Bakir1 wrote:ne nego dodjes pun sebe, sa pricom napamet iz casopisa, i pitas kako neko smije imati misljenje da je e46 pregazeno smece posebno u izvedbi sa dizel motorom.
trazis argumente, daj svoje za sve aute koji su po tvome tumacenju manje vrijedni od tog ubijenog bmwa.
Mislim da si me pogresno shvatio. Ja nikom ne preporucujem pregazen E46. Da se ja pitam ja bih mu rekao pasa potrudi se u zivotu nekoliko godina i onda kupi BMW koji je iole kako treba (ko sto sam na kraju i ja uradio) ali to je u Bosni pricati ko da ides preko vjetrenjaca, jos ce bi reci da sam lopov i da sam ukro.
U ovoj slucaju, kako sam i napisao, nema sigurnosti ni u jednom autu za 7 hiljada osim u nekom koje je novo bilo 15 - Daciji. Sta treba da mu kazem, uzmi novijeg Pezoa, pa da mu presutim ako ti rikne EGR 5 stoja ti je jer se el. otvara, ako ti rikne kvacilo set je 1000 KM jer ima plivajuci, itd? Iil da mu samo kazem ne valja to qrcu, mislim koliko mu tim pomazem? Nema idealno za ove pare osim Dacije. Sve je kako te potrefi.
Ja sam samo reagovao na tu pricu o gustu i kao sve je to isto, i tu standardnu suplju o sesterocilindrasima koju pricaju oni koji nisu imali nikakav BMW ni jedan jedini dan, a hoce da su najglasniji, za vratove bi se fatali. Nemoj groba ima drugo, a sta je to drugo ne znaju.
Casopisi... hm zadnji casopis sam kupio prije 3 godine, kupovao sam casopis za klasike do prije par mjeseci pa odustao kad mi se nakupila kamara brojeva koje nisam otvorio.