Da se ne zaboravi: Američki Jevreji podržavali bosanske muslimane

Challenger_
Location: 永恆 - bez podrumskih entiteta i taketo-maketo koalicije

#51 Re: Da se ne zaboravi: Američki Jevreji podržavali bosanske muslimane

Post by Challenger_ »

salik79 wrote:Javi se ti meni :wink:
Ili meni. Krajnje je upitno ko koga ovdje može isplatiti. On nas ili mi njih. Hihihi.
GandalfSivi

#52 Re: Da se ne zaboravi: Američki Jevreji podržavali bosanske muslimane

Post by GandalfSivi »

salik79 wrote:
GandalfSivi wrote:
salik79 wrote:
Radis li i ti, ili samo jez? Mozda honorarni saradnik? :D
Amaterizam Salice, amaterizam. Ili vam je bas losa skola ili si bas los ucenik, za zabrinuti se u oba slucaja...
Ista stvar s tobom, zato i pitam.
Jebem ja i Trumpu i mulama mater. Smijes li reci isto (znam da ne smijes, samo retoricko pitanje da te diskreditujem do kraja). Sada ono, laku noc i dovidjenja, nikada neces nauciti sta je sloboda. Ne bih se prodao ni za sta na svijetu, kod nas iz Sarajeva to je jako bitno...
jeza u ledja

#53 Re: Da se ne zaboravi: Američki Jevreji podržavali bosanske muslimane

Post by jeza u ledja »

Challenger_ wrote:
jeza u ledja wrote:Kaze lik koji danonocno palamudi na forumu braneci cetnicke saveznike. :wink:
Nisi ti dobar, nikako.

One koji su odlikovali Dražu braniš upravo ti.
Aha jeste, svaki dan dolazim ovdje i branim Trumana i Georgea Busha. :lol:

Trumpa takodje, puna usta hvale. :oops:
(Za lika za kojeg si ti napisao na drugoj temi da "ne vjerujes da je maligan") :wink:
Sa druge strane, Putin, na kojeg ti svrsavas, podrzava Dodika u namjeri da rusi drzavu u kojoj zivis. :wink:

Ovaj drugi, salik, se satra onomad objasnjavajuci kako je ruska uloga u BiH zapravo neutralna. Evo na ovoj temi, koja ne bi trebala da ima veze ni sa cim, on nadje za shodno da prosipa neku propagandu. Iako pricamo o ljudima koji su pomogli BiH kad je bilo najteze.

Djon obraz jel? Prosto se covjeku gadi citati vase lazi.
jeza u ledja

#54 Re: Da se ne zaboravi: Američki Jevreji podržavali bosanske muslimane

Post by jeza u ledja »

salik79 wrote:
jeza u ledja wrote:
salik79 wrote:Ko ce mu ga znati, ali uvijek vrti istu plocu. Samo je jednom za zeru odstupio, ponudivsi mi mjesecni honorar da vise ne pisem na forumu. :lol:
Vidi kako se dobro sjeca, vidim da te je zagolicalo. :lol: Ova ponuda jos uvijek vazi, rekao sam ti, sve sto treba je da mi se javis na PM. :wink:
Javi se ti meni :wink:
Ponuda stoji i vazi jedino ako se ti meni javis. Necu ponavljati sto puta. Ocigledno si zapamtio vec od ranije. :D
salik79

#55 Re: Da se ne zaboravi: Američki Jevreji podržavali bosanske muslimane

Post by salik79 »

GandalfSivi wrote:
salik79 wrote:
GandalfSivi wrote: Amaterizam Salice, amaterizam. Ili vam je bas losa skola ili si bas los ucenik, za zabrinuti se u oba slucaja...
Ista stvar s tobom, zato i pitam.
Jebem ja i Trumpu i mulama mater. Smijes li reci isto (znam da ne smijes, samo retoricko pitanje da te diskreditujem do kraja). Sada ono, laku noc i dovidjenja, nikada neces nauciti sta je sloboda. Ne bih se prodao ni za sta na svijetu, kod nas iz Sarajeva to je jako bitno...
Prodo si se ti, cim si otisao tamo.

A jebite si medjuaobno matere, slobodno, to je praksa i demokrata i republikanaca, ne zelim imati udjela u tome.

Nemoj zaboraviti jebavati mame ni sorosima, rokefelerima i svim ostalim americkim "altruistima". ;-)
jeza u ledja

#56 Re: Da se ne zaboravi: Američki Jevreji podržavali bosanske muslimane

Post by jeza u ledja »

Challenger_ wrote:
Ili meni. Krajnje je upitno ko koga ovdje može isplatiti. On nas ili mi njih. Hihihi.
Cekaj, sta tebi? Vidi kako si daje na vaznosti. :lol:
Nisi ti njegov kvalitet, tebi mozemo ponuditi samo Srebrni paket. :lol:
salik79

#57 Re: Da se ne zaboravi: Američki Jevreji podržavali bosanske muslimane

Post by salik79 »

Challenger_ wrote:
Ovisi koliko visoko kotira u organizaciji/instituciji za koju radi.
Challenger_

#58 Re: Da se ne zaboravi: Američki Jevreji podržavali bosanske muslimane

Post by Challenger_ »

jeza u ledja wrote:Aha jeste, svaki dan dolazim ovdje i branim Trumana i Georgea Busha. :lol:
Kakav "svaki dan", nisam na forumu bio barem 40 dana, jer ne da nisam bio u zemlji nisam bio u Evropi. Samo pišeš napamet.

Čovječe dragi. Ja mogu, a možeš i ti, da vidiš ko je kompetentan a ko nije. Kompetentnih sagovornika na forumu je malo i umjesto da čuvaš taj krug, ti ideš sa etiketama i negiraš samog sebe.

Saberi se, razmisli malo i probaj drugačije.
salik79

#59 Re: Da se ne zaboravi: Američki Jevreji podržavali bosanske muslimane

Post by salik79 »

jeza u ledja wrote:

(Za lika za kojeg si ti napisao na drugoj temi da "ne vjerujes da je maligan") :wink:
Sa druge strane, Putin, na kojeg ti svrsavas, podrzava Dodika u namjeri da rusi drzavu u kojoj zivis. :wink:

Ovaj drugi, salik, se satra onomad objasnjavajuci kako je ruska uloga u BiH zapravo neutralna. Evo na ovoj temi, koja ne bi trebala da ima veze ni sa cim, on nadje za shodno da prosipa neku propagandu. Iako pricamo o ljudima koji su pomogli BiH kad je bilo najteze.

Je li te stid?! Pokusaj demantovati, ili osporiti, bilo sta sto sam napisao na ovoj temi, a ti se nadovezao!
salik79 wrote:
GandalfSivi wrote:Americka politika prema mogucnosti vojne intervencije u BiH se promijenila 22. aprila 1993, kada je na otvaranju Muzeja Holokausta u DC-u Elie Wiesel javno prozvao Klintona na akciju sprjecavanja genocida u BiH. To je bio pocetak javnog pritiska na americku vladu da pomogne bosanskim muslimanima...
Govorio je o "bivsoj Jugoslaviji" i krvoprolicu koje se tamo desava i koje je neophodno zaustaviti. Govorio je o "narodima koji medjusobno ratuju dok djeca umiru".

https://www.c-span.org/video/?c3342709/ ... ia-remarks

Hvala mu i na tome, jer nije govno kao direktor centra "Simon Wiesenthal" , Efraim Zuroff, koji negira Genocid u Srebrenici, a presudu naziva "politickom", ili Gideon Greiff, profesor-istrazivac u "Yad Vashem Holocaust Memorialu" i "Institutu za Holokaust", koji je postavljen na celo "Komisije za istinu o Srebrenici i Sarajevu" u RS-u.
Ono o obrazu :roll:
salik79

#60 Re: Da se ne zaboravi: Američki Jevreji podržavali bosanske muslimane

Post by salik79 »

jeza u ledja wrote:
salik79 wrote:
jeza u ledja wrote: Vidi kako se dobro sjeca, vidim da te je zagolicalo. :lol: Ova ponuda jos uvijek vazi, rekao sam ti, sve sto treba je da mi se javis na PM. :wink:
Javi se ti meni :wink:
Ponuda stoji i vazi jedino ako se ti meni javis. Necu ponavljati sto puta. Ocigledno si zapamtio vec od ranije. :D
To bi ti da, u jenkijevskom maniru, postavljas nekakve ultimatume?! :mrgreen:
GandalfSivi

#61 Re: Da se ne zaboravi: Američki Jevreji podržavali bosanske muslimane

Post by GandalfSivi »

salik79 wrote: Prodo si se ti, cim si otisao tamo.

A jebite si medjuaobno matere, slobodno, to je praksa i demokrata i republikanaca, ne zelim imati udjela u tome.

Nemoj zaboraviti jebavati mame ni sorosima, rokefelerima i svim ostalim americkim "altruistima". ;-)
Smijesan si majstore, pogotovo za nakoga ko visi po ‘Njemckoj i turskim plazama” (namjerni navodnici). Niti moram podrzavati koga niti se moram bojati koga, samo zdravi razum, a to si davno izignorisao... Mogu zivjeti gdje god hocu, a opet vjerovati u sebe i svoja uvjerenja (jos jedna stvar koja ti je nepoznata). Zasluzi sendvic, napisi jos par politickih pamfleta, furaj se da vjerujes u to i sretno ti majstore. Ostat ce ti svijet zatvoren i nepoznat, ali to nije moj problem...
jeza u ledja

#62 Re: Da se ne zaboravi: Američki Jevreji podržavali bosanske muslimane

Post by jeza u ledja »

salik79 wrote: A jebite si medjuaobno matere, slobodno, to je praksa i demokrata i republikanaca, ne zelim imati udjela u tome.
To se zove demokracija. :wink:
Shvatam da tebi nije jasan koncept. Kod tebe i kod Chelija ajne drzava, ajne narod, ajne vodja. Kad kritikujes jednog, kritikujes sve i obratno. Zato vam nista nije jasno.
Tako je, zato je tebi zicagu zinula na navodni poziv Rajfajzen banke na veceru. :wink: Il je ono bila Sberbank? :oops:
salik79 wrote: Nemoj zaboraviti jebavati mame ni sorosima, rokefelerima i svim ostalim americkim "altruistima". ;-)
Nabijem ih sviju lagano na kurac, samo za tebe. Naserem im se u usta i naguram nogom da sto vise stane. :wink:
salik79

#63 Re: Da se ne zaboravi: Američki Jevreji podržavali bosanske muslimane

Post by salik79 »

GandalfSivi wrote:

Smijesan si majstore, pogotovo za nakoga ko visi po ‘Njemckoj i turskim plazama” (namjerni navodnici). Niti moram podrzavati koga niti se moram bojati koga, samo zdravi razum, a to si davno izignorisao... Mogu zivjeti gdje god hocu, a opet vjerovati u sebe i svoja uvjerenja (jos jedna stvar koja ti je nepoznata). Zasluzi sendvic, napisi jos par politickih pamfleta, furaj se da vjerujes u to i sretno ti majstore. Ostat ce ti svijet zatvoren i nepoznat, ali to nije moj problem...
Da ne duljimo. Sve sto si napisao - vazi za tebe. Dovidjento.
salik79

#64 Re: Da se ne zaboravi: Američki Jevreji podržavali bosanske muslimane

Post by salik79 »

jeza u ledja wrote:
salik79 wrote: A jebite si medjuaobno matere, slobodno, to je praksa i demokrata i republikanaca, ne zelim imati udjela u tome.
To se zove demokracija. :wink:
Shvatam da tebi nije jasan koncept. Kod tebe i kod Chelija ajne drzava, ajne narod, ajne vodja. Kad kritikujes jednog, kritikujes sve i obratno. Zato vam nista nije jasno.
Tako je, zato je tebi zicagu zinula na navodni poziv Rajfajzen banke na veceru. :wink: Il je ono bila Sberbank? :oops:
salik79 wrote: Nemoj zaboraviti jebavati mame ni sorosima, rokefelerima i svim ostalim americkim "altruistima". ;-)
Nabijem ih sviju lagano na kurac, samo za tebe. Naserem im se u usta i naguram nogom da sto vise stane. :wink:
:thumbup: :lol:
salik79

#65 Re: Da se ne zaboravi: Američki Jevreji podržavali bosanske muslimane

Post by salik79 »

Demokracije i govana :lol: :lol: :lol:
jeza u ledja

#66 Re: Da se ne zaboravi: Američki Jevreji podržavali bosanske muslimane

Post by jeza u ledja »

Challenger_ wrote:
jeza u ledja wrote:Aha jeste, svaki dan dolazim ovdje i branim Trumana i Georgea Busha. :lol:
Kakav "svaki dan", nisam na forumu bio barem 40 dana, jer ne da nisam bio u zemlji nisam bio u Evropi. Samo pišeš napamet.

Čovječe dragi. Ja mogu, a možeš i ti, da vidiš ko je kompetentan a ko nije. Kompetentnih sagovornika na forumu je malo i umjesto da čuvaš taj krug, ti ideš sa etiketama i negiraš samog sebe.

Saberi se, razmisli malo i probaj drugačije.
Gdje si bio van Evrope? Vladivostok? :lol:

Ti nisi kompetentan sagovornik, ti si predmet ismijavanja.
salik79

#67 Re: Da se ne zaboravi: Američki Jevreji podržavali bosanske muslimane

Post by salik79 »

Kakva karikatura :lol: :lol: :lol: :-) :roll:
Challenger_

#68 Re: Da se ne zaboravi: Američki Jevreji podržavali bosanske muslimane

Post by Challenger_ »

:lol: :lol: :lol:
Challenger_

#69 Re: Da se ne zaboravi: Američki Jevreji podržavali bosanske muslimane

Post by Challenger_ »

jeza u ledja wrote:Gdje si bio van Evrope? Vladivostok? :lol:

Ti nisi kompetentan sagovornik, ti si predmet ismijavanja.
Ma u Varešu sam bio. Ispravka. Nisi kompetentan sagovornik. Ti si jedan prazni, nekompetentni, nadobudni narcis.
Challenger_

#70 Re: Da se ne zaboravi: Američki Jevreji podržavali bosanske muslimane

Post by Challenger_ »

salik79 wrote:Kakva karikatura :lol: :lol: :lol: :-) :roll:
Kompleksaš.

Odoh Salik. Laku noć.
salik79

#71 Re: Da se ne zaboravi: Američki Jevreji podržavali bosanske muslimane

Post by salik79 »

Challenger_ wrote:
salik79 wrote:Kakva karikatura :lol: :lol: :lol: :-) :roll:
Kompleksaš.

Odoh Salik. Laku noć.
Upravo. Lahku noc.
jeza u ledja

#72 Re: Da se ne zaboravi: Američki Jevreji podržavali bosanske muslimane

Post by jeza u ledja »

salik79 wrote:
jeza u ledja wrote:

Je li te stid?! Pokusaj demantovati, ili osporiti, bilo sta sto sam napisao na ovoj temi, a ti se nadovezao!
salik79 wrote:
GandalfSivi wrote:Americka politika prema mogucnosti vojne intervencije u BiH se promijenila 22. aprila 1993, kada je na otvaranju Muzeja Holokausta u DC-u Elie Wiesel javno prozvao Klintona na akciju sprjecavanja genocida u BiH. To je bio pocetak javnog pritiska na americku vladu da pomogne bosanskim muslimanima...
Govorio je o "bivsoj Jugoslaviji" i krvoprolicu koje se tamo desava i koje je neophodno zaustaviti. Govorio je o "narodima koji medjusobno ratuju dok djeca umiru".

https://www.c-span.org/video/?c3342709/ ... ia-remarks

Hvala mu i na tome, jer nije govno kao direktor centra "Simon Wiesenthal" , Efraim Zuroff, koji negira Genocid u Srebrenici, a presudu naziva "politickom", ili Gideon Greiff, profesor-istrazivac u "Yad Vashem Holocaust Memorialu" i "Institutu za Holokaust", koji je postavljen na celo "Komisije za istinu o Srebrenici i Sarajevu" u RS-u.
Ono o obrazu :roll:
''

Zasto bih ja negirao ovo? Vjerovatno je tacno.

Poenta je da si ti nasao za shodno da na ovoj temi pises o nekim debilima i njihovom stavu o genocidu u BiH. Iz nekog razloga si upoznat sa stavovima svih poznatih jevreja u svijetu. Interesuje te ta tema, jel tako? Neko spomene bilo sta bilo gdje sto ima veze sa jevrejima, eto salika (ili Chellija) da nam kazu sve moguce i nemoguce info. Odakle toliko znanje?

Vadi imena ko iz sesira. Efraim Zuroff, Gideon Greiff. Pazi ti koliko covjek ko iz topa vadi imena. :wink: :wink:

I usput, nit tema ima veze sa Iranom, nit tema ima veze sa Izraelom. Ima veze sa americkim jevrejima i sa Bosnom.
Evo guglah, i Zuroff i Greif su Izraelci, jedan je doduse rodjen u Americi ali preselio u Izrael prije 50 godina. Ali zato, na temi o americkim jevrejima i Bosni, salik se javio da nam spomene neke izraelske debile. Jedina konekcija izmedju njih je to sto su jevreji. :wink:

I sta sad ja da demantiram? Da si ovdje u svojstvu promocije drzave cija se vanjska politika zasniva na antisemitizmu? Dokazi suprotno i ugasi tamo dugme koje te poziva da se javis na svaku temu gdje se spominju jevreji. :wink:
славянин

#73 Re: Da se ne zaboravi: Američki Jevreji podržavali bosanske muslimane

Post by славянин »

Haj sto ga mulama , ali sad jedan drugom :lol: :lol: :lol:
salik79

#74 Re: Da se ne zaboravi: Američki Jevreji podržavali bosanske muslimane

Post by salik79 »

Ja jevrejima, koji su bili uz BiH, skidam kapu. Da ih dragi Bog nagradi svakim dobrom.

Mojne mi poturanja i laznog moralisanja. Izrael je zlo, cionizam je zlo, i taj stav dijelim sa svim jevrejima anticionistima, koji su - gle cuda - semiti.
jeza u ledja

#75 Re: Da se ne zaboravi: Američki Jevreji podržavali bosanske muslimane

Post by jeza u ledja »

salik79 wrote:Ja jevrejima, koji su bili uz BiH, skidam kapu. Da ih dragi Bog nagradi svakim dobrom.

Mojne mi poturanja i laznog moralisanja. Izrael je zlo, cionizam je zlo, i taj stav dijelim sa svim jevrejima anticionistima, koji su - gle cuda - semiti.
Ali si zato na temi o podrsci americkih jevreja BiH spomenuo dva Izraelca. :wink:
Post Reply