Suza wrote:OK kad su te raja ispalila zbog dobre teme al glupog uvoda i jos goreg nastavka onda si se uhvatio za temu "raje".Ma ne mozemo mi raspravljati o tome jer nismo na istim frekvencijama.
I ne interesuje me sta ti imas.Govorila sam opcenito o Bosancima koji su svi redom do grla u kreditu za kucu,za auto,za cipele,za hljeb,za povratnu kartu do Bosne(ako si sretan da priustis taj luksuz) a kad smo vec kod tog,sudeci po tvojoj ogorcenosti kojom govoris o Americi koja ti je sve to omogucila jedan si od dozivotnih konzumenata tog istog kredita.Pitam se samo jedno, kad vec tako govoris o pomajci drzavi sta bi tek mislio o majci Bosni da si sad u njoj i da nikad nisi izasao iz nje.
lijep pozdrav
hehe haj ti meni ovo prevedi ovu prvu recenicu u gornjem textu.... kao prvo tvrdish da rijec raja oznacava ili znaci rahatluk...poshto sam ti argumentovao da rijec raja nema znacenje rahatluk nego druzenje i prijateljstvo...onda tvrdish da zapravo niko nema nostalgiju za starom domovinom i da samo Bosanci kukaju i pizde u USA za Bosnom za razliku od Nijemaca, Italijana, Kineza koji ne haju za starim domovinama

pa onda navodish da u Bosni zapravo i nema vishe raje

...kad ti je i ta ubleha osporena....onda tvrdish da ja zapravo i nemam raje u usa

i da nemam rahatluka pa zato blatim Ameriku

...haj i to da cujem....posle ovih bisera tvrdish da sam vjerovatno do grla u kreditima kao i svi Bosanci i da zbog toga mrzim Ameriku

(za tvoju informaciju sve placam iskljucivo keshom ili chekovima)...pa onda nastavljash... da te kredite ne bih mogao sebi priushtiti u Bosni inace bih mrzio i Bosnu...e sada poshto se kao

pitash samo jedno shta bi kad bi bilo... daj mi argumentuj shta ja to govorim ,,o pomajci,,(kako kazesh

) Americi loshe

da i ja to saznam...sa nestrpljenjem ocekujem tvoj odgovor

ps shto se tice avionskih karti za Bosnu svake godine priushtim sebi to zadovoljstvo barem jedan put...shta cesh mora se pizdim za Bosnom ko i svi Bosanci...
Krasan pozdrav zelim...
!