I ti na osnovu toga odbio iako bi ti mozda ponudila da spavas na kaucu u dnevnoj dok ona spava u spavacoj?TMovac wrote: ↑10/03/2021 18:10Pasha moj ne kukam. Samo znam sta zelim. Mene neke sheme i kratke veze ne interesuju. Prije desetak dana slucajno sam upoznao jednu djevojku. Udjemo malo u neku pricu. U toku razgovora predlozim joj da izadjemo kada bude imala vremena. Pristala je i predlozila je da izadjemo odmah tu noc, odbio sam zbog policijskog sata ( vec bilo pola 10 navece ), gdje ona ko iz topa rece, pa nema veze, prespavaj kod mene. Zahvalio sam se na ponudi i otisao.
Par.ba - prevara ili mogućnost za upoznavanje partnera?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
foxlife
#51 Re: Par.ba - prevara ili mogućnost za upoznavanje partnera?
-
YouAreMyDestiny
#52 Re: Par.ba - prevara ili mogućnost za upoznavanje partnera?
Evo meni svi govore da sam lijepa, šarmantna bla bla, ali ja uvijek naletim na pogrešnu osobu ili pravu osobu u pogrešno vrijeme i onda me to dugo drži, nikako da se odljubim, a godine lete...
#Kakoseskidacrnamagija

#Kakoseskidacrnamagija
-
hillbill
#53 Re: Par.ba - prevara ili mogućnost za upoznavanje partnera?
TRANCE wrote: ↑10/03/2021 17:48Moj ti je savjet ako nisi vjerski opterećen, bez ikakve zezancije, uči engleski ili francuski i upoznaj preko interneta neku curu iz Afrike ili Azije. Za dosta njih je dovoljno što živiš u Europi, ne strahuješ šta ćeš sutra jesti i bijelac si, a sve su vrijedne jer ih život nije mazio, za čas bi naučile naš jezik uz malo kurseva englesko-bosanskog i našle posao. Možda ne bi to bila neka filmska romantika, ali ćeš imati nekog za popričati, družiti se, da ti pomogne skuhati, oprati i ti njoj. U svakom slučaju bolje nego biti sam ili čekati hoće li se smilovati neka naša princeza da joj se sve stvari poklope u vezi tebe.Sydnor wrote: ↑10/03/2021 17:27Pa realno gledajući i nisam zaslužio, ni po čemu se ne izdvajam iz mrtve prosječnosti plus vjerovatno iz mene izbija očaj i frustracija. Uopšte nisam lijen, ali jednostavno za 30 ljeta imao sam samo jednu ozbiljnu vezu, a i ta djevojka me je ostavila i zamijenila drugim i zanimljivijim. Garantujem ti da se nikome nisam sviđao ni da je neko prolio suze zbog menesuspect_zero wrote: ↑09/03/2021 20:01 Joj kako bi ja vas od 30, što kukate kako ste stari, vaspitnom jednom![]()
Čuj nije zaslužio da ima nekog???
Malo si samo polijen, vjerovatno ti je prošlo prilika koje nisi registrovao, znao pročitati ženske signale za prolaz, možda je neka suze za tobom prolila čekajući da je ti primjetiš.....možda i sada trenutno neka za tobom pati.
Počni sa udvaranjem, osmijehom....na poslu, trgovini, prevozu...ima vala danas cura![]()
Generalno, najveća mana samaca je u prevelikim očekivanjima i čekanju bolje partije, čekanju da se sve stvari poklope.....neće se nikada sve poklopiti, al je bolje dijelove života sklapati u dvoje![]()
kako to zvuči smiješno. I iako izgleda tako ne samosažalijevam se, jednostavno me je napustila sva nada. Nemam ni velika očekivanja, jednostavno svjestan sam da nemam pravo na to i poprilično sam otvorenog uma no za mene niko nije zainteresovan.
Godinama sam išao u teretanu i nisam upoznao nikad nikog. I dan danas trčim i vozam bajk i isti rezultat. Jedno vrijeme sam čak pokušao i planinariti i pogađaš šta? Ništa.
azija.....azija.....azija..........znaju cijeniti porodicne vrijednosti....nisu jos otrovane onom......ja....ja......ja pa ja.
Nemam veliko društvo, 3 ili 4 druga, svi u dugim vezama pred ženidbu. Ne mogu nikog upoznati na poslu jer nas je 20 muškaraca, jednostavno u krugu sam ljudi gdje ne mogu upoznat djevojku. Uostalom i da mogu kao kad sam bio mlađi i imao širi krug društva apsolutno nijedna me nije smatrala nekom prilikom ili momkom vrijednim za pokušat nešto više.
Mislim da sam jedan od onih forever alone ljudi. Jednostavno, nemam šarm, nemam iskustvo, nemam luckavost, dosadno sam prosječan.
I ma šta god da pokušao, rezultat je uvijek isti.
-
foxlife
#54 Re: Par.ba - prevara ili mogućnost za upoznavanje partnera?
Ti si zrela za kafu
Posto vikendom ne rade kafici imas da upoznas cari benzinske i saznas kretanje cijena derivata na lokalnom nivou
-
radiostar
- TMovac
#56 Re: Par.ba - prevara ili mogućnost za upoznavanje partnera?
Cak i da si upravu, nije red da idem kod nje prespavat nakon pola sata poznanstva. Da smo se prvo upoznali, izasli par puta. Pa da mi ponudi to nakon mjesec ili vise poznanstva, ok. Mozda sam staromodan, zatucan. Al takav sam kakav sam.foxlife wrote: ↑10/03/2021 18:14I ti na osnovu toga odbio iako bi ti mozda ponudila da spavas na kaucu u dnevnoj dok ona spava u spavacoj?TMovac wrote: ↑10/03/2021 18:10Pasha moj ne kukam. Samo znam sta zelim. Mene neke sheme i kratke veze ne interesuju. Prije desetak dana slucajno sam upoznao jednu djevojku. Udjemo malo u neku pricu. U toku razgovora predlozim joj da izadjemo kada bude imala vremena. Pristala je i predlozila je da izadjemo odmah tu noc, odbio sam zbog policijskog sata ( vec bilo pola 10 navece ), gdje ona ko iz topa rece, pa nema veze, prespavaj kod mene. Zahvalio sam se na ponudi i otisao.
-
tukizahou
#57 Re: Par.ba - prevara ili mogućnost za upoznavanje partnera?
Komedija,nit zna ko si a zove te da prespavas kod nje,ta bas zagorilaTMovac wrote: ↑10/03/2021 20:28Cak i da si upravu, nije red da idem kod nje prespavat nakon pola sata poznanstva. Da smo se prvo upoznali, izasli par puta. Pa da mi ponudi to nakon mjesec ili vise poznanstva, ok. Mozda sam staromodan, zatucan. Al takav sam kakav sam.foxlife wrote: ↑10/03/2021 18:14I ti na osnovu toga odbio iako bi ti mozda ponudila da spavas na kaucu u dnevnoj dok ona spava u spavacoj?TMovac wrote: ↑10/03/2021 18:10
Pasha moj ne kukam. Samo znam sta zelim. Mene neke sheme i kratke veze ne interesuju. Prije desetak dana slucajno sam upoznao jednu djevojku. Udjemo malo u neku pricu. U toku razgovora predlozim joj da izadjemo kada bude imala vremena. Pristala je i predlozila je da izadjemo odmah tu noc, odbio sam zbog policijskog sata ( vec bilo pola 10 navece ), gdje ona ko iz topa rece, pa nema veze, prespavaj kod mene. Zahvalio sam se na ponudi i otisao.
-
foxlife
#58 Re: Par.ba - prevara ili mogućnost za upoznavanje partnera?
Ma nije problem tvoj izbor i niko ti to ne moze zabraniti nego moj osvrt je bio jel to samo zato sto je to predlozila?TMovac wrote: ↑10/03/2021 20:28Cak i da si upravu, nije red da idem kod nje prespavat nakon pola sata poznanstva. Da smo se prvo upoznali, izasli par puta. Pa da mi ponudi to nakon mjesec ili vise poznanstva, ok. Mozda sam staromodan, zatucan. Al takav sam kakav sam.foxlife wrote: ↑10/03/2021 18:14I ti na osnovu toga odbio iako bi ti mozda ponudila da spavas na kaucu u dnevnoj dok ona spava u spavacoj?TMovac wrote: ↑10/03/2021 18:10
Pasha moj ne kukam. Samo znam sta zelim. Mene neke sheme i kratke veze ne interesuju. Prije desetak dana slucajno sam upoznao jednu djevojku. Udjemo malo u neku pricu. U toku razgovora predlozim joj da izadjemo kada bude imala vremena. Pristala je i predlozila je da izadjemo odmah tu noc, odbio sam zbog policijskog sata ( vec bilo pola 10 navece ), gdje ona ko iz topa rece, pa nema veze, prespavaj kod mene. Zahvalio sam se na ponudi i otisao.
Mozda je to rekla da bi te testirala hoces li prihvatiti ili ne
Ne znam curu ne znam gdje si je upozna pa da bih je branio nesto
Isto tako mozda je dovoljno da kazem stara da procjeni koga zovnuti kod sebe ili ne
-
foxlife
#59 Re: Par.ba - prevara ili mogućnost za upoznavanje partnera?
Satro komedija a svi mi bi volili da naletimo na takvu ako iole lici na zensko a pretpostavljam jer se ne bi valjda tmovac upoznavao sa marijom serifovic i razom u jednojtukizahou wrote: ↑10/03/2021 20:31Komedija,nit zna ko si a zove te da prespavas kod nje,ta bas zagorila![]()
Iako je pitanje ko bi i to odbio
-
tukizahou
#60 Re: Par.ba - prevara ili mogućnost za upoznavanje partnera?
Cuj ko,pa eto on,i ja bi da joj je picka zlatna nebi prvo vece iso kod nje..foxlife wrote: ↑10/03/2021 20:32Satro komedija a svi mi bi volili da naletimo na takvu ako iole lici na zensko a pretpostavljam jer se ne bi valjda tmovac upoznavao sa marijom serifovic i razom u jednoj
Iako je pitanje ko bi i to odbio
-
foxlife
#61 Re: Par.ba - prevara ili mogućnost za upoznavanje partnera?
Ma dobro nesto mu ne vjerujem da je bas tako bilo al etotukizahou wrote: ↑10/03/2021 20:34Cuj ko,pa eto on,i ja bi da joj je picka zlatna nebi prvo vece iso kod nje..
-
tukizahou
#62 Re: Par.ba - prevara ili mogućnost za upoznavanje partnera?
Sumnjam da je upoznao tek tako,slucajno,na cesti pa mu to predlozila,sve da je istina mora bit neka pozadina jel samo luda cura te za 10 minuta poznanstva moze kuci pozvat...
-
BijesniPuz
#63 Re: Par.ba - prevara ili mogućnost za upoznavanje partnera?
Sve te stranice za upoznavanje koje traze placanje VIP clanstva su cista prevara i samo su tu da zarade novac ja ljudima koji traze kakvu takvu ljubav.
Znaci nikakve fajde od toga..
Bacite se na facebook grupe i bice nafake
Bacite se na facebook grupe i bice nafake
- TMovac
#64 Re: Par.ba - prevara ili mogućnost za upoznavanje partnera?
Fazon je sto je ni ja ne znam. Da smo se poznavali odredjeni period mozda bi i prihvatio. Al ovako, stvarno ne bi bilo ok. Djevojka je stvarno bila lijepa-zgodna. Duga crna kosa.dvije godine mladja od mene. Pokusao odgoditi sve, ono da izadjeno drugi put. Da se bolje upoznamo. Nije pristala, i sta se tu moze.foxlife wrote: ↑10/03/2021 20:31Ma nije problem tvoj izbor i niko ti to ne moze zabraniti nego moj osvrt je bio jel to samo zato sto je to predlozila?
Isto tako mozda je dovoljno da kazem stara da procjeni koga zovnuti kod sebe ili ne
-
tukizahou
#65 Re: Par.ba - prevara ili mogućnost za upoznavanje partnera?
Đe si je upozno u redu nekom,banka,apoteka,ludara....TMovac wrote: ↑10/03/2021 21:14
Fazon je sto je ni ja ne znam. Da smo se poznavali odredjeni period mozda bi i prihvatio. Al ovako, stvarno ne bi bilo ok. Djevojka je stvarno bila lijepa-zgodna. Duga crna kosa.dvije godine mladja od mene. Pokusao odgoditi sve, ono da izadjeno drugi put. Da se bolje upoznamo. Nije pristala, i sta se tu moze.
-
foxlife
#66 Re: Par.ba - prevara ili mogućnost za upoznavanje partnera?
Gdje si je upoznaoTMovac wrote: ↑10/03/2021 21:14Fazon je sto je ni ja ne znam. Da smo se poznavali odredjeni period mozda bi i prihvatio. Al ovako, stvarno ne bi bilo ok. Djevojka je stvarno bila lijepa-zgodna. Duga crna kosa.dvije godine mladja od mene. Pokusao odgoditi sve, ono da izadjeno drugi put. Da se bolje upoznamo. Nije pristala, i sta se tu moze.foxlife wrote: ↑10/03/2021 20:31Ma nije problem tvoj izbor i niko ti to ne moze zabraniti nego moj osvrt je bio jel to samo zato sto je to predlozila?
- TMovac
#67 Re: Par.ba - prevara ili mogućnost za upoznavanje partnera?
Mogu vam reci da je sa Marijin dvora. ( barem je tako rekla ) Ostalo ne bih odavao. Ono iako ne znam o njoj haman nista. Al eto rekla mi je da radi tu blizu lokacije gdje smo se upoznali. Tako da ne bi da djevojci napravim eventualni problem.tukizahou wrote: ↑10/03/2021 21:16Đe si je upozno u redu nekom,banka,apoteka,ludara....TMovac wrote: ↑10/03/2021 21:14
Fazon je sto je ni ja ne znam. Da smo se poznavali odredjeni period mozda bi i prihvatio. Al ovako, stvarno ne bi bilo ok. Djevojka je stvarno bila lijepa-zgodna. Duga crna kosa.dvije godine mladja od mene. Pokusao odgoditi sve, ono da izadjeno drugi put. Da se bolje upoznamo. Nije pristala, i sta se tu moze.![]()
- TMovac
#68 Re: Par.ba - prevara ili mogućnost za upoznavanje partnera?
Drug, kakve facebook grupe, bas tu ima najvise laznjaka. Na svakih 50 zenskih profila 49 je fejk, i jedan pravi. Cak se iz aviona vidi da je laznjak. Koja to prava zenska osoba ima iskljucivo musku populaciju u raji? 500 prijatelja i sve muski. Ono bas ofirno. Al eto raja se ipak peca na te gluposti.BijesniPuz wrote: ↑10/03/2021 21:06 Sve te stranice za upoznavanje koje traze placanje VIP clanstva su cista prevara i samo su tu da zarade novac ja ljudima koji traze kakvu takvu ljubav.
Bacite se na facebook grupe i bice nafake![]()
-
BijesniPuz
#69 Re: Par.ba - prevara ili mogućnost za upoznavanje partnera?
I ti si bas previse negativan
Pa upecas tu 1 od 50... svakako ti ih vise ne treba
Pa upecas tu 1 od 50... svakako ti ih vise ne treba
-
tukizahou
#70 Re: Par.ba - prevara ili mogućnost za upoznavanje partnera?
Dobro si proso mogla je ona tebi napravit problem,ko zna sa kim je u talu i na koji fol tako fata levate...TMovac wrote: ↑10/03/2021 21:45Mogu vam reci da je sa Marijin dvora. ( barem je tako rekla ) Ostalo ne bih odavao. Ono iako ne znam o njoj haman nista. Al eto rekla mi je da radi tu blizu lokacije gdje smo se upoznali. Tako da ne bi da djevojci napravim eventualni problem.tukizahou wrote: ↑10/03/2021 21:16Đe si je upozno u redu nekom,banka,apoteka,ludara....TMovac wrote: ↑10/03/2021 21:14
Fazon je sto je ni ja ne znam. Da smo se poznavali odredjeni period mozda bi i prihvatio. Al ovako, stvarno ne bi bilo ok. Djevojka je stvarno bila lijepa-zgodna. Duga crna kosa.dvije godine mladja od mene. Pokusao odgoditi sve, ono da izadjeno drugi put. Da se bolje upoznamo. Nije pristala, i sta se tu moze.![]()
-
last mohicans
-
last mohicans
#72 Re: Par.ba - prevara ili mogućnost za upoznavanje partnera?
Za ovog TMovca,brate,napadaj na svim mjestima, upalit ce negdje. Samopuzdanje ti je na niskom levelu,moras ga podici. Isfura te,boli te neka stvar,ides dalje. Ne kontam kako nisi mogao u teretanama saletiti nesto kad i djevojaka ima sto dolaze da bi uopoznale nekoga. Ja, oženenjen, sa +40 bi saletio neku u teretani,ali mi to ne treba. Ja sam svoju suprugu u busu upoznao, a jos par djevojaka sam prije nje tako upoznao. Jeste da je bilo prije 18 god, ali se tad napadalo 1:1. Sad sva sila od medija i drustvenih kanala, a tesko se upoznat. Okey,drugačija su i vremena, ciljevi, ti bi vjerovatno da se ženiš, finu curu,sto bi rekli. Sad, sto je tebi fino, nije svima bitno, itd. Vakat jeste nezgodan, ali nemoj se demoralisati i odustajati, naletit ce neka.
Last edited by last mohicans on 10/03/2021 22:41, edited 1 time in total.
- TMovac
#73 Re: Par.ba - prevara ili mogućnost za upoznavanje partnera?
Ovu ima da zenim.
-
last mohicans
#74 Re: Par.ba - prevara ili mogućnost za upoznavanje partnera?
Vidis da je i nick za tebe, haj nek nam baci koju sliku, moze zatamniti oči,nos, da vidimo sta.TMovac wrote: ↑10/03/2021 22:36Ovu ima da zenim.
-
tukizahou
#75 Re: Par.ba - prevara ili mogućnost za upoznavanje partnera?
last mohicans wrote: ↑10/03/2021 22:29 Za ovog tukija,brate,napadaj na svim mjestima, upalit ce negdje. Samopuzdanje ti je na niskom levelu,moras ga podici. Isfura te,boli te neka stvar,ides dalje. Ne kontam kako nisi mogao u teretanama saletiti nesto kad i djevojaka ima sto dolaze da bi uopoznale nekoga. Ja, oženenjen, sa +40 bi saletio neku u teretani,ali mi to ne treba. Ja sam svoju suprugu u busu upoznao, a jos par djevojaka sam prije nje tako upoznao. Jeste da je bilo prije 18 god, ali se tad napadalo 1:1. Sad sva sila od medija i drustvenih kanala, a tesko se upoznat. Okey,drugačija su i vremena, ciljevi, ti bi vjerovatno da se ženiš, finu curu,sto bi rekli. Sad, sto je tebi fino, nije svima bitno, itd. Vakat jeste nezgodan, ali nemoj se demoralisati i odustajati, naletit ce neka.
Jarane ne trazim ja nista,naso davno,ne znam odakle si uopste zakljucio da meni treba neka...e sto me nasmija