Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Desilo se August 2016 sjecam se kristalno jasno.
Vozim ja u clio, i jos jedno 7 do 8 auta uz bradinu, momacki picimo oko 70 do 80.
Pretekao nas sviju sleper s 10tak gajnc novih auta na prikolici njisu se.
Svi se usrali a ja kapa do poda kamiondzija veca muda od sviju nas.
Vozim Alipasinom ulicom prema Skenderiji i desnoj sam traci, zena ne gleda i naglo se prestrojava u moju traku tj iz lijeve u desnu i udara me u blatobran i vrata i preklapa mi retrovizor ja sam naglo kocio i sto vise desno toliko da sam i felgom udario u trotoar, stajem skroz mercedes ode kao da se nista nije desilo pokusavam pamtit tablice al ne vidim dobro, sva 4 i za njom stignem je kod semafora kod kina radnika i preprecim put izlazim iz auta, u tom trenutku nisam znao da je zensko vozac, izlazi zena i govori pa zar sam te ja udarila ja mislila ja udarila u trotoar kakav reko trotoar zenska glavo vidi sta si mi uradila s auta kaze odo vidjet sta je s mojim dolazim s njom da vidim i udubljena prednja i zadnja vrata pofino e reko jesi vidjela kako je trotoar zeznuta stvar
van Basten wrote: ↑12/03/2021 23:23
Danas idem autoputem prema Zenici i poslije kamere u Malesicima ide desna krivina. Ja u lijevoj traci sa 110 na sat prelazim kolonu u desnoj (uspore valjda da su sigurni da nisu snimljeni), i izlazim iz krivine kad na sred ceste - kauc
Sreca da sam ga na vakat primjetio i da je bio vise prema sredini pa sam imao vremena i prostora da ga obidjem. Govorim zeni zovi policiju ili koga vec treba da javimo za ovo, kad vidim u zaustavnoj traci auto sa prikolicom gdje je ostatak utovarenog namjestaja, vozac izasao i trci nazad... kako je uspio skloniti kauc a da ga niko ne pokupi i koliko je to sve trajalo, ne znam... ugl, nisam upratil poslije po plrtalima da je bila kakva nesreca na tom mjestu
Moja majka se sjeća negdje 1974 između Gradačca i Srebrenika na sred puta kartonska kutija. Zamoli oca da je zaobiđe, kad iz kutije izviri otprilike šestogodišnje dijete i maše autima koja prolaze.
Na autoputu je haman na svakom izlazu ostecena ograda.
Ne kontam sta je u glavama tih ljudi.
Valjda se ne mogu odluciti za izlaz i onda zveknu u sredinu.
Jaran i ja klinci, 25-26 godina, krenuli autom u Pariz, vozmo pocket-rocket, mali auto al' ide ko munja... Pržimo ga kroz Njemačku 15-16-17 banki, mali auto u njemu sve zviždi i podrhtava, koncentracija na nivoJu, i u jednom trenutku pored nas ležerno prolazi BMW E39 Touring sa jedno dvije glave, vozi bakutaner od 8 banki, nazad kese iz Aldia i cuko! 'Bem ti život kad %#$"$/, to znači bez qurca u svatove krenut'!
semirsar wrote: ↑07/01/2023 21:51
@Travnički Noćni Šetač se aktivir'o , neka neka
Samo ja. Kolega koji je radio sa mnom i koji se u većini oglašavao ovdje na forumu više nije u ekipi sa mnom. Razmimoišli smo se u mišljenjima i u načinu javne komunikacije sa drugima. Taj profil više nije aktivan.
_BataZiv_0809 wrote: ↑08/01/2023 11:56
Cekaj sad sam zbunjen, ti nisi travnicki nocni jebac? To je taj drugi sto kazes da je imao problema sa komunikacijom?
Cekaj sad sam zbunjen, ti nisi travnicki nocni jebac? To je taj drugi sto kazes da je imao problema sa komunikacijom?
Ja sam originalni Šetač, ali kolega je uglavnom bio zadužen za promociju na forumima, društvenim mrezama i slicno, ja sam se rijetko javljao, uglavnom sam snimao, pisao neke clanke i neke druge stvari radio. Njemu nije išlo kako sam dogovorio saradnju, zato sam je i prekinuo. No nije to toliko ni bitno, uglavnom stari nick sam zakljucao nema niko osim mene pristup.
Ja sam originalni Šetač, ali kolega je uglavnom bio zadužen za promociju na forumima, društvenim mrezama i slicno, ja sam se rijetko javljao, uglavnom sam snimao, pisao neke clanke i neke druge stvari radio. Njemu nije išlo kako sam dogovorio saradnju, zato sam je i prekinuo. No nije to toliko ni bitno, uglavnom stari nick sam zakljucao nema niko osim mene pristup.
Ma hajde... neka tebe, bio jebac ili tica, ti si pozitiva