Najbolji ortoped u sarajevu

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Altsa

#51 Re: Najbolji ortoped u sarajevu

Post by Altsa »

nivla wrote: 29/04/2025 23:09
Altsa wrote: 29/04/2025 23:05
Chmoljo wrote: 29/04/2025 17:04 Cudi me da niko Semina ne spominje. Dosta ljudi o njemu ima pozitivno misljenje.
Evo ja cu ga spomenuti. Odlican, strucan i nije nadobudan kao vecina ljekara. Cijela ekipa u Ortosu je ok.
toliko dobar da nije htio pregledati nikad dijete koje je operisao, u sloveniji uradjena operacija, pa onda na kcus dalje, o njemu kao covjeku sve najgore, mozda je nekad i valjao ali danas osim tih fora na koje padaju ljudi u smislu da je lazno ljubazan nema nista
To je tvoje misljenje. Ja imam drugacije. A to da nije htio da pregleda dijete koje je operisao mi je cisto nemoguce.
nivla

#52 Re: Najbolji ortoped u sarajevu

Post by nivla »

Altsa wrote: 30/04/2025 08:45
Altsa wrote: 29/04/2025 23:05

Evo ja cu ga spomenuti. Odlican, strucan i nije nadobudan kao vecina ljekara. Cijela ekipa u Ortosu je ok.
toliko dobar da nije htio pregledati nikad dijete koje je operisao, u sloveniji uradjena operacija, pa onda na kcus dalje, o njemu kao covjeku sve najgore, mozda je nekad i valjao ali danas osim tih fora na koje padaju ljudi u smislu da je lazno ljubazan nema nista
To je tvoje misljenje. Ja imam drugacije. A to da nije htio da pregleda dijete koje je operisao mi je cisto nemoguce.
jedva ga i privatno primio, na kraju u sloveniji rijesen problem, placena privatno operacija i dijete se oporavlja
ovo za kukove od kolege unuce je suvisno i komentarisati
Altsa

#53 Re: Najbolji ortoped u sarajevu

Post by Altsa »

nivla wrote: 30/04/2025 09:38

jedva ga i privatno primio, na kraju u sloveniji rijesen problem, placena privatno operacija i dijete se oporavlja
Aha. Znaci primio ga je. Malo si konfuzan. Kazes nije htio primiti dijete koje je operisao, a onda pises da je u sloveniji rijesen problem gdje je dijete operisano :? Pa ko ga je operisao? Becirbegovic ili slovenci?
nivla

#54 Re: Najbolji ortoped u sarajevu

Post by nivla »

Altsa wrote: 30/04/2025 10:10
Aha. Znaci primio ga je. Malo si konfuzan. Kazes nije htio primiti dijete koje je operisao, a onda pises da je u sloveniji rijesen problem gdje je dijete operisano :? Pa ko ga je operisao? Becirbegovic ili slovenci?
operiso ga je u bolnici, zasto bi mu pacijent morao privatno ici ako radi u bolnici
epilog price nista konkretno, roditelji na kraju otisli u sloveniju da zavrse i javili se na kcus gdje oporavak ide kako treba
a nije ga htio pregledati u bolnici gdje i treba, i ovo je bilo tako da se trazila stela da ga primi privatno
a ti trazi dlaku u jajetu pravdajuci da je on kao dobar a supak da ne moze biti veci
sestrinog malog nije htio operisati, reko da mu niko u bih ne moze pomoci, operisano dijete uspjesno bez posljedica na klinickom, prije odlaska otpustio dijete i sredio da na otpusnici pise na zahjev majke
Last edited by nivla on 30/04/2025 10:19, edited 2 times in total.
JasminovaMama
Horoskop: Drolja

#55 Re: Najbolji ortoped u sarajevu

Post by JasminovaMama »

Ma, nema doktora u Sarajevu koji je strucan. Sve je to nivo Šanke Mesihovica, salabajzeri i dunsteri, ublehasi i vracevi.
nivla

#56 Re: Najbolji ortoped u sarajevu

Post by nivla »

i ovo je bilo sve rezultat price da je lik najbolji, pa su svi trazili "najboljeg"
laik1981

#57 Re: Najbolji ortoped u sarajevu

Post by laik1981 »

Ma ima strucnjaka, ali, na zalost, mnogima su bitnije pare od zdravlja nekog pojedinca. Za kvalitetnu uslugu neophodno je platiti, imati stelu ili biti u promilu onih koji imaju srece.

Evo vidimo primjer gdje nije zelio raditi, a isto tako znam za primjere gdje je radio slucajeve koje niko nije zelio raditi. Kako koga potrefi. Kod nas je zdravstvo lutrija.
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#58 Re: Najbolji ortoped u sarajevu

Post by konektovan »

laik1981 wrote: 30/04/2025 10:23 Ma ima strucnjaka, ali, na zalost, mnogima su bitnije pare od zdravlja nekog pojedinca. Za kvalitetnu uslugu neophodno je platiti, imati stelu ili biti u promilu onih koji imaju srece.

Evo vidimo primjer gdje nije zelio raditi, a isto tako znam za primjere gdje je radio slucajeve koje niko nije zelio raditi. Kako koga potrefi. Kod nas je zdravstvo lutrija.
Nikakva ti nije garancija "platiti" kod nas...
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#59 Re: Najbolji ortoped u sarajevu

Post by Chmoljo »

nivla wrote: 30/04/2025 10:16
Altsa wrote: 30/04/2025 10:10

operiso ga je u bolnici, zasto bi mu pacijent morao privatno ici ako radi u bolnici
epilog price nista konkretno, roditelji na kraju otisli u sloveniju da zavrse i javili se na kcus gdje oporavak ide kako treba
a nije ga htio pregledati u bolnici gdje i treba, i ovo je bilo tako da se trazila stela da ga primi privatno
a ti trazi dlaku u jajetu pravdajuci da je on kao dobar a supak da ne moze biti veci
sestrinog malog nije htio operisati, reko da mu niko u bih ne moze pomoci, operisano dijete uspjesno bez posljedica na klinickom, prije odlaska otpustio dijete i sredio da na otpusnici pise na zahjev majke
Rodjaka je operiso u svojoj ordinaciji, dok su mu na klinickom htjel iraditi samo jedan ligament iako su pukli medijalni i krizni.

Dijametralno suprotno od svega sto si napisao. I ne kontam zasto stela da se primi privatno :shock:
hilmija frlj
Location: Iz boja u boj, do konačne pobjede, do slobodne Bosne i Hercegovine

#60 Re: Najbolji ortoped u sarajevu

Post by hilmija frlj »

nivla wrote: 12/10/2023 14:13
alibegoa wrote: 12/10/2023 13:15
profesor Bišćević je zaista najbolji kada je kičma u pitanju
sto opet ne znaci da nije supcina koja zloupotrebljava svoj polozaj pa za pacijente koji se njemu privatno jave ne obezbijedi ranije termine u istoj bolnici gdje je sef odjeljenja, otprilike redovno cekas godinu al ako se njemu privatno javis obavi to puno ranije
strucnost ne bih da komentarisem jer ovo sto sam
ja upoznao i iz licnog iskustva znam je da ovi samoprozvani strucnjaci u klasi bh doktora nisu ni za koji kurac kako u regiji tako i u svijetu, vec je to npr ko da za medicinski fakultet u sarajevu kazes da je nabolji medicinski fakultet na unsa, a nemas drugi medicinski fakultet na unsa sa kojim bi ga poredio
Možemo postaviti pitanje zašto Klinika za bol pri Općoj Bolnici više ne radi apliciranje inekcija (blokada) u koljeno, lakat i kičmu? I zašto je spisak ljudi koji čekaju dosegao preko 100? Ne daju im rendgen. A zašto im ne daju rendgen? Pa zato što to isto Biščević radi u privatnoj ordinaciji kod DZ Kumrovec. I to naplaćuje 250 KM.
nivla

#61 Re: Najbolji ortoped u sarajevu

Post by nivla »

hilmija frlj wrote: 30/04/2025 23:30
alibegoa wrote: 12/10/2023 13:15
profesor Bišćević je zaista najbolji kada je kičma u pitanju
sto opet ne znaci da nije supcina koja zloupotrebljava svoj polozaj pa za pacijente koji se njemu privatno jave ne obezbijedi ranije termine u istoj bolnici gdje je sef odjeljenja, otprilike redovno cekas godinu al ako se njemu privatno javis obavi to puno ranije
ja upoznao i iz licnog iskustva znam je da ovi samoprozvani strucnjaci u klasi bh doktora nisu ni za koji kurac kako u regiji tako i u svijetu, vec je to npr ko da za medicinski fakultet u sarajevu kazes da je nabolji medicinski fakultet na unsa, a nemas drugi medicinski fakultet na unsa sa kojim bi ga poredio
Možemo postaviti pitanje zašto Klinika za bol pri Općoj Bolnici više ne radi apliciranje inekcija (blokada) u koljeno, lakat i kičmu? I zašto je spisak ljudi koji čekaju dosegao preko 100? Ne daju im rendgen. A zašto im ne daju rendgen? Pa zato što to isto Biščević radi u privatnoj ordinaciji kod DZ Kumrovec. I to naplaćuje 250 KM.
ako im ne kaze sa trebaju smrsati pa ce koljeno samo proci jer piju ozempic, to biscevic radi
hilmija frlj
Location: Iz boja u boj, do konačne pobjede, do slobodne Bosne i Hercegovine

#62 Re: Najbolji ortoped u sarajevu

Post by hilmija frlj »

nivla wrote: 01/05/2025 11:06
hilmija frlj wrote: 30/04/2025 23:30

ako im ne kaze sa trebaju smrsati pa ce koljeno samo proci jer piju ozempic, to biscevic radi
Usput ce im uvaliti i prehranu od svoje supruge koja je nutricionista :lol:
Post Reply