Prvi seks s prvim/novim momkom/djevojkom
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
moonca
#51 Re: Prvi seks s prvim/novim momkom/djevojkom
..hm .. a sta se desava,kada si poslom odvojen od voljen, duze od dva mjeseca i par sati... a ona zna za tvoje porive... 
- seoBIH
#52 Re: Prvi seks s prvim/novim momkom/djevojkom
Ako izađemo četiri-pet puta i ima prilike za novi izlazak, ne znam sta čekati? Ako odgovaramo jedno drugom psihički, red je probati i fizički. Kod nas je sex precijenjen, pička zlatna. Sve do 30te kada kreće potraga za potencijalnim mužem, onda može i na prvom sastanku.
- vjeshalica
#53 Re: Prvi seks s prvim/novim momkom/djevojkom
Neke jos kod nas u dvadssetim love muza,pa poslije kisele sta stignu hah
- animals
#54 Re: Prvi seks s prvim/novim momkom/djevojkom
Sta ima veze..vjeshalica wrote:Neke jos kod nas u dvadssetim love muza,pa poslije kisele sta stignu hah
Sve je to za ljude..
Ne treba nista tragicno svatati.
- seoBIH
#55 Re: Prvi seks s prvim/novim momkom/djevojkom
Nije ništa problem, osim kada kontaju da je ono medju nogama sveti gral. Tek kad malo odeš dalje od ove naše zabokrecine vidiš kako su djevojke pristupačne. Ne na način da svaka daje na izvolite, već nivo kulture, ophođenja i cjelokupnog dojma.
Kod nas je vrhunac dudlati crijevo.
- animals
#56 Re: Prvi seks s prvim/novim momkom/djevojkom
Ne mozes porediti velike gradove sa manjim mjestima..seoBIH wrote:Nije ništa problem, osim kada kontaju da je ono medju nogama sveti gral. Tek kad malo odeš dalje od ove naše zabokrecine vidiš kako su djevojke pristupačne. Ne na način da svaka daje na izvolite, već nivo kulture, ophođenja i cjelokupnog dojma.
- MarlboroGold
#57 Re: Prvi seks s prvim/novim momkom/djevojkom
To je nešto drugo.moonca wrote:..hm .. a sta se desava,kada si poslom odvojen od voljen, duze od dva mjeseca i par sati... a ona zna za tvoje porive...
Ovdje govorimo o samom početku veze.
- Euphoria
#58 Re: Prvi seks s prvim/novim momkom/djevojkom
Po mom misljenju 3-5 izlazaka je sasvim ok.
Al kad mi se pokusa u gacice uvuci, a vidio me samo na slici....
-
shandrprcSA
#59 Re: Prvi seks s prvim/novim momkom/djevojkom
nekima je i to dovoljno 
-
moonca
#60 Re: Prvi seks s prvim/novim momkom/djevojkom
--naravno .. 
-
harry825
#61 Re: Prvi seks s prvim/novim momkom/djevojkom
...Miss Moonlight wrote:Po mom misljenju 3-5 izlazaka je sasvim ok.
Last edited by harry825 on 19/12/2021 03:06, edited 1 time in total.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#62 Re: Prvi seks s prvim/novim momkom/djevojkom
ništa prije braka, pozdrav svima
- KB9
#63 Re: Prvi seks s prvim/novim momkom/djevojkom
prvo seks da vidimo jesmo li kompatibilni pa onda veza 
- Euphoria
#64 Re: Prvi seks s prvim/novim momkom/djevojkom
Pa ok mi jevto 7-12 mjeseci za djevojke do 26-27 godina, treba da se cuvaju, grad pun budala.
- Blixen
#65 Re: Prvi seks s prvim/novim momkom/djevojkom
harry825 wrote:kažu te 8 mjeseci te godina te dvije
ne mogu da vjerujem da neko moze cekati vise od mjesec dana
- Blixen
#66 Re: Prvi seks s prvim/novim momkom/djevojkom
bilo aktuelno 1950 godinepustopoljina wrote:Sto se on vise naceka, to bolje.
-
zposao
#67 Re: Prvi seks s prvim/novim momkom/djevojkom
Što se uzima zdravo za gotovo da bi muškarac trebao dati svoj spolni ud ženi na prvom spoju?
Pravda za muškarce
Pravda za muškarce
- Blixen
#68 Re: Prvi seks s prvim/novim momkom/djevojkom
onda si iz Srebrenika i zivis u Avganistanumoonca wrote:..hm .. a sta se desava,kada si poslom odvojen od voljen, duze od dva mjeseca i par sati... a ona zna za tvoje porive...
- Dope_Man
#69 Re: Prvi seks s prvim/novim momkom/djevojkom
Osoba sam kojoj sex ne znaci nista posebno, ali kakvih 8 mjeseci, kakve godine? Kakav je to bauk sex u nekim glavama da eto toliko treba proci?
S jedne strane je jasno, kod nas je jos jako velik utjecaj religijskih vrijednosti na odgoj gdje je sex nesto prvaljo za uradit 2-3 puta u zivotu za reprodukciju i dovoljno, sex je tema koja se ne spominje tako cesto u privatnim krugovima takodjer i sve je to neki taboo... ali mislio sam da je to odlika ovih starijih generacija, koje su vec rasle prije rata. Svi (mada naravno postoje iznimke kao u sveumu) rodjeni od 90 na ovamo, dakle ljudi koji su odrasli krajem 2000tih ili tokom 2010tih, bi trebalo da su normalniji. Ipak imaju internet i TV gdje vide daleko vise svijeta u svojih 20-25 godina nego sto su prethodne generacije vidjele za zivota. Pa tu vidis i da sex nije nista posebno, nisu spolni organi od zlata vec obicni dijelovi tijela koji sluze za malo zabave i, kada vrijeme dodje, i za reprodukciju.
S jedne strane je jasno, kod nas je jos jako velik utjecaj religijskih vrijednosti na odgoj gdje je sex nesto prvaljo za uradit 2-3 puta u zivotu za reprodukciju i dovoljno, sex je tema koja se ne spominje tako cesto u privatnim krugovima takodjer i sve je to neki taboo... ali mislio sam da je to odlika ovih starijih generacija, koje su vec rasle prije rata. Svi (mada naravno postoje iznimke kao u sveumu) rodjeni od 90 na ovamo, dakle ljudi koji su odrasli krajem 2000tih ili tokom 2010tih, bi trebalo da su normalniji. Ipak imaju internet i TV gdje vide daleko vise svijeta u svojih 20-25 godina nego sto su prethodne generacije vidjele za zivota. Pa tu vidis i da sex nije nista posebno, nisu spolni organi od zlata vec obicni dijelovi tijela koji sluze za malo zabave i, kada vrijeme dodje, i za reprodukciju.
- pustopoljina
#70 Re: Prvi seks s prvim/novim momkom/djevojkom
Samo vi pricajte..muska tipicna...cure, ne dajte se natjerati dok to fakat ne zelite. Bilo na prvom dejtu, bilo nikad sa tim potencijalnim.
-
franceska
#71 Re: Prvi seks s prvim/novim momkom/djevojkom
Čuvaju za štaMiss Moonlight wrote:Pa ok mi jevto 7-12 mjeseci za djevojke do 26-27 godina, treba da se cuvaju, grad pun budala.
Izlaziti s nekim 12 mjeseci bez sexa
Ne kontam (osim ako joj je 14-15
-
franceska
#72 Re: Prvi seks s prvim/novim momkom/djevojkom
Dope_Man wrote:Osoba sam kojoj sex ne znaci nista posebno, ali kakvih 8 mjeseci, kakve godine? Kakav je to bauk sex u nekim glavama da eto toliko treba proci?
- HAVANA
#73 Re: Prvi seks s prvim/novim momkom/djevojkom
Jes vala.Nek mole.Ha ja.Dosta smo mi iskali.zposao wrote:Što se uzima zdravo za gotovo da bi muškarac trebao dati svoj spolni ud ženi na prvom spoju?![]()
Pravda za muškarce
-
zposao
#74 Re: Prvi seks s prvim/novim momkom/djevojkom
Pa ja, mi muški osjećamo teret da moramo dati svoje tijeloHAVANA wrote:Jes vala.Nek mole.Ha ja.Dosta smo mi iskali.zposao wrote:Što se uzima zdravo za gotovo da bi muškarac trebao dati svoj spolni ud ženi na prvom spoju?![]()
Pravda za muškarce
Dosta je vala bilo muško tijelo na izvolte
Nema više, imamo i mi šta čuvat
- King Theoden
#75 Re: Prvi seks s prvim/novim momkom/djevojkom
Gospodo, to uopšte nije daleko od istine.
Predviđam da će u dogledno vrijeme žene biti te koje će preuzeti inicijativu i iskat.
Već su od muškaraca napravili minđe koje šetaju u kratkim farmerkama koje više liče na helanke.
Pa onda kad pročitaš kako im je teško prići djevojci i sl.
A žene sve smjelije
A u moj vakat ili vakat još starijih generacija, dovoljno je bilo da se osamiš sa djevojkom. Namah bi "pala"
Džaba ono "joj, nemoj"
Predviđam da će u dogledno vrijeme žene biti te koje će preuzeti inicijativu i iskat.
Već su od muškaraca napravili minđe koje šetaju u kratkim farmerkama koje više liče na helanke.
Pa onda kad pročitaš kako im je teško prići djevojci i sl.
A žene sve smjelije
A u moj vakat ili vakat još starijih generacija, dovoljno je bilo da se osamiš sa djevojkom. Namah bi "pala"
Džaba ono "joj, nemoj"