To je tvoje misljenje. Ja imam drugacije. A to da nije htio da pregleda dijete koje je operisao mi je cisto nemoguce.
Najbolji ortoped u sarajevu
Moderator: anex
- Altsa
#51 Re: Najbolji ortoped u sarajevu
- nivla
#52 Re: Najbolji ortoped u sarajevu
jedva ga i privatno primio, na kraju u sloveniji rijesen problem, placena privatno operacija i dijete se oporavljaAltsa wrote: ↑30/04/2025 08:45To je tvoje misljenje. Ja imam drugacije. A to da nije htio da pregleda dijete koje je operisao mi je cisto nemoguce.
ovo za kukove od kolege unuce je suvisno i komentarisati
- Altsa
#53 Re: Najbolji ortoped u sarajevu
Aha. Znaci primio ga je. Malo si konfuzan. Kazes nije htio primiti dijete koje je operisao, a onda pises da je u sloveniji rijesen problem gdje je dijete operisanonivla wrote: ↑30/04/2025 09:38jedva ga i privatno primio, na kraju u sloveniji rijesen problem, placena privatno operacija i dijete se oporavlja
ovo za kukove od kolege unuce je suvisno i komentarisati
- nivla
#54 Re: Najbolji ortoped u sarajevu
operiso ga je u bolnici, zasto bi mu pacijent morao privatno ici ako radi u bolniciAltsa wrote: ↑30/04/2025 10:10Aha. Znaci primio ga je. Malo si konfuzan. Kazes nije htio primiti dijete koje je operisao, a onda pises da je u sloveniji rijesen problem gdje je dijete operisanoPa ko ga je operisao? Becirbegovic ili slovenci?
epilog price nista konkretno, roditelji na kraju otisli u sloveniju da zavrse i javili se na kcus gdje oporavak ide kako treba
a nije ga htio pregledati u bolnici gdje i treba, i ovo je bilo tako da se trazila stela da ga primi privatno
a ti trazi dlaku u jajetu pravdajuci da je on kao dobar a supak da ne moze biti veci
sestrinog malog nije htio operisati, reko da mu niko u bih ne moze pomoci, operisano dijete uspjesno bez posljedica na klinickom, prije odlaska otpustio dijete i sredio da na otpusnici pise na zahjev majke
Last edited by nivla on 30/04/2025 10:19, edited 2 times in total.
- JasminovaMama
- Horoskop: Drolja
#55 Re: Najbolji ortoped u sarajevu
Ma, nema doktora u Sarajevu koji je strucan. Sve je to nivo Šanke Mesihovica, salabajzeri i dunsteri, ublehasi i vracevi.
- nivla
#56 Re: Najbolji ortoped u sarajevu
i ovo je bilo sve rezultat price da je lik najbolji, pa su svi trazili "najboljeg"
-
laik1981
#57 Re: Najbolji ortoped u sarajevu
Ma ima strucnjaka, ali, na zalost, mnogima su bitnije pare od zdravlja nekog pojedinca. Za kvalitetnu uslugu neophodno je platiti, imati stelu ili biti u promilu onih koji imaju srece.
Evo vidimo primjer gdje nije zelio raditi, a isto tako znam za primjere gdje je radio slucajeve koje niko nije zelio raditi. Kako koga potrefi. Kod nas je zdravstvo lutrija.
Evo vidimo primjer gdje nije zelio raditi, a isto tako znam za primjere gdje je radio slucajeve koje niko nije zelio raditi. Kako koga potrefi. Kod nas je zdravstvo lutrija.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#58 Re: Najbolji ortoped u sarajevu
Nikakva ti nije garancija "platiti" kod nas...laik1981 wrote: ↑30/04/2025 10:23 Ma ima strucnjaka, ali, na zalost, mnogima su bitnije pare od zdravlja nekog pojedinca. Za kvalitetnu uslugu neophodno je platiti, imati stelu ili biti u promilu onih koji imaju srece.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#59 Re: Najbolji ortoped u sarajevu
Rodjaka je operiso u svojoj ordinaciji, dok su mu na klinickom htjel iraditi samo jedan ligament iako su pukli medijalni i krizni.nivla wrote: ↑30/04/2025 10:16operiso ga je u bolnici, zasto bi mu pacijent morao privatno ici ako radi u bolnici
epilog price nista konkretno, roditelji na kraju otisli u sloveniju da zavrse i javili se na kcus gdje oporavak ide kako treba
a nije ga htio pregledati u bolnici gdje i treba, i ovo je bilo tako da se trazila stela da ga primi privatno
a ti trazi dlaku u jajetu pravdajuci da je on kao dobar a supak da ne moze biti veci
sestrinog malog nije htio operisati, reko da mu niko u bih ne moze pomoci, operisano dijete uspjesno bez posljedica na klinickom, prije odlaska otpustio dijete i sredio da na otpusnici pise na zahjev majke
Dijametralno suprotno od svega sto si napisao. I ne kontam zasto stela da se primi privatno
- hilmija frlj
- Location: Iz boja u boj, do konačne pobjede, do slobodne Bosne i Hercegovine
#60 Re: Najbolji ortoped u sarajevu
Možemo postaviti pitanje zašto Klinika za bol pri Općoj Bolnici više ne radi apliciranje inekcija (blokada) u koljeno, lakat i kičmu? I zašto je spisak ljudi koji čekaju dosegao preko 100? Ne daju im rendgen. A zašto im ne daju rendgen? Pa zato što to isto Biščević radi u privatnoj ordinaciji kod DZ Kumrovec. I to naplaćuje 250 KM.nivla wrote: ↑12/10/2023 14:13sto opet ne znaci da nije supcina koja zloupotrebljava svoj polozaj pa za pacijente koji se njemu privatno jave ne obezbijedi ranije termine u istoj bolnici gdje je sef odjeljenja, otprilike redovno cekas godinu al ako se njemu privatno javis obavi to puno ranije
strucnost ne bih da komentarisem jer ovo sto sam
ja upoznao i iz licnog iskustva znam je da ovi samoprozvani strucnjaci u klasi bh doktora nisu ni za koji kurac kako u regiji tako i u svijetu, vec je to npr ko da za medicinski fakultet u sarajevu kazes da je nabolji medicinski fakultet na unsa, a nemas drugi medicinski fakultet na unsa sa kojim bi ga poredio
- nivla
#61 Re: Najbolji ortoped u sarajevu
ako im ne kaze sa trebaju smrsati pa ce koljeno samo proci jer piju ozempic, to biscevic radihilmija frlj wrote: ↑30/04/2025 23:30Možemo postaviti pitanje zašto Klinika za bol pri Općoj Bolnici više ne radi apliciranje inekcija (blokada) u koljeno, lakat i kičmu? I zašto je spisak ljudi koji čekaju dosegao preko 100? Ne daju im rendgen. A zašto im ne daju rendgen? Pa zato što to isto Biščević radi u privatnoj ordinaciji kod DZ Kumrovec. I to naplaćuje 250 KM.nivla wrote: ↑12/10/2023 14:13sto opet ne znaci da nije supcina koja zloupotrebljava svoj polozaj pa za pacijente koji se njemu privatno jave ne obezbijedi ranije termine u istoj bolnici gdje je sef odjeljenja, otprilike redovno cekas godinu al ako se njemu privatno javis obavi to puno ranije
ja upoznao i iz licnog iskustva znam je da ovi samoprozvani strucnjaci u klasi bh doktora nisu ni za koji kurac kako u regiji tako i u svijetu, vec je to npr ko da za medicinski fakultet u sarajevu kazes da je nabolji medicinski fakultet na unsa, a nemas drugi medicinski fakultet na unsa sa kojim bi ga poredio
- hilmija frlj
- Location: Iz boja u boj, do konačne pobjede, do slobodne Bosne i Hercegovine
#62 Re: Najbolji ortoped u sarajevu
Usput ce im uvaliti i prehranu od svoje supruge koja je nutricionistanivla wrote: ↑01/05/2025 11:06ako im ne kaze sa trebaju smrsati pa ce koljeno samo proci jer piju ozempic, to biscevic radihilmija frlj wrote: ↑30/04/2025 23:30Možemo postaviti pitanje zašto Klinika za bol pri Općoj Bolnici više ne radi apliciranje inekcija (blokada) u koljeno, lakat i kičmu? I zašto je spisak ljudi koji čekaju dosegao preko 100? Ne daju im rendgen. A zašto im ne daju rendgen? Pa zato što to isto Biščević radi u privatnoj ordinaciji kod DZ Kumrovec. I to naplaćuje 250 KM.nivla wrote: ↑12/10/2023 14:13
sto opet ne znaci da nije supcina koja zloupotrebljava svoj polozaj pa za pacijente koji se njemu privatno jave ne obezbijedi ranije termine u istoj bolnici gdje je sef odjeljenja, otprilike redovno cekas godinu al ako se njemu privatno javis obavi to puno ranije