Samo za mastovite djecake i djevojcice :)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Lama Qafishah

Post by Lama Qafishah »

Kad se približila, :lol: , i polahko ga otvorila prvo je vidijela neki vrh... :lol:
Zadig

Post by Zadig »

Extremno male grudi sa sitnim dlachicama oko bradavica, zbunile su denisa...
No, strast, pozuda i zagorjelost nisu ga omeli i on zatvori oci, grubo je poljubi i zavuce joj ruku u pantalone...
Tada je vec skontao koliko je sati

Vanja je ipak musko

...

Dok je denis stajao u shoku, u trenutku mu je spalo sve, od raspolozenja pa na dole.
Vanja se povukao oborio pogled i rekao:
Nisam bio iskren prema tebi...

Moje ime nije Vanja,
Ja se zovem Fuad....

Iza Fuada kroz prozor se vidio dio bilborda: Andjeo S Greskom
Denis je pomislio dje je u svemu tome njegova greska, sada kada je otkrio fuadovu.
Soba je bila sablasno tiha, culo se samo zujanje starog obodin frizidera i ritmicko kucanje sata na zidu. Denis je kraickom stola vidio krastavac i vazelin na kuhinjskom stolu prekrivenom bijelom pijacnom musemom...
:D
Kareem Abdul-Jabbar

Post by Kareem Abdul-Jabbar »

>> THE END <<
Kareem Abdul-Jabbar

Post by Kareem Abdul-Jabbar »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bumbar

Post by Bumbar »

:lol: :lol: :lol: jadan denis... kako nije skontao da mu je poznata...hahah
Zadig

Post by Zadig »

naravno,
odlican zavrsetak kareeme.

Na publici ostaje da se odluci da li se denis preziva Ispuslic,
ili je zbrizo iz deenovih odaja...

ono po potrebi i opredeljenju nek se odluce za kraj kakav samo njima odgovara...
:D
sicky

Post by sicky »

Ali uprkos svemu Dene nije mogao odoliti da barem za kraj ne ljoobne Fudu u sexy ...svjeze napumpane usnice :lol: :lol: :lol:
irfan2

Post by irfan2 »

Image
Soul_Sista

Post by Soul_Sista »

Zadig wrote:Autor: Stitch__ Poslano: 11/07/2005 10:24
Imala je tajanstven izraz na licu.
Zadrhtala je kada munja brisnu preko neba. Pogledi im se sretoše....
Pridje joj, zamoli da stane ispod kisobrana a ona se blago nasmija i pridje njemu.Nisu mogli oka skinuti jedno sa drugog. On mahinalno izvadi vec upotrebljenu maramicu iz dzepa i pruzi joj lijevu ruku, dok je desnom rukom bacao bijelu maramicu, kao znak izdaje, predaje...njenom pogledu.Nikad nije vidio takve oci poput njenih, cinilo mu se da joj moze dusu procitati kroz te svjetlozelene oci.
Drhtali su oboje. Ona od hladnoce, a on od necega do sad nepoznatog ...
Skinuo je kaput sa sebe, cinilo mu se da nece da nazebe, stavljajuci ga nijemo, bez rijeci preko njenih ramena...
Pogledala ga je njezno i stidljivo se nasmjesila. Zavukla je ruku u dzep njegovog kaputa i napipala neki paketic.
Zadrhtala je ponovo, no sada to nije bilo od hladnoce, vec od uzbudjenja.
Sada je shvatila da je ovaj kisni susret vise od slucajnosti. Koljena su joj klecnula. A leptirici zaigrase u stomaku.
vec od uzbudjenja. Sta je li je u paketicu?" pitala se.

PAKEEEET GANJE I TRI RIZLEEEEE vauuuu, pa ti si pravi muskarac ...uzviknuo i pade mu pred koljena. On ju je brzo podigao u narucje i izgovorio: ludice pa pogledaj malo bolje sta je u paketicu.
Naravno dragi wow, nije valjda ono sto mislim rece dok joj oci dobise neki neobican sjaj. Jeste duso, paket kondoma. Rekose mi da se Sida pojavila i u nasim krajevima, bolje da stitimo nasu ljubav.
"Divan si, dragi" , rece ona hvatajuci ga ispod ruke..."Hocemo li malo prosetati?", nastavi ushicena djevojka, "Stanujem nedaleko..."
Dok su uzurbano koracali ka njenom stanu ne mareci za kisu razmisljala je o zajednickoj kupki, jedva je cekala jer je njegov kaput malo tukno, ali nekako je ipak bila sigurna pored paketica koji je stezala u dzepu da joj ne bi negdje usput ispao.
Privila se jos jace uz njegovu ruku, kao da je slutila srecne trenutke koje ce provesti zajedno, a od kojih su ih djelili samo hitri koraci.
Kroz glavu joj proleti:"Previse dobro da bi bilo istinito..."

a onda je puhnuo jak i hladan vjetar...kisobran se rastavio, okolo su se vrtili kovitlaci od lisca...privise se jedno uz drugo...
Srca su im kovitlala poput vjetra, neka struja je prolazila njihovim tijelima, kisobran je vec davno plovio niz mutnu rijeku a oni su se osjecali zasticeno od svih nepogoda pripijeni jedno uz drugo.

"Zovem se Denis", tiho je prosaputao...."Ja sam Vanja", nasmijala se misleci kako imena i nisu vazna kad srca govore.

Bila je sigurna, u biti uvjerena da on zna njenu tajnu i da nece biti iznenadjen kad dodje taj trenutak da se oboje obnaze

Dosli su do stana i nisu gubili vrijeme. hitro joj je strgao majicu i ostao zapanjen prizorom...
Extremno male grudi sa sitnim dlachicama oko bradavica, zbunile su denisa...
No, strast, pozuda i zagorjelost nisu ga omeli i on zatvori oci, grubo je poljubi i zavuce joj ruku u pantalone...
Tada je vec skontao koliko je sati
:shock:
Vanja je ipak musko
:shock:
...
:lol:
Dok je denis stajao u shoku, u trenutku mu je spalo sve, od raspolozenja pa na dole.
Vanja se povukao oborio pogled i rekao:
Nisam bio iskren prema tebi...
:lol:
Moje ime nije Vanja,
Ja se zovem Fuad....
:lol: :lol: :lol:

...joj ovo kao neka saFunica... :D
hananah

Post by hananah »

Super super :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply