Gavro za tebe je on svakako ratni zločinac i da nije sada tamo gdje jeste a to je Den Haag.
Međutim tvoje potenciranje bilo koje materije vezane za protekli period agresije JNA na BiH ili Hrvatsku svodi se na termin ratnog zločina od strane jal' ArBiH , HV-a ili HVO-a.
Kako vidimo Rašo bi hotelski smještaj zatvorenog tipa u Grčkoj

ja se samo pitam jel' normalan

Mladić bi vjerovatno isti takav smještaj ali neđe na Skandinaviji Slobo će dobiti kućni pritvor u Rusiji a mi ćemo naklapati jel' Bošnjak ili Hrvat isti zločincu Srbinu .
Jeste ali jedno nije isto a to je geneza ratnog sukoba i diferencijacija uzročnika krvoprolića u regionu.
A to je

Botswana ?????
Jah i ovo

ako se usudiš replicirati da su tebi Gavro svi oni isti da ti kažem odmah lako je klikati copy / paste iz Nezavisnih novina i smještati na ovaj forum.
Ako pitaš mene , za mene Naser Orić nije ratni zločinac do konačne presude haškog tribunala .
E sad ako ja pitam tebe

znam već odgovor jel'da jer si ti postirao sliku na Kravici đe je sve poravnano i mogu misliti ( to fakat ne znam ) ali meni po ličnim iskustvima odmah se javljaju slike pune municije , bombi pušaka , i malo manje tromblona a niđe ose ili zolje

da se otme od civila .
Helem i ova tema je bila metarlion puta .
P.S Bude li ovo obrisano

ja sam spasio za svaki slučaj jer mi je od sinoć nestalo metar kvalitetnih tipkanja .
Wow

slušam sada jednu kvalitetnu orijentalnu numeru od Baba Zulu sa radnim naslovom Bir Sana Bir De Bana - da sam ovo imao na vokmenu onda

deblokirao bi Sarajevo

sam .