Ulje u rezervar
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#51 Re: Ulje u rezervar
im u bg vecih debila,poznajem ih licno

- Bakir1
#52 Re: Ulje u rezervar
Sjecam se kad je prve video uradke kacio na cuning i dobijao savjete...
I inih gluposti
I inih gluposti
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#53 Re: Ulje u rezervar
pobrisao je onaj klip sa puntom sto ispusta ulje i permant u saht kod muzicke skole
taj mi je bio najdrazi ...kud ga ne spasismo
taj mi je bio najdrazi ...kud ga ne spasismo
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#54 Re: Ulje u rezervar
Sta stub, 3 stubabitanga_sa_otesa wrote:nemojte nam serifa dirat ,on je stub beha chunning scene
-
emko1234
#55 Re: Ulje u rezervar
Dragon?Bakir1 wrote:Sjecam se kad je prve video uradke kacio na cuning i dobijao savjete...
I inih gluposti
- Bakir1
#56 Re: Ulje u rezervar
ma ja miralem 
- amar1994
#57 Re: Ulje u rezervar
Brat moyy mi htio xenon farove prodat za obicnu astru sa halogenim
-
emko1234
#58 Re: Ulje u rezervar
Koliko je tom momku godina uopste?
- RagibUzoriti
- Vozim: Vozim se na struju
#59 Re: Ulje u rezervar
Malo mladji od tebe 
- sime_cipol
- Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
- Grijem se na: Zdrvima
- Vozim: Clio 1.2 43kw
#60 Re: Ulje u rezervar
Mislim da ima oko 30.emko1234 wrote:Koliko je tom momku godina uopste?
- Travnički Noćni Šetač
#61 Re: Ulje u rezervar
Po vašim riječima očigledno je da je momak dobro napredovao... treba nekada cijeniti i trud a ne samo rezultat... ja ga ne znam od prije upoznali smo se prošle godine i momak je sasvim ok... druga je stvar što pravi klipove za određenu kategoriju osoba naravno da se to ne može svakome svidjeti...
-
530i
#62 Re: Ulje u rezervar
Travnički Noćni Šetač wrote:Po vašim riječima očigledno je da je momak dobro napredovao...
-
nebogori
#63 Re: Ulje u rezervar
daj ba ne budi smijesanTravnički Noćni Šetač wrote:Po vašim riječima očigledno je da je momak dobro napredovao... treba nekada cijeniti i trud a ne samo rezultat... ja ga ne znam od prije upoznali smo se prošle godine i momak je sasvim ok... druga je stvar što pravi klipove za određenu kategoriju osoba naravno da se to ne može svakome svidjeti...
napredovanje je sto je saznao za torx i sto sada procita nesto da to izgovori u klipu?
pa i mentalno bolesna osoba bi toliko napredovala
znas sta je generalno problem sa njim?
to sto zeli da bude kao neko ko se razumije u automobile i da se kao uvazava njegovo receno na klipovima
zeli da glumi nekog bogatasa a ima neki prosjek vjerovatno zahvaljujuci nekim prevarama i sl kao sto je vec pisano ovdje tipa ode kod majstora napravi mi i dodjem ti
doduse ovo vazi za skoro sve ove sto se furaju da imaju neka ekstra auta i sl
to je problem generalno u bih
-
emko1234
#64 Re: Ulje u rezervar
Ma nemam ja ništa protiv.
Njegovi testovi nažalost pokazuju koliko smo mi u kurcu ovdje općenito. Ljudima je zabremedet test nekakvog pregaženog GTIja petice iz 2006 godine, ili audija šestice od prije 17-18 godina. Realno, sva auta koja on testira su u prosjeku prešla debelo preko 200k km. I ljudi ovdje gutaju ta sranja.
Dragone, ako čitaš ovo. Uloži hljeba ti 2-3 stoje u stajling i garderobu. Boga mi će ti se isplatiti. Duboke tene na bermude su isfurale prije jedno 12-13 godina.
Njegovi testovi nažalost pokazuju koliko smo mi u kurcu ovdje općenito. Ljudima je zabremedet test nekakvog pregaženog GTIja petice iz 2006 godine, ili audija šestice od prije 17-18 godina. Realno, sva auta koja on testira su u prosjeku prešla debelo preko 200k km. I ljudi ovdje gutaju ta sranja.
Dragone, ako čitaš ovo. Uloži hljeba ti 2-3 stoje u stajling i garderobu. Boga mi će ti se isplatiti. Duboke tene na bermude su isfurale prije jedno 12-13 godina.
- Travnički Noćni Šetač
#65 Re: Ulje u rezervar
Ja rekoh da ga nisam poznavao do prošle godine a čitam šta vi pišete za period od zadnjih 10 godina...
...
Realno govoreći i ovdje na forumu još uvijek ima ljudi koji ne razlikuju bankinu od zaštitne ograde pa nikom ništa..
Glupo mi da svi redom napadaju momka a većina ga ni ne zna privatno, već donosi zaključke na bazi video uradaka koji nisu namijenjeni svima naravno, već određenoj grupi ljudi...
...
Ja generalno cijenim trud koji ljudi ulažu,bez obzira sa uspješnim ili manje uspješnim rezultatima... znam kako je organizovati skup od deset vozila a kamoli veće okupljanje i zato mi je čudno da se o tom čovjeku dosta često ovdje govori a isključivo u negativnom kontekstu...
...
...
Realno govoreći i ovdje na forumu još uvijek ima ljudi koji ne razlikuju bankinu od zaštitne ograde pa nikom ništa..
Glupo mi da svi redom napadaju momka a većina ga ni ne zna privatno, već donosi zaključke na bazi video uradaka koji nisu namijenjeni svima naravno, već određenoj grupi ljudi...
...
Ja generalno cijenim trud koji ljudi ulažu,bez obzira sa uspješnim ili manje uspješnim rezultatima... znam kako je organizovati skup od deset vozila a kamoli veće okupljanje i zato mi je čudno da se o tom čovjeku dosta često ovdje govori a isključivo u negativnom kontekstu...
...
-
emko1234
#66 Re: Ulje u rezervar
Po meni za skupinu ljudi koje on predstavlja ne postoji pozivitivan kontekst. Ako mogu čučati na benzinskoj pumpi do 3-4 ujutro, sigurno ne ustaju na posao u 6 ili u 7 ko ti i ja. To što posluju u nekoj zoni sive ekonomije i na račun toga imaju neke love jer ne plaćaju nikakve dadžbine državi, nemaju dana staža, penziono i zdravstveno. To mi isto nije za neke pohvale.
A organizovati event na koji će doći ljudi s nekim barakama, sudeći po broju njegovih folovera, to ocigledno nije problem
A organizovati event na koji će doći ljudi s nekim barakama, sudeći po broju njegovih folovera, to ocigledno nije problem
-
nebogori
#67 Re: Ulje u rezervar
ajd da se i ja nekad sa emkom slozim 
starim audistom
starim audistom
- RagibUzoriti
- Vozim: Vozim se na struju
#68 Re: Ulje u rezervar
Pa kakve su mu mogucnosti naravno da ce takve testove i raditi.
Cuj radi testove pregazenog GTIja ili Audija 15 godina starog.
Nekome su ti testovi zabremede(momcicima koji su tek polozili i nemaju novaca da kupe nista bolje). Nekome su ti testovi bezveze,jer prije njega bilo je mali milion boljih testova istih vozila dok su bila nova.
Sledece je sto je lik ogranicen po svim parametrima. Pa nece valjda doci u Porsche Sarajevo i reci,dobar dan dajte mi jednog Porschea da napravim test.
Ljudi bi ga nogom nabili. Ovako se krpi,uzima kojekakve ja zagrnute ja nezagrnute grobove i kao navodno pravi testove . I to mu prolazi kod odredjene populacije.
Simpatisao ga neko ili ne,on sa tih klipova cvakne poneku pinku na mjesecnom nivou.
Da ce ikad od njega biti nesto ozbiljnije-sumnjam. Nema on kapaciteta za to.
Uostalom kad sagledas sve ove sa balkana koji rade takve klipove,sve je to u 5 grama
Cuj radi testove pregazenog GTIja ili Audija 15 godina starog.
Nekome su ti testovi zabremede(momcicima koji su tek polozili i nemaju novaca da kupe nista bolje). Nekome su ti testovi bezveze,jer prije njega bilo je mali milion boljih testova istih vozila dok su bila nova.
Sledece je sto je lik ogranicen po svim parametrima. Pa nece valjda doci u Porsche Sarajevo i reci,dobar dan dajte mi jednog Porschea da napravim test.
Ljudi bi ga nogom nabili. Ovako se krpi,uzima kojekakve ja zagrnute ja nezagrnute grobove i kao navodno pravi testove . I to mu prolazi kod odredjene populacije.
Simpatisao ga neko ili ne,on sa tih klipova cvakne poneku pinku na mjesecnom nivou.
Da ce ikad od njega biti nesto ozbiljnije-sumnjam. Nema on kapaciteta za to.
Uostalom kad sagledas sve ove sa balkana koji rade takve klipove,sve je to u 5 grama
- amar1994
#69 Re: Ulje u rezervar
Kad bude ko MonkyLondon nek se javi 
- Bakir1
#70 Re: Ulje u rezervar
jesu zabremedet cunerima kao sto je i on, kanal vise sluzi za promociju kojekakvih skula interno medju tim i takvima nego sto je koristan.
prozivali su ga ovdje na forumu kako vozi neregistrovane aute, nelegalne aute, divlja, i sve to prezentira javno.
da se razumijemo, ne dotice me uopste, dok on ima budala koje ga lajkuju suskrajbuju i vode po japanu o svom trosku samo neka uzima levate
prozivali su ga ovdje na forumu kako vozi neregistrovane aute, nelegalne aute, divlja, i sve to prezentira javno.
da se razumijemo, ne dotice me uopste, dok on ima budala koje ga lajkuju suskrajbuju i vode po japanu o svom trosku samo neka uzima levate
-
Throttle
#71 Re: Ulje u rezervar
heboga trunje sta znaci zabremedet, u svakom postu neko napisao 
- Bakir1
#72 Re: Ulje u rezervar
bitno
vi ste iz zenice cudna sorta
vi ste iz zenice cudna sorta
-
nebogori
#73 Re: Ulje u rezervar