Helikopter kruzi iznad Sarajeva

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

alipasijaner

#51 Re: Helikopter kruzi iznad Sarajeva

Post by alipasijaner »

Teško je živjeti u državi u kojoj ljudi okreću glavu od stvari koje im se dešavaju ispred nosa i isto tako od ljudi koji u svemu vide da im neko drugi radi o glavi..
i agree

#52 Re: Helikopter kruzi iznad Sarajeva

Post by i agree »

made_in_sarajevo

#53 Re: Helikopter kruzi iznad Sarajeva

Post by made_in_sarajevo »

Jebem ti zivot onaj konj posalje auto u svemir, ovdje se cude sto helikopter leti navece :lol:
Romeo 80
Grijem se na: Džemper
Vozim: Azijsku nakazu

#54 Re: Helikopter kruzi iznad Sarajeva

Post by Romeo 80 »

alipasijaner wrote: 23/07/2020 13:47
Nike af1 white wrote: 23/07/2020 13:44
jarane i u ostalim dijelovima grada je primjeceno da se na trebevicu nešto cudno desava posebno nocu na parkiralištu sa pogledom na grad nisam siguran al dvije kugle svjetla kao sa golfa dvice sijaju i unutra maglovita stakla i svako malo poskakuje nakon helikoptera strahota vidjeti :run: :run:
Treba im reć' da malo otvore prozore ili upale klimu..
Ne radi Toshiba u stanju mirovanja :lol:
thekupus

#55 Re: Helikopter kruzi iznad Sarajeva

Post by thekupus »

mouton noir wrote: 23/07/2020 10:39 Znas da zivis u kasabi bogu iza nogu kad je let helikoptera vijest dana :lol: :shock: :run:
Prije nekog vremena u mom londonskom naselju sedmicu dana svaku noć oko dva ujutro po sat, dva prelijetao je helikopter. Eh, to je inače skroz normalno, puno ih prelijeće, ali ovaj je letio nisko i dosta dugo.

Nakon nekoliko dana saznao sam šta se dešava. Par kilometara od mog stana se nalazi Bishop's Avenue, ulica gdje žive najbogatiji ljudi na svijetu. Među njima su ruski magnati, bogati kinezi i članovi saudijske kraljevske porodice. Iz vile nekog od njih (vjerovatno ovih zadnjih) pobjegla je divlja mačka koju su ilegalno držali kao ljubimca. Budući da je noćna životinja, morali su je tražiti noću. Mjesecima je ne mogu uhvatiti, samo nalaze ostatke lokalnih kućnih mačaka koje hvata i jede. U toj ulici postoji cijeli niz napuštenih vila sa ogromnim imanjima, pa se vjerovatno u njima krije, a policija tamo je smije ulaziti.

Helikopterom su je tražili jer je ušla u avliju nekim bogatašima, i uslikala ju je sigurnosna kamera.

Ono što hoću da kažem je, provjerite da nije Baketu pobjegla divlja mačka iz vile. Možda je traže helikopterom, pa zato letaju svaku noć.

Image

https://www.mylondon.news/news/north-lo ... e-18316361
alipasijaner

#56 Re: Helikopter kruzi iznad Sarajeva

Post by alipasijaner »

Romeo 80 wrote: 23/07/2020 21:00 Ne radi Toshiba u stanju mirovanja :lol:
Nekad tamo iza rata sam vozio Yugu i ono komsija me pita imaš li klimu u autu, rekoh imam... tropsku..
Post Reply