtu nema ništa.
Bolji je ovaj.Site je u potpunosti na latinici.
BiH ipak igra u "Pioniru" u Beogradu.
Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Mensur Bajramović odredio je konačan spisak od 12 igrača koji će nositi dres sa državnim grbom na predstojećem Evropskom prvenstvu. Poslednji igrač koji je izostavljen iz nacionalnog tima za Eurobasket je Edin Bačić, 210 santimetara visoki krilni-centar.
Mensur Bajramović svoje izabranike uskoro će moći da testira međunarodnom turniru u Valensiji. Selekcija Bosne i Hercegovine za rivale će osim selekcije domaćina imati Nemačku i Ukrajinu.
- Rezultat na turniru u Španiji je apsolutno u drugom planu. Želim da vidim u kojim segmentima igre smo dobri i gde još možemo da načinimo napredak, kao i da sagledamo sve nedostatke.
Reprezentacija Bosne i Herecegovine takmičiće se u C grupi, utakmice će igrati u beogradskoj dvorani «Pionir», a za rivale će imati selekcije Francuske Grčke i Slovenije.
Za reprezentaciju Bosne i Hercegovine na Eurobasketu u Srbiji i Crnoj Gori će igrati: Damir Mršić, Saša Vasiljević, Henri Domerkant, Siniča Kovačević, Bariša Krasić, Jasmin Hukić, Elvir Ovčina, Aleksandar Radojević, Kenan Bajramović, Mirza Teletović, Samir Lerić, Mujo Tuljković i Vedran Princ.
Zna li neko ko je gore boldirani igrač? Prvi put čujem za tog igrača BH repke.
To je neki crnac (amer) koji je izrazio zelju da igra za BiH repku. Dali su mu drzavljanstvo i on sad moze fino igrat za nas. Takodje smo dobili nekog Sasu Vasiljevica
-
edu
tuljkovica znam..i nekada smo igrali zajedno..nastupao je za cenex..bosnu..i onda je otisao vani negdje u poljsku..nije bio igrac za reprezentaciju..jedino ako nije pravo napredovao u zadnje 2-3 godine..ipak mislim da ce grijati klupu..fizicke predispozicije ima ali je u glavi tanak...
vasiljevic..igra za hemofarm..i nisam bas odusevljen ni njegovom igrom niti pozivom selektora..meni licno castl bolji...
princ..siroki..smijesno je to sto nam jedan princ igra za reprezentaciju..prosjecan igrac..mislim da nista nije bolji od zeleznika..muamera taletovica..jadna je nasa reprezentacija u ovom sastavu...
zao mi je sto mujezinovic ne igra..i volio bih da znam koji su pravi razlozi njegovog izostanka..haris je jedan od rijetkih igraca (uz nenu i firketa)koji su davali 100% svojih mogucnosti na terenu..to je prototip kompletnog kosarkasa..glava..fizicke predispozicije..borbenost..zelja...
menusre..jos ti samo batinic ili terzic fale na spisku pa da putujuci cirkus bude kompletan...
vasiljevic..igra za hemofarm..i nisam bas odusevljen ni njegovom igrom niti pozivom selektora..meni licno castl bolji...
princ..siroki..smijesno je to sto nam jedan princ igra za reprezentaciju..prosjecan igrac..mislim da nista nije bolji od zeleznika..muamera taletovica..jadna je nasa reprezentacija u ovom sastavu...
zao mi je sto mujezinovic ne igra..i volio bih da znam koji su pravi razlozi njegovog izostanka..haris je jedan od rijetkih igraca (uz nenu i firketa)koji su davali 100% svojih mogucnosti na terenu..to je prototip kompletnog kosarkasa..glava..fizicke predispozicije..borbenost..zelja...
menusre..jos ti samo batinic ili terzic fale na spisku pa da putujuci cirkus bude kompletan...
-
Davy Crockett
-
glasnost
#67 Re: BiH - Njemacka
nedjelja, u 14 h, DSF, posljednja provjera pred evropsko prvenstvoiproton wrote:Sad u 21h (GMT +1) bi trebala poceti tekma BiH - Njemacka.
thx!
njemacka: bih
-
No_Comment
Davy Crockett wrote:Što je EP bliže ja sam sve nervozniji.
Cuvaj se srcanih smetnjii i aritmije...
-
Davy Crockett
No_Comment wrote:Davy Crockett wrote:Što je EP bliže ja sam sve nervozniji.
Cuvaj se srcanih smetnjii i aritmije...![]()
![]()
Hvala na savetu!
-
Davy Crockett
Čitao sam o tome juče. Čovek je ustvari naš državljanin.hajdar wrote:vasiljević nema pravo nastupa na EP za raprezentaciju BiH. kao razlog se navodi to sto bi on bio nas drugi naturalizovani igrac pored domercanta
-
edu
kakav previd ks bih..sramota..cijelo vrijeme bazirali igru na mrsicu i vasiljevicu kao igracima koji igraju na poziciji 1..i sad dan pred pocetak prvenstva saznase da ne moze vasiljevic igrati jer bi bio drugi naturalizovani igrac..a pametni selektor umjesto vasiljevica playmakera zovne bavcica koji sa pozicijom 1 ima veze isto k'o barbarez sa liberom (ali za razliku od bavcica sergej je vrhunski igrac pa zna se snaci gdje god da ga stavis)..sta je s castlom? sto njega nije zovnuo..jebo ga bavcic..nije u bosni standardan a on ga zove u reprezentaciju...