Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Naravno da je kancer, pogledaj kako je Manchester United proigrao i koliko ih je zapravo unazadio svojim dolaskom, nisu ga džaba otjerali sada.
On može biti starter protiv Gane i sličnih, postao je totalno neupotrebljiv.
Kada se vratio bio je dobar i vukao je Manchester, a sad mozes ti reci da je bio sebican, napucavao svoju statistiku i tako to, ali je istina da ih je drzao pri vrhu tabele. Da je vise igraca ginulo na terenu kao on, bilo bi puno bolje.
A kada ostaris, oslabis, ne budes ni sjena nekadasnjeg igraca, normalno da ces sletiti na klupu, barem sto se tice pojedinih utakmica.
United je sezonu prije nego je došao bio drugi u ligi, sa njim sedmi. O čemu pričaš bolan ?
Zoooka wrote: ↑06/12/2022 20:37
United je sezonu prije nego je došao bio drugi u ligi, sa njim sedmi. O čemu pričaš bolan ?
Vukao do sredine tabele, slazem se
Jeste, bas jedan igrac ima takav efekat da svede ekipu sa drugog na sedmo mjesto. I mislim da nije sedmo, nego sesto, ali hajde haman isto.
Teško je fanboyu promijeniti mišljenje. Ništa toksičnije od Ronaldovih i Messievih fanboysa. Bukvalno najboljih 45 minuta Portugala godinama unazad, pitam se što
Logovan wrote: ↑06/12/2022 20:44
Jeste, bas jedan igrac ima takav efekat da svede ekipu sa drugog na sedmo mjesto. I mislim da nije sedmo, nego sesto, ali hajde haman isto.
Logovan wrote: ↑06/12/2022 20:44
Teško je fanboyu promijeniti mišljenje. Ništa toksičnije od Ronaldovih i Messievih fanboysa. Bukvalno najboljih 45 minuta Portugala godinama unazad, pitam se što
Za bold se slažemo
Odlicno si to objasnio. Imam drugo misljenje i odmah fanboy. Nema potrebe da ista vise napises.
Za bold se slažemo
Odlicno si to objasnio. Imam drugo misljenje i odmah fanboy. Nema potrebe da ista vise napises.
Nije problem drugačije mišljenje, problem je argumentacija koja je dovela do jako lošeg obrazloženja. Napišeš ovo : ''Kada se vratio bio je dobar i vukao je Manchester''. i kada ti odgovorim ti napišeš ovo : ''Jeste, bas jedan igrac ima takav efekat da svede ekipu sa drugog na sedmo mjesto''
Očigledno ne poznaješ definiciju kontradiktornosti.
Ne postoji navijač Uniteda koji ne slavi odlazak Ronalda iz kluba jer je očito da će klub prodisati.