Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
E,sto ovi vakcinisani ne smiju da odgovore,da li su potpisali da primaju vakcinu na svoju odgovornost i ako im se sta desi niko za to nece da odgovara?
dječak sa šibicama wrote: ↑19/08/2021 14:28
Ne samo odgovornost, nego i ako se vakcinisanom nesto desi zbog vakcine, nema lijecenja na racun nevakcinisanih budzetskih punjaca.
Ako se dijelimo na dva tabora, da se dijelimo
Pa kako onda ako ti ne garantuju zivot,zdravlje itd,te smiju primoravat da je primis?Jel mene neko zajebava ovde?
Last edited by i agree on 19/08/2021 14:29, edited 1 time in total.
dječak sa šibicama wrote: ↑19/08/2021 14:28
Ne samo odgovornost, nego i ako se vakcinisanom nesto desi zbog vakcine, nema lijecenja na racun nevakcinisanih budzetskih punjaca.
Ako se dijelimo na dva tabora, da se dijelimo
Pa kako onda ako ti ne garantuju zivot,zdravlje itd,te smiju primoravat da je primis?Jel mene neko zajebava ovde?
i agree wrote: ↑19/08/2021 14:23
E,sto ovi vakcinisani ne smiju da odgovore,da li su potpisali da primaju vakcinu na svoju odgovornost i ako im se sta desi niko za to nece da odgovara?
Nisam nista potpisao. Majcica srbija.
Ti i slicni ce biti vakcinisani kada im bude gorilo pod gujicom. Je i treba da imate prosvjetljenje na vlastitim primjerima, vas ili nekoga vasem pa da onda kazete moze bilo koja vakcina?
Mada vi ste zadrti, imam takve
Last edited by seoBIH on 19/08/2021 14:31, edited 1 time in total.
Nisam nista potpisao. Majcica srbija.
Ti i slicni ce biti vakcinisani kada im bude gorilo pod gujicom. Je i treba da imate prosvjetljenje na vlastitim primjerima, vas ili nekoga vasem pa da onda kazete moze bilo koja vakcina?
Mada vi ste zadrti, imam takve
Jesi 100% siguran da nigdje nisi stavio potpis,samo si sjeo vakcinisali te i otisao?
Ja u Srbiji ništa nisam potpisao.
I tebe isto da pitam,sjeo,vakcinisali te i otisao,nista potpisao?
Moje lično mišljenje ja da su restriktivne mjere neophodne za one ljude koji misle da je u redu da dolaze u radno okruženje nevakcinisani i netestirani
A vakcinisane će pustiti netestirane da uredno šire zarazu među nevakcinisanim i testiranim. A ja bolida majko mila. Naglasio je da je i u svijetu 95 posto onih sa težom kliničkom slikom većinom nevakcinisano.
Čile, Izrael, Sejšeli...Slaga i ne pomjeri se sa mjesta, pogotovo ovo za 95% Slično pravilo primjenjuje se u mnogim zemljama širom Evrope i to je jedan od načina da se ljudi motiviraju na vakcinisanje
Mjera motivacije? Je li on normalan???? Vidio on tamo negdje se to kao primjenjuje, glumi svjetskog čovjeka. Slične mjere. Nije iste al su slične.Auffff ali i smanji širenje koronavirusa među onima koji bi mogli imati teške i fatalne posljedice jer nemaju nikakvu zaštitu.
- Vakciniši se!
Neću!
- Vakciniši se!
Neću!
- Moraš!
Neću!
- Želim da ti smanjim fatalne posljedice!
Šta ćeš ti jado jadni!
kritikos wrote: ↑19/08/2021 14:35Moje lično mišljenje ja da su restriktivne mjere neophodne za one ljude koji misle da je u redu da dolaze u radno okruženje nevakcinisani i netestirani
A vakcinisane će pustiti netestirane da uredno šire zarazu među nevakcinisanim i testiranim. A ja bolida majko mila. Naglasio je da je i u svijetu 95 posto onih sa težom kliničkom slikom većinom nevakcinisano.
Čile, Izrael, Sejšeli...Slaga i ne pomjeri se sa mjesta, pogotovo ovo za 95% Slično pravilo primjenjuje se u mnogim zemljama širom Evrope i to je jedan od načina da se ljudi motiviraju na vakcinisanje
Mjera motivacije? Je li on normalan???? Vidio on tamo negdje se to kao primjenjuje, glumi svjetskog čovjeka. Slične mjere. Nije iste al su slične.Auffff ali i smanji širenje koronavirusa među onima koji bi mogli imati teške i fatalne posljedice jer nemaju nikakvu zaštitu.
- Vakciniši se!
Neću!
- Vakciniši se!
Neću!
- Moraš!
Neću!
- Želim da ti smanjim fatalne posljedice!
Šta ćeš ti jado jadni!
Znas kad cu se vakcinisat,kad mi budu garantovali da mi nista nece bit od te vakcine i da ce me 100% zastitit od virusa.Ja mislim da puno ne trazim.