Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dobrodošli u podforum posvećen Euro 24! Ovdje možete pratiti najnovije vijesti, rezultate, analize utakmica i raspravljati o svim temama vezanim uz Europsko nogometno prvenstvo 2024. Pridružite se diskusijama, podijelite svoje mišljenje i uživajte u najvećem nogometnom spektaklu u Europi!
Naš Euro 24 moderator ne samo da osigurava da se pravila poštuju, već i vlada ovim podforumom poput pravog kralja stola. Budite spremni za vruće rasprave i iznenađujuće poteze - ovaj moderator nikad ne propušta!
sve osim spanije bi bilo prvorazredno iznenadjenje... kao sto sam prije napisao... oni su kao madjarska iz 50ih godina. niko ih nije mogao pobjediti. ko god bude u finalu s njima (a bice vjerovatno svica) popu.sice ga kao italija 2012.
Dobrinjac-u-Pragu wrote: ↑02/07/2024 10:32
sve osim spanije bi bilo prvorazredno iznenadjenje... kao sto sam prije napisao... oni su kao madjarska iz 50ih godina. niko ih nije mogao pobjediti. ko god bude u finalu s njima (a bice vjerovatno svica) popu.sice ga kao italija 2012.
Hani brt, da ne pregoniš malo.
Realno gledajući Španija nije imala do sad pošetnog protivnika. Igrala raspalom Hrvatskom, još raspadnutijom Hrvatskom i solidnim reprezentacijama Albanijom i Gruzijom.
Sad protiv Njemaca je pravi ispit. Tu će se mnogo šta vidjeti.
Teska srca, kao navijac Spanije, moram reci da ce jako tesko neko pobijediti Francuze. Moguce je, naravno, ali mislim da u svaku utakmicu ulaze.kao favoriti.