Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
_BataZiv_0809 wrote: ↑08/04/2021 08:55
Skaka ne treba da bude mjerilo nicega. On je sramota ovog grada.
Volio ga il ne volio iza njega ostaje ono sto je vidljivo.
Zicara,Olimpijski muzej,Restoran Vidikovac, Bistricka stanica,a u sjecanje Eyof i doceci Nove godine.
Sretno novoj gradonacelnici, i da nam ostavi nesto po cemu ce je ovaj grad pamtiti.
ogromna razlika izmedju, lijepe, obrazovane i kulturne osobe naspram travnickog sunetli studenta, varalice, lazova, lopova... tendersadaklije na fOdiljovim ventilatorima...
_BataZiv_0809 wrote: ↑08/04/2021 08:55
Skaka ne treba da bude mjerilo nicega. On je sramota ovog grada.
Volio ga il ne volio iza njega ostaje ono sto je vidljivo.
Zicara,Olimpijski muzej,Restoran Vidikovac, Bistricka stanica,a u sjecanje Eyof i doceci Nove godine.
Sretno novoj gradonacelnici, i da nam ostavi nesto po cemu ce je ovaj grad pamtiti.
Voljeli ga ili ne, on kad nesto uzme da zavrsi, on i zavrsi.
Evo krenulo je.
FGR ne zna na normalan način biti multi-kulti i tretirati Benjaminu kao gospođu, građanku Sarajeva, gradonačelnicu, nego odmah kao ikebane, specijalne atrakcije, kao da mečka igra, poljupci, usvoji me, skakću oko nje.
Nije ni čudo što se Bogićeviću (ili kako ga zovete Bogy kao da je balavac, jer ga koristite kao specijalnu atrakciju) ogadilo ovakva verzija multi kulti.
mora merkelin irget propisat pa makar izvrno se na viljuskaru... id .BA radi, treba ojre stekat za kaki bizmis preko sdO... tender efendija insallah
sRehtNo i naHredniH 15 gOdina u svoHjoj soBi dok noHrmalan sviJet rAdi.
Hank Paldum wrote: ↑08/04/2021 11:14
Evo krenulo je.
FGR ne zna na normalan način biti multi-kulti i tretirati Benjaminu kao gospođu, građanku Sarajeva, gradonačelnicu, nego odmah kao ikebane, specijalne atrakcije, kao da mečka igra, poljupci, usvoji me, skakću oko nje.
Nije ni čudo što se Bogićeviću (ili kako ga zovete Bogy kao da je balavac, jer ga koristite kao specijalnu atrakciju) ogadilo ovakva verzija multi kulti.
mora merkelin irget propisat pa makar izvrno se na viljuskaru... id .BA radi, treba ojre stekat za kaki bizmis preko sdO... tender efendija insallah
ja makar iz svoje sobe platim porez ovoj drzavi i gradu... a ti...
plain vanilla wrote: ↑08/04/2021 11:08
Jel ovo dusmani lazu da je fax zavrsila u Travniku?
Kada nemaš nešto negativno za reći, onda slaži, omiljeni sport SDA galamdžija i narikača. Bila je asistentica na Pravnom fakultetu u Travniku, jer za nekog poput Benjamine očigledno nema mjesta na UNSA.
Čestitke kolegici!
Fakat to uglavnom pisu na fb, u komentarima na vijest o novoj gradonacelnici, pa rekoh da priupitam.
_BataZiv_0809 wrote: ↑08/04/2021 11:15
Polako Hankic, srce ce te opaliti od muke.
Pa je li u redu i kulturno novoj gradonačelnici ovako nešto pisati? Što se nije ovako gradonačelnici Amri Babić pisalo?
Je li u redu starijeg gospodina (tada potencijalnog kandidata za gradonacelnika)koji može mnogima biti otac ili cak djed zvati Bogy?
To je taj perverzan stil mutli-kulti pd strane FGRa? Zašto se ljudi ne mogu jednostavno tretirati kao raopravni i poštovati ako obnašaju neku važnu funkciju.
Ovo nije vidjelo multi-kulti. Više sam pročitao komentara kako je super što je Jevrejka nego što je super jer je pametna, kvalifikovana i lijepa
BHCluster wrote: ↑08/04/2021 12:04
Drago mi je vidjeti novo mlado skolovano lice u bosanskohercegovackoj politici, nadam se da cvrsta, izdrzliva a sve ostalo vec ima.
Jao Skake balvana, kako se vidi da nema manira, dzaba je oni se ne kupuju niti ti ih moze Asim zavrsit. Od rukovanja, hodanja ispred nje umjesto da zajedno dodju do mjesta primopredaje do ukiseljenog osmijeha i okretanja one kutije sa kljucem ko da joj hoce otet
BHCluster wrote: ↑08/04/2021 12:04
Drago mi je vidjeti novo mlado skolovano lice u bosanskohercegovackoj politici, nadam se da cvrsta, izdrzliva a sve ostalo vec ima.
Niksiceva marijoneta
naredba iz centrale sda terorista je da se piše da je Benjamina Nikšićeva marioneta, isto pišu na klixu ispod članka
ja makar iz svoje sobe platim porez ovoj drzavi i gradu... a ti...
jeDino šta tiplaHćaš je InteRneT kaD pozajmiš od neKogah.
Jučer u doba protesta si fino sjedio kod kuće i pisao komentare (ima vrijeme kada si pisao a komentari nisu bili u stilu nekoga ko je na ulicama pa kratko napiše nešto o stanju na terenu), sjedio i bez stida navijao za ljude koji su protestovali i za tebe i ti se našao nekome nešta pisati jer misliš da si patriota samo sto kradeš Bogu dane u BiH a ne negdje vani.
plain vanilla wrote: ↑08/04/2021 11:08
Jel ovo dusmani lazu da je fax zavrsila u Travniku?
Kada nemaš nešto negativno za reći, onda slaži, omiljeni sport SDA galamdžija i narikača. Bila je asistentica na Pravnom fakultetu u Travniku, jer za nekog poput Benjamine očigledno nema mjesta na UNSA.
Čestitke kolegici!
Fakat to uglavnom pisu na fb, u komentarima na vijest o novoj gradonacelnici, pa rekoh da priupitam.
Lažu naravno, ne znaju botovi šta će od sebe više.
ogromna razlika izmedju, lijepe, obrazovane i kulturne osobe naspram travnickog sunetli studenta, varalice, lazova, lopova... tendersadaklije na fOdiljovim ventilatorima...