Koju poznatu javnu osobu ste upoznali?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Drug_Tito

Post by Drug_Tito »

Hehe sto bi ih sanjao. Samo mi je krivo sto me pomilovao, jer je tako pomilovao djecu u Srebrenici.
Drug_Tito

Post by Drug_Tito »

Ma ljudi bolan nije to nista strasno. Strasno je kada si sa dva srbina u parku, primjetis da te kamere snimaju, iza kameran vidis Ristu Dzogu i sta onda ti kao Musliman da uradis?? Pa obadvije ruke u zrak i tri prsta. I to dobro rasiriti prste da ga natovci iz aviona mogu vidjeti. Kada je Risto vidio da sam digao tri prsta, onda je on iza kamere podigao svoju ruku sa tri prsta davao znak ovoj dvojici da urade isto. Kada se kamera ugasila onda su rekli da snimaju reportazu o BL za TV Beograd. Te subote na emisiji Dobro Jutro Srbija ili Dobro jutro BG, sta god, ja sam bio na televiziji kako dizem tri prsta na obadvije ruke. A dva srbina samo digli na jednoj. Sva sreca kada me je Risto pitao kako se zovem, jedan Srbin Marko je uletio i rekoa "ma to je Dragan on uvijek cuti" I tako ja sam cutao dok su oni nesto cavrljali. Ali zato je telefon u subotu ujutro zvonio i svako je govorio one vam malog na TV-u dize tri prsta :) :-D .
rei

Post by rei »

:D :oops:
neko iz mase

Post by neko iz mase »

ehhehe
to mora da je u mejdanu mahala proradila
buhtelj

Post by buhtelj »

Bora, Stulica, Nele, Tifu i Primoz(iz Sidharte)
:P :P :P
manijak1

#56 Re: Koju poznatu javnu osobu ste upoznali?

Post by manijak1 »

Svemirski_Jebach wrote:Tema mi se čini zanimljivom i laganom jer me zaista zanima ko je od naših forumaša imao priliku da upozna neku poznatu javnu ličnost iz svijeta politike, zabave, umjetnosti i slično.

Siguran sam da ćemodoći do zanimljivih informacija. Molim bez laži :D

i da ... ne interesuju me domaći političari niti "estradne svijezde" tipa Dino Merlin i ine PM...

a evo pruža se prilika i onima koji se vole hvaliti. :D
Jebo te tema :D Ako te baš zanima upoznao sam ih hipten ali oni imaju pravo na svoju privatnost :D jer taj tip poznatih o kojem bi ti htio saznati Skandal na Express ili šta ja znam više kakvih sve roto budalaština nema gdje se ljudi zanimaju i tješe :D kad najebu kao što najebemo mi svakodnevno, jednostavno ne želi da se povlači i provlači po toj mizeriji od mahalanja - jesam li bio dovoljan jasan .
:D :? - hoću reći , interesantna tema :D ali nije za forum jer onda skrene sa svemirske putanje i izgubi se u kosmičkoj prvoj crnoj rupi :D
Helem što kaže moj Brazzo upoznao sam pokretača teme :D i to mi je dovoljno za ostatak ovog nasušnog života :D .
Eto :D
BigusDickus

Post by BigusDickus »

Medzidu Buljubasic... :D mmmmm... :D
love

Post by love »

Ja sam vidio Dino Merlina za suprugom(bila je pokrivena hidzabom sto me iznenadilo u pozitivnom smislu :) ) ali ipak nisam ih upoznao
love

Post by love »

Drug_Tito wrote:Ma ljudi bolan nije to nista strasno. Strasno je kada si sa dva srbina u parku, primjetis da te kamere snimaju, iza kameran vidis Ristu Dzogu i sta onda ti kao Musliman da uradis?? Pa obadvije ruke u zrak i tri prsta. I to dobro rasiriti prste da ga natovci iz aviona mogu vidjeti. Kada je Risto vidio da sam digao tri prsta, onda je on iza kamere podigao svoju ruku sa tri prsta davao znak ovoj dvojici da urade isto. Kada se kamera ugasila onda su rekli da snimaju reportazu o BL za TV Beograd. Te subote na emisiji Dobro Jutro Srbija ili Dobro jutro BG, sta god, ja sam bio na televiziji kako dizem tri prsta na obadvije ruke. A dva srbina samo digli na jednoj. Sva sreca kada me je Risto pitao kako se zovem, jedan Srbin Marko je uletio i rekoa "ma to je Dragan on uvijek cuti" I tako ja sam cutao dok su oni nesto cavrljali. Ali zato je telefon u subotu ujutro zvonio i svako je govorio one vam malog na TV-u dize tri prsta :) :-D .
to je bio dozivljaj :D :oops: :D
stelium

Post by stelium »

Lagao bih kad bi rekao da sam ih upoznao ali hladno pozdravljanje rukom je bilo sa Tarantinom(ove godine na proputovanju kroz Bec-ilegalne trke),basistom Machine Heada i austrijskim desnicarom J.Haiderom. :)
Jednom sam prilikom sjedio sto do stola za kojim je sjedila Baba Plavsic(Kula BL)-nisam nesto gorio od zelje da je upoznam.

Mozda je bio jos neko :?
Svejedno... :)
manijak1

Post by manijak1 »

.........sve je bilo hladno :D :oops:
stelium

Post by stelium »

Nije,basist je bio vruc i znojan :D .
stelium

Post by stelium »

Ali sve bih dao da NJEGA upoznam.Kralj svih fahova!!! :)
(Pozadina)
manijak1

Post by manijak1 »

:oops: Jel' Bilja bila pod stresom ?????? :D
Soul_Sista

Post by Soul_Sista »

Drug_Tito wrote:Ma ljudi bolan nije to nista strasno. Strasno je kada si sa dva srbina u parku, primjetis da te kamere snimaju, iza kameran vidis Ristu Dzogu i sta onda ti kao Musliman da uradis?? Pa obadvije ruke u zrak i tri prsta. I to dobro rasiriti prste da ga natovci iz aviona mogu vidjeti. Kada je Risto vidio da sam digao tri prsta, onda je on iza kamere podigao svoju ruku sa tri prsta davao znak ovoj dvojici da urade isto. Kada se kamera ugasila onda su rekli da snimaju reportazu o BL za TV Beograd. Te subote na emisiji Dobro Jutro Srbija ili Dobro jutro BG, sta god, ja sam bio na televiziji kako dizem tri prsta na obadvije ruke. A dva srbina samo digli na jednoj. Sva sreca kada me je Risto pitao kako se zovem, jedan Srbin Marko je uletio i rekoa "ma to je Dragan on uvijek cuti" I tako ja sam cutao dok su oni nesto cavrljali. Ali zato je telefon u subotu ujutro zvonio i svako je govorio one vam malog na TV-u dize tri prsta :) :-D .
:lol:

Reci mi, jel pala samarcina od starog ili stare? :D
danas

Post by danas »

Soul_Sista wrote:

jadni drug_tito, na*ebo sa svih strana nesretnik... :roll:
zlata

Post by zlata »

love wrote:Ja sam vidio Dino Merlina za suprugom(bila je pokrivena hidzabom sto me iznenadilo u pozitivnom smislu :) ) ali ipak nisam ih upoznao
Da mu nije to bila mater?
Drug_Tito

Post by Drug_Tito »

danas wrote:
Soul_Sista wrote:

jadni drug_tito, na*ebo sa svih strana nesretnik... :roll:
Ma jok. Ja im rekao sta se desilo i oni mi pametno si postupio :-) . Dodali su, kada dodjes u Zagreb ne zaboravi da moras dva prsta dizati ako te uhvati kamera. Cilj je biti veci cetnik od cetnika tako da te niko ne prokuzi.
horns&drums
Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die

Post by horns&drums »

I meet Hesus :D:D
A-ZO

Post by A-ZO »

Roger Nelson Prince :)
breka

Post by breka »

mila jovovich, martin gore iz depeche mode-a ...
od nasih: djuro, zenit, elvis j.kurtovic blabla
crnokosa_girl

Post by crnokosa_girl »

Ja sam upoznala Svemirskog Jebacha. :-D

Vjerujte da mu nick sasvim odgovara onome sto on jeste, ovaj pardon, kako to obavlja :-D . 10!
Prince

Post by Prince »

A-ZO wrote:Roger Nelson Prince :)
Nismo se odavno vidjeli, zar ne :D...
crnokosa_girl

Post by crnokosa_girl »

Conjuror wrote:Isabelle Adjani, Monika Seles, Andre Agasi, Chris Tucker, Jane Fonda, Alanis Morisette... vjerovatno jos nekoliko nemogu se sad sjetiti. Sa ovima nabrojanim gore sam imao solidan i podug razgovor. Monika je bila najteza na rijecima, mislim da nece da ima nikakvih kontakata sa ljudima iz ex YU ali mi je zato dala nice autogram.
A sta je bilo kad si se probudio? :zzzz:
A-ZO

Post by A-ZO »

Prince wrote:
A-ZO wrote:Roger Nelson Prince :)
Nismo se odavno vidjeli, zar ne :D...

jesi li ti prince zbog rogera ili prince charlesa :D
Post Reply