Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Karikaturist wrote: ↑30/04/2025 19:01
A bas da je Monaco izrazito bolji i ne bi rekao, Barcelona nema roster ove godine jer su osakaceni i sa povredama.
Mislim da ce biti ziva jos serija tu.
A bas da je Monaco izrazito bolji i ne bi rekao, Barcelona nema roster ove godine jer su osakaceni i sa povredama.
Hajde, vidjecemo.
Volio bih da se produzi serija
Uz glupana Satoranskog svaka ekipa izgleda bolje od tvoje
Hajde, vidjecemo.
Volio bih da se produzi serija
Uz glupana Satoranskog svaka ekipa izgleda bolje od tvoje
10 slobodnih vise za goste, pa u najmanju ruku cudan kriterij.
Real je cak i daleko dogurao i dobro se drzao kako su oscilirali kroz sezonu u euroligi.
Mjera im je ovo, taman. Bolje da su sad zinuli, nego da se svi bezze još jednom dodatno umaraju pa da ih zadnju utakmicu mlatnu. Svakako su se masala naigrali ove sezone.
Karikaturist wrote: ↑01/05/2025 23:18
10 slobodnih vise za goste, pa u najmanju ruku cudan kriterij.
Real je cak i daleko dogurao i dobro se drzao kako su oscilirali kroz sezonu u euroligi.
Meni je iznenadjenje da neće biti grčko finale. Al Fener je danas bas kontrolisao utakmicu.
Drago mi je zbog onog gazde da zeleni nisu prošli. Sad lagano može da ih vodi u FIBA ligu prvaka.