al de ti to germaniziranim "stručnjacima" dokaži
Americka Sportska Auta - Viper RT10,Corvette ,Mustang Cobra
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
herbert mekfjuger
#51 Re: Americka Sportska Auta - Viper RT10,Corvette ,Mustang Cobra
"Horsepower sells cars, torque wins races."
-
TLFanaticos777
#52 Re: Americka Sportska Auta - Viper RT10,Corvette ,Mustang Cobra
Right,right ......yo nigga' was up?herbert mekfjuger wrote:"Horsepower sells cars, torque wins races."
-
herbert mekfjuger
#53 Re: Americka Sportska Auta - Viper RT10,Corvette ,Mustang Cobra
argument?TLFanaticos777 wrote:Right,right ......yo nigga' was up?herbert mekfjuger wrote:"Horsepower sells cars, torque wins races."
al de ti to germaniziranim "stručnjacima" dokaži![]()
malo fizike ne bi bilo na odmet
sad mi je jasno što svaki bauštelac vozi nijemca
-
TLFanaticos777
#54 Re: Americka Sportska Auta - Viper RT10,Corvette ,Mustang Cobra
ili svaki farmer vozi amerikancaherbert mekfjuger wrote:argument?TLFanaticos777 wrote:Right,right ......yo nigga' was up?herbert mekfjuger wrote:"Horsepower sells cars, torque wins races."
al de ti to germaniziranim "stručnjacima" dokaži![]()
malo fizike ne bi bilo na odmet
sad mi je jasno što svaki bauštelac vozi nijemca
-
herbert mekfjuger
#55 Re: Americka Sportska Auta - Viper RT10,Corvette ,Mustang Cobra
jesil to sam skonto il ti je neko reko?TLFanaticos777 wrote:ili svaki farmer vozi amerikancajeli mozda ford 150 hhehehehehe
- vukojebina
#56 Re: Americka Sportska Auta - Viper RT10,Corvette ,Mustang Cobra
herbert mekfjuger wrote:jesil to sam skonto il ti je neko reko?TLFanaticos777 wrote:ili svaki farmer vozi amerikancajeli mozda ford 150 hhehehehehe
hahha, najjaci si, istu foru dvanesti put upotrebljavas...tipicno americki...
-
herbert mekfjuger
#57 Re: Americka Sportska Auta - Viper RT10,Corvette ,Mustang Cobra
uredu to, al znaš šta me zanima?vukojebina wrote:hahha, najjaci si, istu foru dvanesti put upotrebljavas...tipicno americki...herbert mekfjuger wrote:jesil to sam skonto il ti je neko reko?TLFanaticos777 wrote:ili svaki farmer vozi amerikancajeli mozda ford 150 hhehehehehe
jel tipično američki?
-
TLFanaticos777
#58 Re: Americka Sportska Auta - Viper RT10,Corvette ,Mustang Cobra
vukojebina wrote:herbert mekfjuger wrote:jesil to sam skonto il ti je neko reko?TLFanaticos777 wrote:ili svaki farmer vozi amerikancajeli mozda ford 150 hhehehehehe
hahha, najjaci si, istu foru dvanesti put upotrebljavas...tipicno americki...
- johntra
#59 Re: Americka Sportska Auta - Viper RT10,Corvette ,Mustang Cobra
Gdje je onaj bosanski amerikanac? Ima li kakav novi Benve da nam pokaže?
- Bullet Tooth Tony
#60 Re: Americka Sportska Auta - Viper RT10,Corvette ,Mustang Cobra
jedini americki sportas koji moze meda protiv evropske konkurencije, barem u istom segmentu i usput , glupa je tema

-
mišmaš
#61 Re: Americka Sportska Auta - Viper RT10,Corvette ,Mustang Cobra
nemoj tako, frajer vozio vajpera, mustanga, korvetu nema šta nije, a opet da mu jebem ve.johntra wrote:Gdje je onaj bosanski amerikanac? Ima li kakav novi Benve da nam pokaže?
-
TLFanaticos777
#62 Re: Americka Sportska Auta - Viper RT10,Corvette ,Mustang Cobra
BMW farmeru ...idi sad malo u skolu pa se nauci pisatimišmaš wrote:nemoj tako, frajer vozio vajpera, mustanga, korvetu nema šta nije, a opet da mu jebem ve.johntra wrote:Gdje je onaj bosanski amerikanac? Ima li kakav novi Benve da nam pokaže?doktor ba
-
emko1234
#63 Re: Americka Sportska Auta - Viper RT10,Corvette ,Mustang Cobra
joj vam djecije price..
-
TLFanaticos777
#64 Re: Americka Sportska Auta - Viper RT10,Corvette ,Mustang Cobra
Nego kako ide Chevy cruz 1.8 hahahahahahahahhahaaamišmaš wrote:nemoj tako, frajer vozio vajpera, mustanga, korvetu nema šta nije, a opet da mu jebem ve.johntra wrote:Gdje je onaj bosanski amerikanac? Ima li kakav novi Benve da nam pokaže?doktor ba
- johntra
#65 Re: Americka Sportska Auta - Viper RT10,Corvette ,Mustang Cobra
Pa nemoj tako, vidš da čovjek zna šta ja auto...BMW, Audi i Mercedes, ostalo je sve truba....emko1234 wrote:joj vam djecije price..
-
GaRGa
#66 Re: Americka Sportska Auta - Viper RT10,Corvette ,Mustang Cobra
johntra wrote:joj tebe...CTS-V nije napravljen da ugodi amerikancima, nego evropljanima...zato ga i jesu razvijali na Zelenom paklu, zato i jeste najbolja serijska trkačka limuzina...kakvi klipovi, kakvi bakrači, rekao sam ti kakvo mu je prolazno vrijeme tu, u dvorištu njemačke autoindustrije...dokazano više puta uzeo skalp većini evropljana, serijskih odjela tipa M kod BMW-a, AMG kod Mečke i S odjela kod Audija...drugo su naknadni ćuninzi tipa Brabus i ostale trice...
jbte jedan Vauxall VXR jebe M-ove, S-ove i ostale bakrače, a kamoli CTS-V...
Obicna M3 je pojam CTS-V
http://www.zeperfs.com/duel2743-2989.htm
- johntra
#67 Re: Americka Sportska Auta - Viper RT10,Corvette ,Mustang Cobra
Druga generacija CTS-V ima ubrzanje do stoje za 3,9 sekundi...stari su ovo podaci, a i inače na ovoj tabeli CTS-V je u većini stvari bolji od M-a...otvorite malo oči ljudi, gledajte dalje od balkanskih poimanja superautomobila...ccc...
-
Vernes_AMG
#68 Re: Americka Sportska Auta - Viper RT10,Corvette ,Mustang Cobra
U vecini stvari , ima vise konja i brzi je do stoje ? Sta je sa ostatkom ? Gdje ces bolan porediti CTS-V i Mjohntra wrote:Druga generacija CTS-V ima ubrzanje do stoje za 3,9 sekundi...stari su ovo podaci, a i inače na ovoj tabeli CTS-V je u većini stvari bolji od M-a...otvorite malo oči ljudi, gledajte dalje od balkanskih poimanja superautomobila...ccc...
- johntra
#69 Re: Americka Sportska Auta - Viper RT10,Corvette ,Mustang Cobra
Ne poredim ja sa M3-icom, kolega je stavio taj link...uostalom, kakvu si ti tabelu gledao? vidi se da je CTS u većini stvari ovdje bolji, što je i logično...na kraju krajeva, konkurent njemu je M5 i E63 AMG, kojeg isto dere...još nešto?
-
Vernes_AMG
#70 Re: Americka Sportska Auta - Viper RT10,Corvette ,Mustang Cobra
johntra wrote:Ne poredim ja sa M3-icom, kolega je stavio taj link...uostalom, kakvu si ti tabelu gledao? vidi se da je CTS u većini stvari ovdje bolji, što je i logično...na kraju krajeva, konkurent njemu je M5 i E63 AMG, kojeg isto dere...još nešto?
Evo nasao sam na netu , na 4 staze su vozili E63 i CTS-V , po dvije pobjede imaju. Inace ova informacija da ide 3.9 do stoje mi djeluje nestvarno. Auto je dobro napravljeno i def. je konkurentan Evropljanima ali , po mom misljenju , jos to nije to. Pogotovo sad kad izadje novi M5 pa ce biti i redizajn E63...
- respo
#71 Re: Americka Sportska Auta - Viper RT10,Corvette ,Mustang Cobra
cuj po mom misljenju to nije to 
ni po mom misljenju ferari nije auto koje treba prodavati za cijenu preko 100milja a opet se prodaje
sto zbog tehnologije sto zbog imena
ako ko zeli raspravljati o ovome onda nek iskljuce svoje zelje i svoje afinitete
ni po mom misljenju ferari nije auto koje treba prodavati za cijenu preko 100milja a opet se prodaje
sto zbog tehnologije sto zbog imena
ako ko zeli raspravljati o ovome onda nek iskljuce svoje zelje i svoje afinitete
-
Vernes_AMG
#72 Re: Americka Sportska Auta - Viper RT10,Corvette ,Mustang Cobra
Onda objektivno , zestoka konkurencija RS6 , M5 i E63ici
Predobro odradjeno auto ali ne i bolje od njemackog trojca 
-
mišmaš
#73 Re: Americka Sportska Auta - Viper RT10,Corvette ,Mustang Cobra
napokon izgleda neko s kim se može normalno pričati. evo isključili smo afinitete, vidili dokaze vrijeme ovo ono, i po čemu je njemački trojac opet bolji? 
-
Vernes_AMG
#74 Re: Americka Sportska Auta - Viper RT10,Corvette ,Mustang Cobra
Ma nisam nigdje rekao da su oni bolji ili da je cts-v bolji. Stvarno sto vise trazim po netu vise sam zbunjen
Ne mozes pogrijesiti koje god auto od ova 4 da uzmes. I u ovom slucaju privrzenost odredjenom proizvodjacu odlucuje o konacnom potezu. Inace Amerikanci prave ruzne interijere sto kod ovog Kađe nije slucaj. Bas onako , ima malo i Azije i Evrope u sebi. Stvarno je lijep, coupe jos ljepsi. Niko od nas nema dovoljno sposobnosti ni uslova da izvuce maksimum od ova 4 auta tako da ove stotinke na stazama i nisu neko mjerilo ko ce sta uzeti. Jedino da se vlasnici mogu medjusobno podjebavati
Eh , to bi bilo nekako objektivno. A subjektivno , E63 please 
- kreso_atac
#75 Re: Americka Sportska Auta - Viper RT10,Corvette ,Mustang Cobra
Da se i ja malo uključim, taj interijer je subjektivan, recimo meni lično više pašu jednostavniji, "kockasti" detalji. I recimo eto imam afinitet prema američkim autima, jer sam prije desetak godina prvog amerikanca nabavio i vidio da je to to što se mene tiče. Dosta subjektivnosti se unosi u ove rasprave, ne mogu ja sada reći da neki od ovih njemačkih auta ne valja - daleko od toga. Iako mi ne odgovara ovaj tim auta, uzeo bih amerikanca jer eto imam jako dobrog iskustva sa njima, i razumijem šta im znači taj veliki motor kojeg mnogi blate. Isto tako mnogi imaju odličnog iskustva sa nijemcima, i to bi odabrali, jer zašto mijenjati ako već nešto znamo da je dobro. Ako se prebacimo na ono gdje sam više upućen, recimo evo primjer jednog mercedesa ML, iako ja smatram da je to auto besmisleno (sa 4x4 stanovišta), ne mogu reći ni u kom slučaju da je loše, kada je lađa po cesti.