Senci1 wrote: ↑24/02/2021 19:56
detroit-mercy wrote: ↑24/02/2021 19:46
Senci1 wrote: ↑24/02/2021 19:35
ih da biogdom guraju biznismeni ljude u politiku i vode stranke, gdje bi nam kraj bio
pa tako funkcionisu politika i ekonomija na Zaoadu
ali to nije tako, nažalost
džaba lažeš
Pa ko nam vodi, Dilfas biznismen, Hifini sjede u vladi i po ministarstvima, ostali lobiji svako svog gura a nama svaki dan sve bolje i bolje ide. Cvrsto drzimo prvu i drugu poziciju odpozadi sa Alabnijom

.
Zamisli tek kako bi bilo da nam ovi biznismeni ne vode vladu

.
A to ko laze, to mami svojoj reci da laze, rekao sam ti vec, veze ti nemas ko je ko u BiH

.
ma opet slabo kontas, postalo ti hronično
lažeš, lažes, nije to tako
da je bogdom da je tako, ali nije
kontaš ?
a već si počeo da se gubiš pa pjeniš i odma počinjes vrijeđat, ali dobro pod zaštitom si moderatora pa ti se može, i prosli put si počeo prvi vrijeđat, ja ti uzvratio mene kazni tebe nista
nek je na čast moderatorima
ali džaba ti, ono... kad neko nije svjestan da nema pojam pa se koprca i sve dublje tone u svoje gluposti, to si ti kllasičan primjer
Sta konkretno lazem, da sa Albanijom ne dijelimo zadnje mjesto, da Dilfas privrednik nije presjednik vlade, da hadzije iz Hife nemaju velikog uticaja na SDA, da nisu postavili svog zeta za ministra sumarstva i poljoprivrede ZE-DO kantona

.
Prije nego kazes nekome da laze (sto je uvreda) bi trebao makar na trenutak preispitati svoje stavove/informacije.
Ovako nastavi guslati ko pokvarena longplejka o komunistima, o zapadnoj civilizaciji i jos masu drugih gluposti koje valjas ovdje.
Da bi bio dio zapadne civilizacije to zahtjeva odredjeni stepen edukacije, one koji su ti upalili svjetlo demokracije i kapitalizma prije vise od 30 godina zaboli kurac za edukacijom, sto se jako dobro vidi iz prilozenog

.
I nadam se da ti ne kvarim sliku o hadzijama bizmismenima koji su jos malo pa u rangu Bill Gates-a