sta mislite o ovom???

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Lisac

Post by Lisac »

stochar wrote:Jebem li ga, p aljubavi ili ima ili nema. Mozes ti provesti tri godine s morzhom, ali to ne znachi da ces se zaljubiti u njega...
ja bih samo primjetio da se sharm i sexipil morzheva chesto bezrazlozhno potcjenjuju :D :D
edu

Post by edu »

Buraz..ne vjeruj!!!
Gollum

#53 Re: sta mislite o ovom???

Post by Gollum »

remover wrote:ovako... idem s curom mozda nekih 10-ak dana i ona meni sinoc... "ludo sam se zaljubila u tebe i volim te vise od.." itd......

pa sad..... da li se moze da silna ljubav stvoriti u toku tih 10 dana ili je to samo neka od velikih bombi..

pa???

:?
Zavisi, ako je odvratna nogiraj je, ako nije zadrzi je :D:D
13

Post by 13 »

cini mi se da ovako ide .....

sve je lako kad si mlad
svako odjelo dobro ti stoji
svaka rana manje boli

o da o da o da!

bas te briga s kim ces leci ....
krv i suze mogu teci

sve bas lako ....

ps. jel` ovako nekako .....???
Bumbar

Post by Bumbar »

Blago njoj kako to kod nje ide brzoooo... :shock:
Ihh da je meni tako :-)
Morbid Angel

Post by Morbid Angel »

Ako si se i ti zaljubio, superiska, scepaj trenutak i uzivaj.. Al' nemoj dozvolit' da tebi izleti slicna glupost BUDI MUSKO! a i interesantniji si joj ovako..
A nije toliko ni bitno koliko vi hodate, nego koliko se znate, koliko se shemite ovo ono.. U slucaju da je to svjeze koliko se cini... onda mislim da ti je cura malo napadna, a takve ljude treba znogirat u startu..
kokili_g

Post by kokili_g »

moze biti da se samo zaljubila, al dobro zaljubila, sto opet ne znaci da stvarno ljubavi nema ili nece biti... a ovaj sto ti rece nemoj da ti izleti takva glupost, "BUDI MUSKO" je totalna glupost. ja kad nekog volim i ako on mene voli, a to mi ne pokazuje ja cu prije tad raskinuti nego ikad drugo... kad vidim da on neke igrice igra kao bice mi zanimljivije ili ja cu vise ludit za njim, ako mi ne poklanja dovoljno paznje je glupost, samo se lagano pocnem hladit jer zakljucujem da mu nije stalo do mene kao meni do njega. i osjecam se suvisnom i blizi se kraj. mislim da je to ziva istina kod vecine cura, iako se mnoge napate dok se ne odluce na finalni korak raskida, sve se nadaju nadaju a onda u p.materinu sve...
ne znam koliko je "napadna", i da li je uopste napadna, mozda je samo zeljna nekog desavanja. ja volim da se nesto desava uvijek, da se uvijek neko oko nekog trudi i uljepsava mu zivot, a onu dosadu monotoniju, u grad pa na kafu pa setnja pa kuci grrrrrrrr...
zato ako ti se dopada djevojka i ako ti je dobro snjom, samo naprijed, nemas sta izgubiti! i ne budi kukavica, cini onako kako osjecas!
Morbid Angel

Post by Morbid Angel »

eeeeee ovo za "budi musko" je bila sala (malo cinizma nikad na odmet), jer danas ti frajer "izjavljuje ljubav" tako sto te pijan nazove u po noci pa bulazni...muskarcine sve.. Nemojte i ovo shvatiti previse ozbiljno, bukvalno i opcenito. Cast izuzecima (osobama i situacijama)

Nego.. tek sad vidim koliko je ova tema stara.. Ima li smisla savjetovati momka ili stoji tema "da li je normalno da ti cura izjavi ljubav nakon 10 dana".... Ako stoji.. ja i dalje mislim da je napadna :D osim ako nema neki background, sto je ok.. A s druge strane, postoje osobe koje opasno osciliraju... volim.. ne volim...
neutralac

Post by neutralac »

Remover, ne razbijaj glavu s tim sto ti je rekla.Vjerojatno te cura zamijenila s nekim.Desava se. :D
manjifiko

#60 Re: sta mislite o ovom???

Post by manjifiko »

remover wrote:ovako... idem s curom mozda nekih 10-ak dana i ona meni sinoc... "ludo sam se zaljubila u tebe i volim te vise od.." itd......

pa sad..... da li se moze da silna ljubav stvoriti u toku tih 10 dana ili je to samo neka od velikih bombi..

pa???

:?
sta god da bilo,bjezi glavom bez obzira,dok jos mozes :D :D
Post Reply