DGS Službenik:.. debela si kao krava...

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

rogonja

Post by rogonja »

nebi wrote:
pape wrote::D :D :D Ja nemam problema sa granicnim sluzbenicima, ..... samo mi se naklone, .... i masu mi, ... masu, ... masu. :zzzz: :lol:
Image
:roll: Ne znam, ... mozda zato sto nisam deb`o. :zzzz:
ma znaju oni da ti transportujes travu i radnice sa Kanalstraat.... :D :D
bescarinska zona

kraljevina holandija je najperverznija drzava na svijetu!

holandija ima najveci procenat homoseksualaca na svijetu, droga je legalna itd. JA NIKADA NEBI ZIVIO U HOLANDIJI A KAMOLI NJIHOVO DRZAVLJANSTVO ZATRAZIO, NIKADA!

sa koliko si pedera spavo da dobijes holandski pasos?
buhtelj

Post by buhtelj »

Naljepsa drzava na svijetu je NIZOZEMSKA!!! :-) :-)
Sto se odnosi na pokrajinu, liberalizam, zivotne mogucnosti, prihvatanje razlicitosti, izvirne mogucnosti osobne rasti..... SVE sto ne mozes da dobijes u konzervativnim drzavama kao sto su Austrija, Njemacka, Spanjolska.....ti Nizozemska daje....:P :P

Neka zivi kraljica i Queeens Day jupiiii Amsterdam :lol: :lol: :lol:
mr2

Post by mr2 »

Autor: rogonja Poslano: 04/08/2005 13:35
nebi (citat):
pape (citat):
Ja nemam problema sa granicnim sluzbenicima, ..... samo mi se naklone, .... i masu mi, ... masu, ... masu.

Ne znam, ... mozda zato sto nisam deb`o.

ma znaju oni da ti transportujes travu i radnice sa Kanalstraat....
bescarinska zona

holandija ima najveci procenat homoseksualaca na svijetu, droga je legalna itd. JA NIKADA NEBI ZIVIO U HOLANDIJI A KAMOLI NJIHOVO DRZAVLJANSTVO ZATRAZIO, NIKADA!

rogonja rogati,jel treba da ih kamenuju,ili ko onog suzija sa carsije,redovno na intenzivnu salju......jesi humanista majkemi,kraj takih nije potreban nam karadic
Annela

Post by Annela »

Jesi to dobio odbijenicu vize za Holandiju :roll:
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

Annela wrote:Jesi to dobio odbijenicu vize za Holandiju :roll:
:-) Jeste, dobio je odbijenicu. U obrazlozenju pise: "Nije dao guze kad smo mu trazili." :D
Akcija

Post by Akcija »

skandal i kriminal

*** SPAM *** - Pripadnik Jedinice Državne granične službe Hum B.A. iz Sarajeva ubio je jutros oko 10.00 sati na graničnom prelazu Metaljka kolegu iz jedinice P.B. iz Čajniča.

• Ubistvo bh. graničara

Kako je saopšteno iz DGS-a, B.A. je iz za sada neutvrđenih razloga pucao iz službenog pištolja na P.B.

O događaju je obaviješten nadležni tužilac, a više detalja biće poznato po okončanju uviđaja.
neko iz mase

Post by neko iz mase »

Mora da je sluzbenik citao ove izvjestaje na forumu, pa bojeci se da i njega to ne zakaci ubio tog frajera.
Sad nek ti njegova dusa na srcu lezi
Diona

Post by Diona »

rogonja wrote:

Sta ti imas protiv pedera? :P Svako ima svoj izbor, pa i oni. :D
Sto se tice droge? Vise se ljudi drogira u ex Jugoslaviji nego u Holandiji. Obicno ono sto je zabranjeno je puno sladje, a to je slucaj i sa drogom. Nasi ljudi kad dodju u Holandiju se komiraju prvih par mjeseci i oni koji su pametni ostave se toga. Znace zasite se skroz... 8-)
Za Holandsko drzavljanstvo ne moras spavati sa nekim. :-) Svi koji su dosli prije '95. god su dobili holandski pasos i neki pojedinci poslije te godine. Sad nema sanse za drzavljanstvo ko ga nije dobio, jedino da se ozenis/udas za papire. :-)

A kad smo kod carenika? Ma za mene su oni svi isti. Mada su mi slovenci prevrsili svaku mjeru 'kurcenjem'. :roll: Bezveze stvore guzvu na granici sve pretresajuci. Mada srecom i nama samo mahnu rukom, ali jadni su oni na koje se okome. :D
Cazinjanin

Post by Cazinjanin »

Kaiser wrote:Apsolutno ne odobravam postupke omalovazavanja od strane sluzbenika DGS-a.

Ali apsolutno podrzavam da na izlazu iz drzave strranim drzavljanima treba traziti potvrdu o prijavi boravista. Ako hocemo pravnu drzavu to se tako radi. Meni nista ne znaci to sto je neko nashih korijena dosao u posjet roditeljima, ok, sve je to fino, ali ona i svi takvi su ovdje turisti. E pa kao sto se ja moram prijaviti kada odem u Njemacku i Svedsku tako se i oni trebaju prijaviti ovdje i platiti 1,5 KM boravisne takse dnevno. Tako se uspostavlja pravna drzava. Nemojte sad govoriti to je birokratija itd. Kad se to moram isto raditi po Evropi, e pa moraju i Evropljani ovdje.

A najbolji vam je primjer Hrvatska. I zasto se prijavljujemo kad idemo na more? Mislim mozes se ti svercati dok te ne uhvate. BTW meni su prije nekoliko godina na granici naplatiti prekrsajnu kaznu za neprijavljivanje. Tako se to radi.
Tako je! A, poseban rezim treba napraviti za Slovence. Njima trebamo prijavljivanje naplatiti jedno 3 puta vise nego svim ostalim drzavljanima... grrr... i, za njihove proizvode treba utorostuciti carinu u odnosu na ostale!
kalesijski slavuj

Post by kalesijski slavuj »

Diona wrote:
rogonja wrote:

Sta ti imas protiv pedera? :P Svako ima svoj izbor, pa i oni. :D
Sto se tice droge? Vise se ljudi drogira u ex Jugoslaviji nego u Holandiji. Obicno ono sto je zabranjeno je puno sladje, a to je slucaj i sa drogom. Nasi ljudi kad dodju u Holandiju se komiraju prvih par mjeseci i oni koji su pametni ostave se toga. Znace zasite se skroz... 8-)
Za Holandsko drzavljanstvo ne moras spavati sa nekim. :-) Svi koji su dosli prije '95. god su dobili holandski pasos[/b] i neki pojedinci poslije te godine. Sad nema sanse za drzavljanstvo ko ga nije dobio, jedino da se ozenis/udas za papire. :-)

A kad smo kod carenika? Ma za mene su oni svi isti. Mada su mi slovenci prevrsili svaku mjeru 'kurcenjem'. :roll: Bezveze stvore guzvu na granici sve pretresajuci. Mada srecom i nama samo mahnu rukom, ali jadni su oni na koje se okome. :D

sad mi ovo javljas, sta imam sad od toga?
2005 je sad drugarice moja, 2005!
Post Reply