Ko je tebi bolan sta rekao ? Sta se palis odmah! Boli mene briga sto si ti stavio sliku, ja sam samo rekao da se ne podudaraju 100% natpis Coca Cole i arapsko pismo ispod.
Nisam se uopste tebi direktno obracao pametnjakovicu. Ako si se ti prepoznao u onom sto sam ja rekao, to je tvoj problem.
Koji smo mi kreteni! (Fanta zova)
-
JD
Ah da jos nesto..
Ti meni govoris da sam ja glup, a ti ne kontas da ja nisam rekao da si TI napravio onu sliku. Koliko sam ja shvatio ti si je nasao negdje na netu pa je postavio ovdje ? Tako da ono za autora slike nije bilo upuceno tebi plavuso!
Ti meni govoris da sam ja glup, a ti ne kontas da ja nisam rekao da si TI napravio onu sliku. Koliko sam ja shvatio ti si je nasao negdje na netu pa je postavio ovdje ? Tako da ono za autora slike nije bilo upuceno tebi plavuso!
- sekiracija
jebo lupeze,kazem ja sebi ima li iko jos da bar misli na onu stvar ako je nemore
Mora da su puno pili kole

-
mačak u čizmama
ima i smreka energy
jel ko išao na kvas iza drvenije?
jel ko išao na kvas iza drvenije?
-
Engram
samo sto je papir kruzio po muslimanskim sajtovima nekih 2-3 godine i vise prije americke expanzije i mecca-cole..Lisac wrote: ja mislio tema bila pijemo li fantu od zove a ne pijemo li jeftinu propagandu. cuj progDVB ja ne znam arapski, ali znam da je ovo sto si ti gore postirao (a kruzi vec duze vremena internetom) nishta drugo do marketinski trik. naime ova elaboracija colinog logo-a djelo je pazi sad, proizvodjaca Mecca-Cole.
ma ja, u pravu si ti..bice da je co`ek pripremao teren za mecca-colu