Dobar tiket s vremena na vrijeme ne shkodi , to da se narod ne bih raspustio.iceman ze wrote:JD wrote:E budale, sto ih nisi pitao koji im je to clan u zakonu kojim je zabranjeno imati folije na staklima? Za sta da ti kaznu naplate, za nesto sto nije regulisano zakonom? E moj ti....Anell wrote:Mojne zatamivljati, ja morao skinuti folije!
Uhvatila me murija, i rekla mi da platim kaznu ili na licu mijesta da skinem folije! I ja skinuo folije! Svega mi!![]()
![]()
Pa svuda u svijetu mozes imati zatamnjena stakla samo ne smijes na sofersajbi i staklima od prednjih vrata, ali kod nas nema takvog zakona pa mozes i prednja vrata zatamniti.
Letac ja sam mislio na ovaj post, kako vidim ovi su momci u BiH....
Zatamnjivanje autostakala
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
whow
-
The_Flyer2002
ja nisam mislio ni na jedan post sa ovoga ili onoga foruma.
fala ti na onome primio sam ga danas.
tnx
tnx
- iceman ze
No problem maj frend......bice jos ako Bog da.....brzi su.The_Flyer2002 wrote:ja nisam mislio ni na jedan post sa ovoga ili onoga foruma.
tnx
P.S''Sad taj kupujem zbog neke raje, ali mogu ti poslati i neki drugi, da budes u toku, mada mislim da su strani casopisi dosta bolji, ali nije lose imati i nase......pozdrav''.
-
The_Flyer2002
ako hoces koji odavde samo reci.
- Sandra N.
#55 Re: Zatamnjivanje autostakala
ja sam radio zatamljivanje 20% perfektno izgleda, u auto staklo centar "novus" doo, mozete saznati vise na
http://www.autostakla-novus.com
lijep pozdrav
http://www.autostakla-novus.com
lijep pozdrav
-
zlatandr
#56 Re: Zatamnjivanje autostakala
Jel neko cuo za nekog Rejmonda sto radi kod pivare, kazu lik extra radi, ako je neko radio kod njega nek se javi da cujem njegova iskustva
pozz
- shlauf
#57 Re:
iceman ze wrote:No problem maj frend......bice jos ako Bog da.....brzi su.The_Flyer2002 wrote:ja nisam mislio ni na jedan post sa ovoga ili onoga foruma.
tnx
P.S''Sad taj kupujem zbog neke raje, ali mogu ti poslati i neki drugi, da budes u toku, mada mislim da su strani casopisi dosta bolji, ali nije lose imati i nase......pozdrav''.
Aleee aleeeeeeee
-
ekist
#58 Re: Zatamnjivanje autostakala
Ja sam 2007. godine kod njega uradio zatamnjivanje svih 5 stakala, malo je reci da je odlicno ispalo kako je uradio.zlatandr wrote:Jel neko cuo za nekog Rejmonda sto radi kod pivare, kazu lik extra radi, ako je neko radio kod njega nek se javi da cujem njegova iskustvapozz