I jos te ubjedjuje da se i oni tako medjusobno zovu i da tako treba.
Isto kad te ubjedjuju da Bosnjaci govore - Bosnjackim jezikom...
Znas, kada se neko izvaljuje u svaku priču, pa kad mu metnu, on kmeci, prijavljuje i tuzika kod šefovice, kako mu ono po narodnoj ide? Koja mu je karakterna osobina, a vuče na neki organ...
Pržiš se I ložiš...
Jesi li pogledao video?_BataZiv_0809 wrote: ↑07/08/2020 14:35 Zasto bi bilo pogrdno? I oni sami sebe tako nazivaju: Albanija (albanski: Shqipëri / Shqipëria), zvanično Republika Albanija (albanski: Republika e Shqipërisë), država je u Jugoistočnoj Evropi odnosno na Balkanskom poluostrvu.
Tebi ovdje nema ko nije metno, sa ili bez vazeljin.Capljina74 wrote: ↑07/08/2020 14:31Znas, kada se neko izvaljuje u svaku priču, pa kad mu metnu, on kmeci, prijavljuje i tuzika kod šefovice, kako mu ono po narodnoj ide? Koja mu je karakterna osobina, a vuče na neki organ...
Hoćeš li i mene prijaviti?
_BataZiv_0809 wrote: ↑07/08/2020 14:49 Mrsko mi gledat. Ja ih zovem Šiptarima. Nijedan do sad mi nije do sad zbog toga odbio prodati kifle.
Ma i da si ne znam sta pogledao, tebi se stav nece promjeniti..._BataZiv_0809 wrote: ↑07/08/2020 14:49 Mrsko mi gledat. Ja ih zovem Šiptarima. Nijedan do sad mi nije do sad zbog toga odbio prodati kifle.
Otvori temu o srbofobiji i pisi koliko hoces...Lincoln-Burrows wrote: ↑07/08/2020 15:08 Dva forumaša neću navesti nikove su izrazito srbofobični,
tema bi po nekoj logici mogla vrlo lako pod ključ jer su Srbi jedan
od naroda ove države. A čudi me da nikad nitko nije baniran
zbog naziva Južni Srbi a kao to bi isto trebalo biti pogrdno.
Ne znam zašto, ali ova dvojica bi mogla objasniti zašto je to pogrdno.
Kuca ti Rade Šerbedžija na vrata i nešto govori. Nešto o organima i karakternim osobinama.LBVIEW wrote: ↑07/08/2020 14:50Tebi ovdje nema ko nije metno, sa ili bez vazeljin.Capljina74 wrote: ↑07/08/2020 14:31Znas, kada se neko izvaljuje u svaku priču, pa kad mu metnu, on kmeci, prijavljuje i tuzika kod šefovice, kako mu ono po narodnoj ide? Koja mu je karakterna osobina, a vuče na neki organ...
Hoćeš li i mene prijaviti?![]()
![]()
A hoce to kad se petlja i srpska mitomanija potura pod historijske cinjenice.
Nego, hocel' to pismo, ili ce biti kao i sa Hilandarom?![]()
![]()
De bolan, i onoj najvecoj budali je jasno zasto im se obracas ovim nazivom, da ih ponizis, uvrijedis, omalovazis.Capljina74 wrote: ↑07/08/2020 14:35Pržiš se I ložiš...
Žao mi te dirati.
Nego koja je to dijagnoza da ti smeta vlastito ime kada te drugi oslovljava?
To je po meni za Domanovića.
Nisam znao da si postao i moderator? Ili samo ocekujes da se kritika na podrugljivo nazivanje drugog naroda - nazove srbofobijom...Lincoln-Burrows wrote: ↑07/08/2020 15:17 Samo se strpi doći će katanac, nije neka tema za konstruktivne rasprave.
Ma zovi kako hoćeš.oaza85 wrote: ↑07/08/2020 15:24De bolan, i onoj najvecoj budali je jasno zasto im se obracas ovim nazivom, da ih ponizis, uvrijedis, omalovazis.Capljina74 wrote: ↑07/08/2020 14:35Pržiš se I ložiš...
Žao mi te dirati.
Zamisli da tebi neko kaze, sta ja znam, vlasino kmetovska?
Pa nije lijepo, ruzno je.
Kako god ne volis da tebe neko vrijedja i ponizava, nemoj ni ti drugog, i bices bolji insan nego sto si sad.
Šipac nikad, to nek oni između sebe tako. Ali Šiptar svakako.
Zovni ga “Halo, Šiptar” na Kosovu, pa ćeš vidjeti reakcije._BataZiv_0809 wrote: ↑07/08/2020 15:28Šipac nikad, to nek oni između sebe tako. Ali Šiptar svakako.
I mene budale, kome ja pokusavam probuditi savijest o lijepom ponasanju, kukturi dijaloga, civilizaciji....Capljina74 wrote: ↑07/08/2020 15:26Ma zovi kako hoćeš.oaza85 wrote: ↑07/08/2020 15:24De bolan, i onoj najvecoj budali je jasno zasto im se obracas ovim nazivom, da ih ponizis, uvrijedis, omalovazis.Capljina74 wrote: ↑07/08/2020 14:35
Pržiš se I ložiš...
Žao mi te dirati.
Zamisli da tebi neko kaze, sta ja znam, vlasino kmetovska?
Pa nije lijepo, ruzno je.
Kako god ne volis da tebe neko vrijedja i ponizava, nemoj ni ti drugog, i bices bolji insan nego sto si sad.
A oni su Šiptari jer su tako zvani i osamdesetih i sedamdesetih i nikome nije smetalo...
Serem se na politicku korektnost ...