Koju poznatu javnu osobu ste upoznali?
-
Drug_Tito
Ma ljudi bolan nije to nista strasno. Strasno je kada si sa dva srbina u parku, primjetis da te kamere snimaju, iza kameran vidis Ristu Dzogu i sta onda ti kao Musliman da uradis?? Pa obadvije ruke u zrak i tri prsta. I to dobro rasiriti prste da ga natovci iz aviona mogu vidjeti. Kada je Risto vidio da sam digao tri prsta, onda je on iza kamere podigao svoju ruku sa tri prsta davao znak ovoj dvojici da urade isto. Kada se kamera ugasila onda su rekli da snimaju reportazu o BL za TV Beograd. Te subote na emisiji Dobro Jutro Srbija ili Dobro jutro BG, sta god, ja sam bio na televiziji kako dizem tri prsta na obadvije ruke. A dva srbina samo digli na jednoj. Sva sreca kada me je Risto pitao kako se zovem, jedan Srbin Marko je uletio i rekoa "ma to je Dragan on uvijek cuti" I tako ja sam cutao dok su oni nesto cavrljali. Ali zato je telefon u subotu ujutro zvonio i svako je govorio one vam malog na TV-u dize tri prsta
.
-
neko iz mase
ehhehe
to mora da je u mejdanu mahala proradila
to mora da je u mejdanu mahala proradila
- manijak1
#56 Re: Koju poznatu javnu osobu ste upoznali?
Jebo te temaSvemirski_Jebach wrote:Tema mi se čini zanimljivom i laganom jer me zaista zanima ko je od naših forumaša imao priliku da upozna neku poznatu javnu ličnost iz svijeta politike, zabave, umjetnosti i slično.
Siguran sam da ćemodoći do zanimljivih informacija. Molim bez laži![]()
i da ... ne interesuju me domaći političari niti "estradne svijezde" tipa Dino Merlin i ine PM...
a evo pruža se prilika i onima koji se vole hvaliti.
Helem što kaže moj Brazzo upoznao sam pokretača teme
Eto
-
BigusDickus
Medzidu Buljubasic...
mmmmm... 
-
love
to je bio dozivljajDrug_Tito wrote:Ma ljudi bolan nije to nista strasno. Strasno je kada si sa dva srbina u parku, primjetis da te kamere snimaju, iza kameran vidis Ristu Dzogu i sta onda ti kao Musliman da uradis?? Pa obadvije ruke u zrak i tri prsta. I to dobro rasiriti prste da ga natovci iz aviona mogu vidjeti. Kada je Risto vidio da sam digao tri prsta, onda je on iza kamere podigao svoju ruku sa tri prsta davao znak ovoj dvojici da urade isto. Kada se kamera ugasila onda su rekli da snimaju reportazu o BL za TV Beograd. Te subote na emisiji Dobro Jutro Srbija ili Dobro jutro BG, sta god, ja sam bio na televiziji kako dizem tri prsta na obadvije ruke. A dva srbina samo digli na jednoj. Sva sreca kada me je Risto pitao kako se zovem, jedan Srbin Marko je uletio i rekoa "ma to je Dragan on uvijek cuti" I tako ja sam cutao dok su oni nesto cavrljali. Ali zato je telefon u subotu ujutro zvonio i svako je govorio one vam malog na TV-u dize tri prsta![]()
.
-
stelium
Lagao bih kad bi rekao da sam ih upoznao ali hladno pozdravljanje rukom je bilo sa Tarantinom(ove godine na proputovanju kroz Bec-ilegalne trke),basistom Machine Heada i austrijskim desnicarom J.Haiderom.
Jednom sam prilikom sjedio sto do stola za kojim je sjedila Baba Plavsic(Kula BL)-nisam nesto gorio od zelje da je upoznam.
Mozda je bio jos neko
Svejedno...
Jednom sam prilikom sjedio sto do stola za kojim je sjedila Baba Plavsic(Kula BL)-nisam nesto gorio od zelje da je upoznam.
Mozda je bio jos neko
Svejedno...
- manijak1
.........sve je bilo hladno

- manijak1
- Soul_Sista
Drug_Tito wrote:Ma ljudi bolan nije to nista strasno. Strasno je kada si sa dva srbina u parku, primjetis da te kamere snimaju, iza kameran vidis Ristu Dzogu i sta onda ti kao Musliman da uradis?? Pa obadvije ruke u zrak i tri prsta. I to dobro rasiriti prste da ga natovci iz aviona mogu vidjeti. Kada je Risto vidio da sam digao tri prsta, onda je on iza kamere podigao svoju ruku sa tri prsta davao znak ovoj dvojici da urade isto. Kada se kamera ugasila onda su rekli da snimaju reportazu o BL za TV Beograd. Te subote na emisiji Dobro Jutro Srbija ili Dobro jutro BG, sta god, ja sam bio na televiziji kako dizem tri prsta na obadvije ruke. A dva srbina samo digli na jednoj. Sva sreca kada me je Risto pitao kako se zovem, jedan Srbin Marko je uletio i rekoa "ma to je Dragan on uvijek cuti" I tako ja sam cutao dok su oni nesto cavrljali. Ali zato je telefon u subotu ujutro zvonio i svako je govorio one vam malog na TV-u dize tri prsta![]()
.
Reci mi, jel pala samarcina od starog ili stare?
- danas
jadni drug_tito, na*ebo sa svih strana nesretnik...Soul_Sista wrote:Drug_Tito wrote:Ma ljudi bolan nije to nista strasno. Strasno je kada si sa dva srbina u parku, primjetis da te kamere snimaju, iza kameran vidis Ristu Dzogu i sta onda ti kao Musliman da uradis?? Pa obadvije ruke u zrak i tri prsta. I to dobro rasiriti prste da ga natovci iz aviona mogu vidjeti. Kada je Risto vidio da sam digao tri prsta, onda je on iza kamere podigao svoju ruku sa tri prsta davao znak ovoj dvojici da urade isto. Kada se kamera ugasila onda su rekli da snimaju reportazu o BL za TV Beograd. Te subote na emisiji Dobro Jutro Srbija ili Dobro jutro BG, sta god, ja sam bio na televiziji kako dizem tri prsta na obadvije ruke. A dva srbina samo digli na jednoj. Sva sreca kada me je Risto pitao kako se zovem, jedan Srbin Marko je uletio i rekoa "ma to je Dragan on uvijek cuti" I tako ja sam cutao dok su oni nesto cavrljali. Ali zato je telefon u subotu ujutro zvonio i svako je govorio one vam malog na TV-u dize tri prsta![]()
.
![]()
-
Drug_Tito
Ma jok. Ja im rekao sta se desilo i oni mi pametno si postupiodanas wrote:jadni drug_tito, na*ebo sa svih strana nesretnik...Soul_Sista wrote:Drug_Tito wrote:Ma ljudi bolan nije to nista strasno. Strasno je kada si sa dva srbina u parku, primjetis da te kamere snimaju, iza kameran vidis Ristu Dzogu i sta onda ti kao Musliman da uradis?? Pa obadvije ruke u zrak i tri prsta. I to dobro rasiriti prste da ga natovci iz aviona mogu vidjeti. Kada je Risto vidio da sam digao tri prsta, onda je on iza kamere podigao svoju ruku sa tri prsta davao znak ovoj dvojici da urade isto. Kada se kamera ugasila onda su rekli da snimaju reportazu o BL za TV Beograd. Te subote na emisiji Dobro Jutro Srbija ili Dobro jutro BG, sta god, ja sam bio na televiziji kako dizem tri prsta na obadvije ruke. A dva srbina samo digli na jednoj. Sva sreca kada me je Risto pitao kako se zovem, jedan Srbin Marko je uletio i rekoa "ma to je Dragan on uvijek cuti" I tako ja sam cutao dok su oni nesto cavrljali. Ali zato je telefon u subotu ujutro zvonio i svako je govorio one vam malog na TV-u dize tri prsta![]()
.
![]()
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
I meet Hesus
:D
-
crnokosa_girl
Ja sam upoznala Svemirskog Jebacha. 
Vjerujte da mu nick sasvim odgovara onome sto on jeste, ovaj pardon, kako to obavlja
. 10!
Vjerujte da mu nick sasvim odgovara onome sto on jeste, ovaj pardon, kako to obavlja
-
crnokosa_girl
A sta je bilo kad si se probudio?Conjuror wrote:Isabelle Adjani, Monika Seles, Andre Agasi, Chris Tucker, Jane Fonda, Alanis Morisette... vjerovatno jos nekoliko nemogu se sad sjetiti. Sa ovima nabrojanim gore sam imao solidan i podug razgovor. Monika je bila najteza na rijecima, mislim da nece da ima nikakvih kontakata sa ljudima iz ex YU ali mi je zato dala nice autogram.