Dje ces ba onake siseHAVANA wrote:Treba joj sisu otkinut
Kolinda Grabar-Kitarović
- General War
#51 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
- SaraFina
#52 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
costacurta wrote:Prdit mogu ja ili ti na forumu, u trgovini uz pivu, na sijelu..... dok je ona itekako važna javna ličnost, predsjednica zemlje koja uskoro predsjedava EU i čija svaka riječ ima važnost i težinu.Benjo34 wrote:Ma džaba se loži narod na ovu priču, ona ovo prdi već godinama, i izofirala se u EU i USA, ta priča neće promijeniti nama najvažniji, američki stav prema nama a izrael će uvijek, kad bude trebalo stati uz Ameriku, ma koliko Dodik imao jak lobi u Izraelu. S te strane nemam brigu, ali me brine, što reakcije naših političara su blage, šta treba ova krava da uradi da se ambasador protjera, ona proglasi nepoželjnom?
Nije mi jasno odakle tolika mržnja?
PresjeDnica u rangu Milorada Dodika
Opskurne HR, u EU, na dnu hranidbenog lanca?...za koju ne mare ni susjedni Mađari, a prosječni Čeh, Poljak, Slovak ili Austrijanac nema žive veze ko je Kolinda G. Kitarević.
- Sanjarko
#53 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
Fazon je sto ja, ti i ostali ovo ne prd*mo a ona prd* i cisto sumnjam da to radi sto je navodno pr*znoglava.costacurta wrote:Prdit mogu ja ili ti na forumu, u trgovini uz pivu, na sijelu..... dok je ona itekako važna javna ličnost, predsjednica zemlje koja uskoro predsjedava EU i čija svaka riječ ima važnost i težinu.Benjo34 wrote:Ma džaba se loži narod na ovu priču, ona ovo prdi već godinama, i izofirala se u EU i USA, ta priča neće promijeniti nama najvažniji, američki stav prema nama a izrael će uvijek, kad bude trebalo stati uz Ameriku, ma koliko Dodik imao jak lobi u Izraelu. S te strane nemam brigu, ali me brine, što reakcije naših političara su blage, šta treba ova krava da uradi da se ambasador protjera, ona proglasi nepoželjnom?
- Edin H.
#54 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
A inace smo mi poznati da nam je dentista prioritetSaraFina wrote:Benjo34 wrote:Ma džaba se loži narod na ovu priču, ona ovo prdi već godinama, i izofirala se u EU i USA, ta priča neće promijeniti nama najvažniji, američki stav prema nama a izrael će uvijek, kad bude trebalo stati uz Ameriku, ma koliko Dodik imao jak lobi u Izraelu. S te strane nemam brigu, ali me brine, što reakcije naših političara su blage, šta treba ova krava da uradi da se ambasador protjera, ona proglasi nepoželjnom?
Loži krezubu škutorsku masu pred izbore izjavama i prosi ublehašica glasove. Ko će iole normalan iz HR dati joj glas?Čak i Škoro kotira bolje od nje
u anketama.
Jedino joj mogu narušeni rejting popraviti busevi iz škutorlanda organizirani od Čovića i HDZ-a. Gazimo ih kako nam ćejf pa im ovo dođe osveta:D
Propala politička ličnost, koju je svijet upamtio po upadu u svlačionice polugolim igračima reprezentacije.
- General War
#55 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
..ne znam vala za tebe, ja nemam nikad neugodnosti ni jedne bilo gdje po hrvatskoj, niti nesto glumim..., ja se sjecam i prije rata kad sam bio na nekom takmicenju ubio sam se da nekom tipu iz hrvatske objesnim kako se zove deveti mjesec na hrvatskom, stvarno nije tip veze imao...a zaceras milfaci ba.Nadzornik wrote:Hodam i ja ponekad Zagrebom ali neupadljivo i u putu do pekare stalno u sebi ponavljam,kruh,kruh,kruh...General War wrote:ČLAN JEVREJSKE ZAJEDNICE U BIH OGORČEN: "Da su tačne izjave hrvatske predsjednice, ne bih mogao hodati mojim Sarajevom"
- SaraFina
#56 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
Edin H. wrote:A inace smo mi poznati da nam je dentista prioritetSaraFina wrote:Benjo34 wrote:Ma džaba se loži narod na ovu priču, ona ovo prdi već godinama, i izofirala se u EU i USA, ta priča neće promijeniti nama najvažniji, američki stav prema nama a izrael će uvijek, kad bude trebalo stati uz Ameriku, ma koliko Dodik imao jak lobi u Izraelu. S te strane nemam brigu, ali me brine, što reakcije naših političara su blage, šta treba ova krava da uradi da se ambasador protjera, ona proglasi nepoželjnom?
Loži krezubu škutorsku masu pred izbore izjavama i prosi ublehašica glasove. Ko će iole normalan iz HR dati joj glas?Čak i Škoro kotira bolje od nje
u anketama.
Jedino joj mogu narušeni rejting popraviti busevi iz škutorlanda organizirani od Čovića i HDZ-a. Gazimo ih kako nam ćejf pa im ovo dođe osveta:D
Propala politička ličnost, koju je svijet upamtio po upadu u svlačionice polugolim igračima reprezentacije.
Tebi možda nije. Meni jeste. I sigurno mi ovakvi ublehaši i šovinisti poput dotične ne imponuju. A ni srednjeeruopski škutoristanci
-
Benjo34
#57 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
Koju težinu otreasao ju je ko god je stigo po pitanju bilo čega na zapadu, jel ti mislis fakat da jedna njemačka obavještajna služba nema podatke o Bosni i stanju na terenu i hrvatsko srpskom djelovanju protiv iste? Jel mislis da jedan izraael nema obavjestajne podatke o svim Nazi srannjima u Hrvatskoj zadnjih godina? Nije to nikakva mržnja, to što su dio EU i Nato pakta ih ne čini silom, a oni to konstantno pokušavaju biti. Pa puni Njemački mediji su bili njihovim veličanjem UZP zar mislis da se to zaboravljacostacurta wrote:Prdit mogu ja ili ti na forumu, u trgovini uz pivu, na sijelu..... dok je ona itekako važna javna ličnost, predsjednica zemlje koja uskoro predsjedava EU i čija svaka riječ ima važnost i težinu.Benjo34 wrote:Ma džaba se loži narod na ovu priču, ona ovo prdi već godinama, i izofirala se u EU i USA, ta priča neće promijeniti nama najvažniji, američki stav prema nama a izrael će uvijek, kad bude trebalo stati uz Ameriku, ma koliko Dodik imao jak lobi u Izraelu. S te strane nemam brigu, ali me brine, što reakcije naših političara su blage, šta treba ova krava da uradi da se ambasador protjera, ona proglasi nepoželjnom?
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#58 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
ovo je toliko opasna izjava, i toliko pokvarena, sa ciljem etiketiranja jednog cjelokupnog naroda.
ovoj neznalici netko treba objasniti da je pogorelica znacio kraj iranske obavjestajne sluzbe u bih i da su iza toga ostali samo mali kraci koji su skoro pa beznacajni.
i treba joj objasniti da u bih nema nikakvih militantnih grupa, jer bih ima i vojsku i policiju i obavjestajnu sluzbu i svaki pokusaj stvaranja nelegalnih oruzanih formacija bi odmah bio ugusen.
ocito je zaboljelo raskirnkavanje od strane avde avdica, pa sada udara sa ledja, hinjski.
ovoj neznalici netko treba objasniti da je pogorelica znacio kraj iranske obavjestajne sluzbe u bih i da su iza toga ostali samo mali kraci koji su skoro pa beznacajni.
i treba joj objasniti da u bih nema nikakvih militantnih grupa, jer bih ima i vojsku i policiju i obavjestajnu sluzbu i svaki pokusaj stvaranja nelegalnih oruzanih formacija bi odmah bio ugusen.
ocito je zaboljelo raskirnkavanje od strane avde avdica, pa sada udara sa ledja, hinjski.
Last edited by malakh on 30/07/2019 22:56, edited 2 times in total.
- salik79
#59 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
Znam. Znas li ti?General War wrote:...Znas li ko je clan ustavnog suda u PC, znas li ko je Zijad Zigic, znas li ko je ukinuo vize Iranu a ko nije?salik79 wrote:Reci mi, znas li ko je u "strucnoj komisiji" za "istinu o Srebrenici"? Znas li ko negira genocid u Srebrenici? I konacno, znas li ciji ministar vanjskih poslova prvo dodje u Banja Luku, a tek nakon pola godine u Sarajevo? Znas li koga docekuju u Izraelu sa najvisim drzavnickim pocastima i entitetskim obiljezjima? Itd, itd, itd....General War wrote: Zna Izrael kao i ja oderdjene fakte, koji tebe isto ne zanimaju nadati se da se doslo pameti.
- General War
#60 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
Eto vidis sve znas, onda se ne pravi lud, i ne podmeci.salik79 wrote:Znam. Znas li ti?General War wrote:...Znas li ko je clan ustavnog suda u PC, znas li ko je Zijad Zigic, znas li ko je ukinuo vize Iranu a ko nije?salik79 wrote: Reci mi, znas li ko je u "strucnoj komisiji" za "istinu o Srebrenici"? Znas li ko negira genocid u Srebrenici? I konacno, znas li ciji ministar vanjskih poslova prvo dodje u Banja Luku, a tek nakon pola godine u Sarajevo? Znas li koga docekuju u Izraelu sa najvisim drzavnickim pocastima i entitetskim obiljezjima? Itd, itd, itd....
- House
#61 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
iran je pomogao armiji bih u ratu više nego ijedna druga država. shvatite da kolinda-plenković traže priliku da ocrne bošnjake, pa tako i ovaj put baš spomenu iran usred izraela. a znamo odnos izrael-iran
- General War
#62 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
...i prije rata, a bogami i poslije...samo nije bas bosni...House wrote:iran je pomogao armiji bih u ratu više nego ijedna druga država. shvatite da kolinda-plenković traže priliku da ocrne bošnjake, pa tako i ovaj put baš spomenu iran usred izraela.
Last edited by General War on 30/07/2019 22:59, edited 1 time in total.
- SaraFina
#63 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
malakh wrote:ovo je toliko opasna izjava, i toliko pokvarena, sa ciljem etiketiranja jednog cjelokupnog naroda.
i treba joj objasniti da u bih nema nikakvih militantnih grupa, jer bih ima i vojsku i policiju obavjestajnu sluzbu i svaki pokusaj stvaranja nelegalnih formacija bi odmah bio ugusen.
Ma ne treba joj pridavati nikakvu pažnju. Kupi glasove ove HR "dijaspore" u BiH. Debakl Čovićeve politike popravlja i propast HR. Od demografije/iseljavanja, preko loše turističke sezone, pa sve do posrnule ekonomije i života građana na rubu egzistencije. Rumunija prešišala HR
- salik79
#64 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
Izrael ima izvrsne odnose sa svim krajnjim desnicarima Evrope i njihovim strankama.Benjo34 wrote:Koju težinu otreasao ju je ko god je stigo po pitanju bilo čega na zapadu, jel ti mislis fakat da jedna njemačka obavještajna služba nema podatke o Bosni i stanju na terenu i hrvatsko srpskom djelovanju protiv iste? Jel mislis da jedan izraael nema obavjestajne podatke o svim Nazi srannjima u Hrvatskoj zadnjih godina? Nije to nikakva mržnja, to što su dio EU i Nato pakta ih ne čini silom, a oni to konstantno pokušavaju biti. Pa puni Njemački mediji su bili njihovim veličanjem UZP zar mislis da se to zaboravljacostacurta wrote:Prdit mogu ja ili ti na forumu, u trgovini uz pivu, na sijelu..... dok je ona itekako važna javna ličnost, predsjednica zemlje koja uskoro predsjedava EU i čija svaka riječ ima važnost i težinu.Benjo34 wrote:Ma džaba se loži narod na ovu priču, ona ovo prdi već godinama, i izofirala se u EU i USA, ta priča neće promijeniti nama najvažniji, američki stav prema nama a izrael će uvijek, kad bude trebalo stati uz Ameriku, ma koliko Dodik imao jak lobi u Izraelu. S te strane nemam brigu, ali me brine, što reakcije naših političara su blage, šta treba ova krava da uradi da se ambasador protjera, ona proglasi nepoželjnom?
- Edin H.
#65 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
Ne radi se tebi ili meni, ali pogledaj malo oko sebe, dosta ljudi jednostavno zbog neimastine ne vidi posjetu zubaru kao prioritet.SaraFina wrote:Edin H. wrote:
A inace smo mi poznati da nam je dentista prioritet
Tebi možda nije. Meni jeste. I sigurno mi ovakvi ublehaši i šovinisti poput dotične ne imponuju. A ni srednjeeruopski škutoristanci
Nema meni sta imponovati Kolinda, niti mi je bilo kada imponovala, prezirem desnicu i nacionaliste.
Medjutim ti upadas u istu zamku kao i ona koja citav narod optuzuje za radikalni islamizam. Ti citav jedan narod nazivas krezubom skutorskom masom.
Vjerujem da imate puno vise zajednickog, nego sto ti mislis.
- SaraFina
#66 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
Benjo34 wrote:Koju težinu otreasao ju je ko god je stigo po pitanju bilo čega na zapadu, jel ti mislis fakat da jedna njemačka obavještajna služba nema podatke o Bosni i stanju na terenu i hrvatsko srpskom djelovanju protiv iste? Jel mislis da jedan izraael nema obavjestajne podatke o svim Nazi srannjima u Hrvatskoj zadnjih godina? Nije to nikakva mržnja, to što su dio EU i Nato pakta ih ne čini silom, a oni to konstantno pokušavaju biti. Pa puni Njemački mediji su bili njihovim veličanjem UZP zar mislis da se to zaboravljacostacurta wrote:Prdit mogu ja ili ti na forumu, u trgovini uz pivu, na sijelu..... dok je ona itekako važna javna ličnost, predsjednica zemlje koja uskoro predsjedava EU i čija svaka riječ ima važnost i težinu.Benjo34 wrote:Ma džaba se loži narod na ovu priču, ona ovo prdi već godinama, i izofirala se u EU i USA, ta priča neće promijeniti nama najvažniji, američki stav prema nama a izrael će uvijek, kad bude trebalo stati uz Ameriku, ma koliko Dodik imao jak lobi u Izraelu. S te strane nemam brigu, ali me brine, što reakcije naših političara su blage, šta treba ova krava da uradi da se ambasador protjera, ona proglasi nepoželjnom?
Treba je samo na ignore. To im je najveća kazna. Kako njoj samoj posrnuloj u svim anketama tako i Čoviću i njegovom propalom političkom opusu u BiH.
-Nema promjene IZ, ne zanima nas ucjena za uspostavu vlasti na Federalnom nivou.
- Krišto povukla apelaciju,
-Propao AL...
Pužite i gmižite HDZ-ovci s Kolindom skupa
- salik79
#67 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
Ko podmece i sta podmece?! Ja cu tebi dati sve odgovore, a ti meni?General War wrote:Eto vidis sve znas, onda se ne pravi lud, i ne podmeci.salik79 wrote:Znam. Znas li ti?General War wrote: ...Znas li ko je clan ustavnog suda u PC, znas li ko je Zijad Zigic, znas li ko je ukinuo vize Iranu a ko nije?
- General War
#68 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
Ima i sa Hezbolahom..sta mislis kako obavjestajne agencije djeluju? Posalju nekakvog propagatora na forumsalik79 wrote:
Izrael ima izvrsne odnose sa svim krajnjim desnicarima Evrope i njihovim strankama.
- salik79
#69 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
Nego kome?!General War wrote:...i prije rata, a bogami i poslije...samo nije bas bosni...House wrote:iran je pomogao armiji bih u ratu više nego ijedna druga država. shvatite da kolinda-plenković traže priliku da ocrne bošnjake, pa tako i ovaj put baš spomenu iran usred izraela.
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#70 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
sve ja razumijem. predsjednički izbori u hrvatskoj, ali što je previše, previše je.SaraFina wrote:malakh wrote:ovo je toliko opasna izjava, i toliko pokvarena, sa ciljem etiketiranja jednog cjelokupnog naroda.
i treba joj objasniti da u bih nema nikakvih militantnih grupa, jer bih ima i vojsku i policiju obavjestajnu sluzbu i svaki pokusaj stvaranja nelegalnih formacija bi odmah bio ugusen.
Ma ne treba joj pridavati nikakvu pažnju. Kupi glasove ove HR "dijaspore" u BiH. Debakl Čovićeve politike popravlja i propast HR. Od demografije/iseljavanja, preko loše turističke sezone, pa sve do posrnule ekonomije i života građana na rubu egzistencije. Rumunija prešišala HR
slične izjave su nedavno dolazile, dok je avdo nije poklopio. to znači da se sve to svjesno radi, sa jasnim ciljem.
- salik79
#71 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
Ko ima sa Hezbollahom izvrsne odnose? Izrael?! Ne provaljuj se...General War wrote:Ima i sa Hezbolahom..sta mislis kako obavjestajne agencije djeluju? Posalju nekakvog propagatora na forumsalik79 wrote:
Izrael ima izvrsne odnose sa svim krajnjim desnicarima Evrope i njihovim strankama.
- cyprus
#72 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
Svašta bi se dalo napisat o dotičnoj, al da sumiram: pi*ka joj materina 
Last edited by cyprus on 30/07/2019 23:08, edited 1 time in total.
- SaraFina
#73 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
Edin H. wrote:Ne radi se tebi ili meni, ali pogledaj malo oko sebe, dosta ljudi jednostavno zbog neimastine ne vidi posjetu zubaru kao prioritet.SaraFina wrote:Edin H. wrote:
A inace smo mi poznati da nam je dentista prioritet
Nema meni sta imponovati Kolinda, niti mi je bilo kada imponovala, prezirem desnicu i nacionaliste.
Medjutim ti upadas u istu zamku kao i ona koja citav narod optuzuje za radikalni islamizam. Ti citav jedan narod nazivas krezubom skutorskom masom.
Vjerujem da imate puno vise zajednickog, nego sto ti mislis.
HDZ-ovci su za mene krezuba škutorska masa u BiH. Ne Hrvati Kap narod. Valjda je jasno ko podržava dotičnu i organizira joj buseve glasača u Hrvatskoj. O čemu Dakle ti pričaš? Ne glasa svaki Hrvat za dotičnu spodobu ni Oz BiH ni iz HR. Tako da ja ne etiketiram cjelokupan HR narod nego njene glasače i štovatelje lika i djela Dragana Čovića.
- General War
#74 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
Dobio si ti moje odgovore na temi Iran odavno...podmeces Izrael u sluzbu necega sto nema veze s vezom, providan si ko milkosov jogurt.salik79 wrote:Ko podmece i sta podmece?! Ja cu tebi dati sve odgovore, a ti meni?General War wrote:Eto vidis sve znas, onda se ne pravi lud, i ne podmeci.salik79 wrote: Znam. Znas li ti?
- salik79
#75 Re: Kolinda Grabar-Kitanović
Da kopiram i na ovu temu:

Ovaj lik, Avichai Adreaee, je oficir IDFa i zaduzen je za sirenje fitne, vehabijske ideologije i medjumuslimanskog razdora. I neki dan je zestoko prosvjedovao posjetu Hamasa Iranu i sastancima sa najvisim zvanicnicima, a najvise ga je "zabolio" njihov zajednicki namaz

koji je propratio "prigodnim komentarom":
"Slika govori hiljadu rijeci! Celnici sunijskog Hamasa klanjaju iza siitskog imama iz klerikalnog rezima. Odgovor" Saudijskog trajnog komiteta za naucne studije i fetve o propisu klanjanja iza siija glasi: "Obavljanje namaza iza novotara je novotarija koja vodi u nevjerstvo i namaz nije ispravan i to je poput onoga ko trazi spasenje od nekoga mimo Allaha...!" Pa kako tek onda kada je ovaj siija koji zabada noz u ledja sunija?".
Tako da, znaju njeni domacini itekako razliku izmedju Irana i "selefizma", ali ih povezuje zajednicka mrznja prema Islamu i muslimanima i sve im izreceno odgovara. Nemojmo zaboraviti ko negira genocid u Srebrenici i ko je u "Komisiji za istinu o Srebrenici".
Ne zna ona, ali znaju joj domacini, itekako. Domacini cak imaju svoje oficire, koji medijski propagiraju selefizam, u svrhu kontriranja Iranu tj. "Osovini otpora":Point. wrote:Nevjerovatno glupa izjava inače glupe Kitarke. Ta žena je iskonski neprijatelj BiH i treba je proglasiti personom non grata. Jebali joj selafije i Iran mater u anus, zna li kvočka da se selafije i Iran mrze i neka se već jednom odluči je li BiH povezana sa Iranom ili selafijama? Ne može obadvoje.

Ovaj lik, Avichai Adreaee, je oficir IDFa i zaduzen je za sirenje fitne, vehabijske ideologije i medjumuslimanskog razdora. I neki dan je zestoko prosvjedovao posjetu Hamasa Iranu i sastancima sa najvisim zvanicnicima, a najvise ga je "zabolio" njihov zajednicki namaz

koji je propratio "prigodnim komentarom":
"Slika govori hiljadu rijeci! Celnici sunijskog Hamasa klanjaju iza siitskog imama iz klerikalnog rezima. Odgovor" Saudijskog trajnog komiteta za naucne studije i fetve o propisu klanjanja iza siija glasi: "Obavljanje namaza iza novotara je novotarija koja vodi u nevjerstvo i namaz nije ispravan i to je poput onoga ko trazi spasenje od nekoga mimo Allaha...!" Pa kako tek onda kada je ovaj siija koji zabada noz u ledja sunija?".
Tako da, znaju njeni domacini itekako razliku izmedju Irana i "selefizma", ali ih povezuje zajednicka mrznja prema Islamu i muslimanima i sve im izreceno odgovara. Nemojmo zaboraviti ko negira genocid u Srebrenici i ko je u "Komisiji za istinu o Srebrenici".